NRK > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:26

NRK - 25 Jun 18 kl. 13:15

Ukjent brev om Orderud-drapene

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder et hittil ukjent brev fra Sverige, skrevet 28 mai 1999, oppgir navn og adresse på angivelige personer som kan stå bak drapene. I brevet knyttes drapet til jugoslavisk mafia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tore Sandberg, Sverige, Orderud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukjent, brevom , Orderud-drapene
P4 - 25 Jun 18 kl. 13:56

Orderudsaken: Svensk politi sendte brev

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder svensk politi sendte norsk politi et brev med navn på personer de mente sto bak trippeldrapet på Orderud gård i 1999. Sandberg bistår Per og Veronica Orderud som ble dømt for drapene og som fredag begjærte saken gjenopptatt. I brevet skal svenskene ha skrevet at jugoslaver kunne stå bak trippeldrapet..

Klartale - 25 Jun 18 kl. 15:23

Nye bevis i Orderud-saken

Et ukjent brev og våpen ble lagt frem som nye bevis på mandag. Tore Sandberg ber nå om at Per og Veronica Orderud får vurdert saken sin på nytt..

NRK - 25 Jun 18 kl. 18:10

– Mafiasporet er ikke nytt

Kristin Kirkemos forsvarer Tor Kjærvik mener det såkalte mafiasporet i Orderud-saken ikke er nytt i det hele tatt. Privatetterforsker Tore Sandberg fortalte mandag om et hittil ukjent brev på en pressekonferanse sammen med Per og Veronika Orderud..

NRK - 22 Jun 18 kl. 10:59

Vil ha Orderud-saken gjenopptatt

Per og Veronica Orderud har søkt om gjenopptakelse av trippeldrapssaken, melder P4. De to ble dømt for medvirkning til overlagt drap på Kristian og Marie Orderud og Anne Orderud Paust på Orderud gård i Sørum i 1999..

Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 13:58

Vil ha Orderud-saken gjenopptatt: DNA i blod fra åstedet, nye undersøkelser av våpenspor og anonymt brev fra Sverige

Privatetterforsker Tore Sandberg møtte mandag pressen sammen med Per og Veronica Orderud. De la frem det de mener er nye beviser i Orderud-saken..

Dagbladet - 25 Jun 18 kl. 12:51

Orderud-paret hevder de har nye bevis. Legger fram ukjent brev fra Sverige

I det hittil ukjente brevet fra Sverige henvises det til den «jugoslaviske mordmafiaen i Sverige»..

NRK - 25 Jun 18 kl. 13:41

Mener Orderud-saken kan gjenopptas

Privatetterforsker Tore Sandberg mener nye beviser han har presentert, blant annet et ukjent brev, vil være nok til å få saken gjenopptatt. – Jeg mener kravene loven stiller er oppfylt, men det er gjenopptakingskommisjonen som avgjør, sier Sandberg..

NRK - 09 Mar 18 kl. 05:17

Trekker arvekrav mot Per Orderud

Per Orderud er ikke lenger part i arvestriden mellom Kristin Kirkemo og søsteren Veronica Orderud. Det sier Orderuds advokat Jon Alshus til NTB. Kirkemo og hennes bror hadde rettet arvekrav både mot Per og Veronica Orderud og Veronicas lillesøster..

Hegnar.no - 25 Jun 18 kl. 13:56

Orderud-paret hevder de har nye beviser

Privatetterforsker Tore Sandberg la mandag fram det han og ekteparet Per og Veronica Orderud mener er nye beviser i Orderud-saken..

P4 - 12 May 18 kl. 13:16

Publiserer nettside for Per og Veronica Orderud

- Nye beviser skal nå sørge for at Per og Veronica Orderud blir frikjent for trippeldrapet på Orderud gård i 1999..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..

NRK - 30 minutter siden

Politiansatt bøtelagt for snoking

Spesialenheten for politisaker har ilagt en kvinnelig ansatt i Sørvest politidistrikt 15.000 kroner i bot for å ha søkt og delt informasjon fra politiets registre. Kvinnen har brukt opplysningen i en privat uoverensstemmelse, ifølge Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..

NRK - 1 time siden

Hamilton forlenger med Mercedes

Den britiske Formel 1-føreren, Lewis Hamilton, har forlenget sin kontrakt med Mercedes. Avtalen varer frem til 2020 og skal være verdt 40 millioner pund i året, ifølge BBC. Han er verdensmester i Formel 1 fire ganger..

NRK - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær Cecilia Malmström. I mars innførte USA toll på import av henholdsvis aluminium og stål..

NRK - 1 time siden

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..

NRK - 1 time siden

UiB mest populært

Rettsvitenskap ved UiB var studiet som flest søkere hadde som førstevalg i år, viser tall fra Samordna opptak. Rettsvitenskap ved UiO og siviløkonomstudiet ved NHH havner på de neste plassene..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke

Mannen som skal ha fått en traktor delvis over seg i Ålen er alvorlig skadet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med arbeid på gården. Politiet etterforsker saken, og familien vil få oppfølging av kriseteam, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

98.000 søkere har fått studiplass

98.000 søkere har fått tilbud om studieplass i årets hovedopptak til høyere utdanning, 4.176 flere enn i fjor.

NRK - 2 timer siden

Siktet for drap og likskjending

En mann i 50-årene er siktet for drap og likskjending, etter at politiet fant en død mann på bål i Maridalen onsdag. Identiteten til avdøde er ikke fastslått, og pårørende er derfor ikke varslet ennå..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt