NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 10:46

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:04

Ukjent skadeomfang etter kollisjon

Naudetatane har rykt ut til Ensjøveien i Oslo etter melding om ei trafikkulukke mellom ein bilist og ein syklist, melder politiet på Twitter. Bilisten har fortalt politiet at han ikkje såg syklisten i blindsona. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ensjøveien, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukjent, skadeomfang, etter, kollisjon
NRK - 26 sep. 20 kl. 15:46

Syklist til sykehus etter kollisjon

En syklist er flydd til Ålesund sykehus etter kollisjon med en bil ved flyplassen i Aukra, melder politiet. Syklisten er en mann i 40-åra. Årsaken til kollisjonen og skadeomfang er foreløpig ukjent.

NRK - 28 sep. 20 kl. 16:27

To til sykehus etter kollisjon

En person er kjørt til Ullevål og en til Ahus etter en front-mot-front-kollisjon på å riksvei 226 ved Kjeller. Det er ukjent skadeomfang. Det jobbes nå på stedet med bilberging, skriver Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 24 okt. 20 kl. 11:41

Syklist skada etter kollisjon

Ein syklist er køyrd til Stavanger Universitetssykehus etter ein kollisjon mellom sykkel og bil i Arne Garborgsvei på Bryne, skriv politiet på Twitter. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Det er ingen trafikale utfordringar på ulukkesstaden..

P4 - 11 okt. 20 kl. 16:53

Til sykehus etter ulykke

En person er fløyet til sykehus i Tromsø med ukjent skadeomfang etter en bilulykke på Andøya nå i ettermiddag. En bil med to personer kjørte av veien. Det er sjåføren som er fløyet til sykehus, mens passasjeren er sendt til legevakt..

Aftenposten - 12 okt. 20 kl. 21:51

To til sykehus med alvorlige skader etter voldshendelse i Arendal

To unge personer er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter det politiet i Agder beskriver som en alvorlig voldshendelse i Arendal..

NRK - 24 okt. 20 kl. 13:01

Ein skada etter ambulanseulukke

Ein person blir frakta til sjukehus med ukjent skadeomfang etter at ein ambulanse og ein personbil kolliderte i Vestre Rosten i Trondheim. Det melder politiet, som saman med brannvesen har kome fram til staden. Ulukka har ført til trafikale problem..

NRK - 26 okt. 20 kl. 16:55

To skadde etter bilulukke

To personar med ukjent skadeomfang får behandling av ambulansepersonell etter ei bilulukke i Mastrevik i Nordhordland, melder politiet. Ein bil var involvert i ulukka, og denne er ute av køyrebanen. Politiet trur førebels at bilen har køyrt av vegen..

NRK - 23 sep. 20 kl. 11:53

Luftambulanse på veg til staden

Ei luftambulanse er på veg til Tustna i Aure etter ein traktorvelt. Skadeomfang er så langt ukjent, men det kan vere snakk om alvorleg personskade, opplyser politiet..

NRK - 23 sep. 20 kl. 12:58

Frakta til Trondheim

Ein person er frakta til St. Olavs hospital i luftambulanse etter ei traktorulykke ved Tustna i Aukra. – Skadeomfang er så langt ukjent, men det kan vere snakk om alvorleg personskade, seier Sindre Molnes, operasjonsleiar i politiet..

NRK - 04 okt. 20 kl. 04:20

To personer ikke gjort rede for

To personer er ikke gjort rede for etter at det brant i et hus i Mosjøen sentrum i natt. En annen person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang. Politiet fikk melding om brannen i Tordenskjolds gate klokken 00.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Diskriminering mot LHBT-tilsette

Kvar femte av dei tilsette i Den norske kyrkja som identifiserer som LHBT+ har opplevd diskriminering på arbeidsplassen, syner ein fersk rapport i Vårt Land bestilt av Kyrkjerådet. Ein av ti sa at dei ikkje visste om dei hadde blitt diskriminert mot..

NRK - 30 minutter siden

Mann siktet for skade på eget barn

Politiet vil varetektsfengsle en mann i 30-årene fra Bergen for uaktsom skade på eget barn. Mannen er ikke siktet for å ha forårsaket skaden, men for å ha vært uaktsom da skaden oppsto. Barnet er innlagt på sykehus, skriver Bergens Tidende..

NRK - 30 minutter siden

Arbeidssøkartal halvert sidan april

Talet på arbeidssøkarar er meir enn halvert sidan april. Fredag var det registrert 187.000 heilt ledige, delvis ledige og arbeidssøkarar på tiltak hjå Nav – 10.

NRK - 30 minutter siden

Betalar for mykje for medisinar

Nordmenn betalte til saman 129 millionar kroner for medisinar i fjor ved å kjøpe eit spesifikt merkenamn i staden for billegare, ekvivalente legemiddel, seier Apotekforeininga. Det same verkestoffet blir ofte selt i fleire versjonar med ulike namn..

NRK - 1 time siden

Nevner ikke riksrettssaken

Kantar Media/CMAG har gjort en gjennomgang av Demokratenes valgkampreklamer. Denne viser at Demokratene ikke har nevnt ordet «riksrett» siden april, da Joe Biden ble valgt som demokratenes presidentkandidat. Det skriver The Huffington Post..

NRK - 1 time siden

Fannemel mistar NM

Skihopparen Anders Fannemel mistar årets NM grunna ein tilbakevendande kneskade, skriv Dagbladet. 29-åringen frå Hornindal har gjennomgått tre kneoperasjonar, og har framleis problem. Han fryktar no at karrieren kan vere over..

NRK - 1 time siden

Ein million koronasmitta på to døgn

For fyrste gong nokosinne har nettsida Worldometer på to døgn registrert fleire enn ein million nye koronasmitta personar på verdsbasis. Onsdag blei det meldt 507.543 smittetilfelle, og torsdag 545.

NRK - 8 timer siden

Trump hevder han stanset pandemien

Ifølge Det hvite hus har president Donald Trump klart å «avslutte koronapandemien». Punktet står på topp av listen over hva president Trump har oppnådd i sin første periode. Dette skjer samtidig som smittetallene øker, skriver Politico..

NRK - 1 time siden

Nedgang frå start på europeisk børs

Nye nedstengingar og kraftig smittespreiing har ført til nedgang frå start på dei toneangivande europeiske børsane fredag. Dermed held tendensen fram frå tidlegare denne veka. I Frankfurt var DAX 30-indeksen ned nesten 1,2 prosent etter få minutt..

NRK - 1 time siden

Nye reglar for vinterdekk

Frå 1. november er det nye reglar for vinterdekk til tungbilar. Statens vegvesen håpar dette kan bidra til tryggare vintervegar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt