NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:48

NRK - 25 Jun 18 kl. 13:15

Ukjent brev om Orderud-drapene

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder et hittil ukjent brev fra Sverige, skrevet 28 mai 1999, oppgir navn og adresse på angivelige personer som kan stå bak drapene. I brevet knyttes drapet til jugoslavisk mafia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tore Sandberg, Sverige, Orderud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukjent, brevom , Orderud-drapene
P4 - 25 Jun 18 kl. 13:56

Orderudsaken: Svensk politi sendte brev

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder svensk politi sendte norsk politi et brev med navn på personer de mente sto bak trippeldrapet på Orderud gård i 1999. Sandberg bistår Per og Veronica Orderud som ble dømt for drapene og som fredag begjærte saken gjenopptatt. I brevet skal svenskene ha skrevet at jugoslaver kunne stå bak trippeldrapet..

Klartale - 25 Jun 18 kl. 15:23

Nye bevis i Orderud-saken

Et ukjent brev og våpen ble lagt frem som nye bevis på mandag. Tore Sandberg ber nå om at Per og Veronica Orderud får vurdert saken sin på nytt..

VG - 27 Oct 18 kl. 17:01

Per Orderud: Derfor vil jeg bo på Orderud gård

ORDERUD GÅRD (VG) Per Orderud ble dømt til 21 års fengsel for å ha planlagt drapene på sine egne foreldre og søster i 1999. I dag er han tilbake på gården han forlot for snart 20 år siden..

NRK - 25 Jun 18 kl. 18:10

– Mafiasporet er ikke nytt

Kristin Kirkemos forsvarer Tor Kjærvik mener det såkalte mafiasporet i Orderud-saken ikke er nytt i det hele tatt. Privatetterforsker Tore Sandberg fortalte mandag om et hittil ukjent brev på en pressekonferanse sammen med Per og Veronika Orderud..

NRK - 14 Nov 18 kl. 12:00

Ukjent mann varsla Orderud-drapa

Like før trippeldrapet, ringde ein ukjent mann til nummeropplysninga 180 og sa han skulle drepe Anne Orderud Paust og foreldra. Politiet jobba i 15 månader utan å finne mannen. – Ei svakheit i etterforskinga, seier dåverande politiførstebetjent..

NRK - 22 Jun 18 kl. 10:59

Vil ha Orderud-saken gjenopptatt

Per og Veronica Orderud har søkt om gjenopptakelse av trippeldrapssaken, melder P4. De to ble dømt for medvirkning til overlagt drap på Kristian og Marie Orderud og Anne Orderud Paust på Orderud gård i Sørum i 1999..

Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 13:58

Vil ha Orderud-saken gjenopptatt: DNA i blod fra åstedet, nye undersøkelser av våpenspor og anonymt brev fra Sverige

Privatetterforsker Tore Sandberg møtte mandag pressen sammen med Per og Veronica Orderud. De la frem det de mener er nye beviser i Orderud-saken..

Dagbladet - 25 Jun 18 kl. 12:51

Orderud-paret hevder de har nye bevis. Legger fram ukjent brev fra Sverige

I det hittil ukjente brevet fra Sverige henvises det til den «jugoslaviske mordmafiaen i Sverige»..

Aftenposten - 28 Oct 18 kl. 13:27

Gåten Orderud: Setter drapene i enda grellere lys | Anmeldt av Asbjørn Slettemark

Kan Øystein Milli og NRK finne nye opplysninger i Orderud-saken? «Gåten Orderud» graver i en av norgeshistoriens mest kjente drapssaker..

NRK - 14 Nov 18 kl. 12:00

Nøkkelvitne gløymt i Orderud-saka

Like før trippeldrapet, ringde ein ukjent til nummeropplysninga 180 og sa han skulle drepe Anne Orderud Paust og foreldra. Ein av dei som kan ha ringt, vart ikkje følgt opp vidare. – Ei svakheit i etterforskinga, seier dåverande politiførstebetjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 45 minutter siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 2 timer siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..

NRK - 2 timer siden

Ordkrig før presidentvalg i Nigeria

Opposisjonens kandidat til Nigerias presidentvalg Atiku Abubakar, går hardt ut mot nåværende president Muhammmadu Buhari. Han sier blant annet at presidenten ikke er en demokrat, og at han er mer opptatt av å sikre seg makt enn demokratet..

NRK - 2 timer siden

India og Pakistans forhold anspent

Pakistan minner om at det er lett å starte krig, og lover å slå tilbake, dersom India angriper dem. India hevder Pakistan står bak forrige ukes angrep mot en millitær busskollone i Kashmir, der minst 40 indiske soldater ble drept..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt