E24 > Økonomi

Lørdag, 24 Oktober, 22:12

E24 - 19 sep. 20 kl. 09:58

Ukjent eiendomsmagnat døde i 2009 – nå skal Høyesterett avgjøre milliardarvens skjebne

12 norske arvinger vil forhindre at Raymond Kalley i Sør-Afrika får 73 millioner kroner i arv fra avdøde Egil A. Braathen. De mener mannen som forvaltet to truster for milliardæren har underslått store pengesummer..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Raymond Kalley, Sør-Afrika, Egil, Høyesterett

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukjent, eiendomsmagnat, dødei , 2009, skal, Høyesterett, avgjøre, milliardarvens skjebne
Aftenposten - 15 sep. 20 kl. 13:40

Fant lue med DNA fra ukjent mann på eiendommen

Krimteknikere fant en lue med DNA fra en ukjent mann da de undersøkte eiendommen til Wara og Bertheussen etter hærverket mot boligen og bilen deres..

NRK - 20 sep. 20 kl. 09:50

Fikk med seg ukjent pengebeløp

Politiet søker fortsatt etter mannen som ranet McDonalds på Storgata i Oslo med kniv. De sier han fikk med seg et ukjent pengebeløp. Ingen av de ansatte er fysisk skadd etter ranet..

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 11:54

Innholdet i FinCEN-lekkasjen er ukjent for Økokrim

Innholdet i den store lekkasjen fra amerikanske økokrim er ukjent for Økokrim i Norge. De skal nå undersøke de lekkede dokumentene..

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:04

Ukjent skadeomfang etter kollisjon

Naudetatane har rykt ut til Ensjøveien i Oslo etter melding om ei trafikkulukke mellom ein bilist og ein syklist, melder politiet på Twitter. Bilisten har fortalt politiet at han ikkje såg syklisten i blindsona. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 08 okt. 20 kl. 18:57

Ukjent aktivitet i politinettet

Natt til torsdag 8. oktober oppdaget politiets IKT-tjenester ukjent aktivitet i politinettet. Et antall brukerkontoer i e-post-systemet er berørt, men det er foreløpig ikke registrert at informasjon er på avveier, skriver politiet..

P4 - 08 okt. 20 kl. 19:15

Ukjent aktivitet i politiets nett

Det ble natt til i dag oppdaget som som betegnes som ukjent aktivitet i politiets nett. Politidirektoratet opplyser i kveld at flere brukerkontoer i epost-systemet er berørt, men flere detaljer rundt det er ikke kjent. Så langt er det ikke registrert at informasjon har kommet på avveie, og hendelsen har ingen innvirkning på politiets tjenester mot publikum,.

NRK - 21 okt. 20 kl. 07:23

Avslørte hittil ukjent Trump-konto

Donald Trumps skattedokumenter avslører en hittil ukjent bankkonto presidenten har hatt i Kina. Det skriver New York Times. Skattedokumentene viser at Kina er ett av tre andre land Trump har hatt en bankkonto i.

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 10:03

New York Times: Hittil ukjent Trump-bankkonto

The New York Times' gjennomgang av Donald Trumps skattedokumenter avslørte en hittil ukjent bankkonto presidenten har hatt i Kina..

NRK - 25 sep. 20 kl. 21:06

20 Boko Haram-krigarar drepne

Tsjadiske soldatar har drepe 20 Boko Haram-krigarar og frigitt tolv sivile i ein operasjon nær grensa til Nigeria, melder regjeringa i Tsjad ifølge AFP. Ekstremistgruppa, som hadde sitt utspring i 2009, har etablert basar på øyer i Tsjadsjøen..

Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 06:35

Jagland ferdig i Nobelkomiteen

Thorbjørn Jagland (69) er ferdig i Nobelkomiteen etter årets prisutdeling. Han har vært med på å bestemme hvem som får Nobels fredspris siden 2009..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

E24 - 2 timer siden

Fjordkraft beskyldes for å lure kunder: Storaksjonær «tar kritikken alvorlig»

Børskometen Fjordkraft er et av 29 strømselskaper Forbrukerrådet anklager for å lure kunder med juksepriser. – Saken blir et naturlig tema neste gang vi møter selskapet, sier Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød..

E24 - 4 timer siden

Aleksander (32) har streiket i over en måned: – Vil tilbake på jobb

Vekterstreiken går nå inn i sin sjette uke, og er bransjehistoriens lengste. Aleksander ble tatt ut i streik for over en måned siden..

E24 - 4 timer siden

Hun har hatt utallige lederjobber i industrien – slik kom Hilde Merete Aasheim seg helt til topps

Hilde Merete Aasheim fikk smaken på ledelse allerede som barn..

E24 - 6 timer siden

Nye regler skal gi bedre kontroll med drosjenæringen

Samferdselsdepartementet vil ha mer innrapportering fra drosjenæringen. Målet er å få bedre kontroll og hindre juks og svindel..

E24 - 6 timer siden

Venter stort lokalt kraftbehov i 2030

En kartlegging viser at det lokale kraftbehovet i Nærøysund kommune kan øke fra 155 GWh til 1.000 GWh på ti år. – Behovet for mer kraft er ikke unikt for Nærøysund, sier næringsforening..

E24 - 9 timer siden

Kappløpet mot klimaendringene

Drammen er en av de mest klimatilpassede kommunene i Norge. Det kan spare dem for milliardbeløp..

E24 - 9 timer siden

150 nordmenn blant 400.000 sjøfolk som nektes å gå i land. Noen har vært på havet i 17 måneder.

Først tre måneder på overtid fikk Lars Berg (24) gå i land og reise tilbake til Norge. Men fortsatt venter 150 norske sjøfolk på å mønstre av. Noen har vært til sjøs i nesten ett år..

E24 - 13 timer siden

Hotellstreiken er avverget

Etter ti timer på overtid hos Riksmekleren ble hotellstreiken avverget. Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv kom lørdag morgen til enighet..

E24 - 11 timer siden

Analytikerne anbefaler Aker BP-kjøp før kvartalstallene

Oljeselskapet Aker BPs resultater for årets tredje kvartal ventes å være noe bedre enn i samme periode i fjor, som var et kvartal med en større nedskrivning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt