NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:08

NRK - 25 Jun 18 kl. 13:15

Ukjent brev om Orderud-drapene

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder et hittil ukjent brev fra Sverige, skrevet 28 mai 1999, oppgir navn og adresse på angivelige personer som kan stå bak drapene. I brevet knyttes drapet til jugoslavisk mafia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tore Sandberg, Sverige, Orderud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukjent, brevom , Orderud-drapene
P4 - 25 Jun 18 kl. 13:56

Orderudsaken: Svensk politi sendte brev

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder svensk politi sendte norsk politi et brev med navn på personer de mente sto bak trippeldrapet på Orderud gård i 1999. Sandberg bistår Per og Veronica Orderud som ble dømt for drapene og som fredag begjærte saken gjenopptatt. I brevet skal svenskene ha skrevet at jugoslaver kunne stå bak trippeldrapet..

Klartale - 25 Jun 18 kl. 15:23

Nye bevis i Orderud-saken

Et ukjent brev og våpen ble lagt frem som nye bevis på mandag. Tore Sandberg ber nå om at Per og Veronica Orderud får vurdert saken sin på nytt..

NRK - 25 Jun 18 kl. 18:10

– Mafiasporet er ikke nytt

Kristin Kirkemos forsvarer Tor Kjærvik mener det såkalte mafiasporet i Orderud-saken ikke er nytt i det hele tatt. Privatetterforsker Tore Sandberg fortalte mandag om et hittil ukjent brev på en pressekonferanse sammen med Per og Veronika Orderud..

NRK - 22 Jun 18 kl. 10:59

Vil ha Orderud-saken gjenopptatt

Per og Veronica Orderud har søkt om gjenopptakelse av trippeldrapssaken, melder P4. De to ble dømt for medvirkning til overlagt drap på Kristian og Marie Orderud og Anne Orderud Paust på Orderud gård i Sørum i 1999..

Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 13:58

Vil ha Orderud-saken gjenopptatt: DNA i blod fra åstedet, nye undersøkelser av våpenspor og anonymt brev fra Sverige

Privatetterforsker Tore Sandberg møtte mandag pressen sammen med Per og Veronica Orderud. De la frem det de mener er nye beviser i Orderud-saken..

Dagbladet - 25 Jun 18 kl. 12:51

Orderud-paret hevder de har nye bevis. Legger fram ukjent brev fra Sverige

I det hittil ukjente brevet fra Sverige henvises det til den «jugoslaviske mordmafiaen i Sverige»..

NRK - 25 Jun 18 kl. 13:41

Mener Orderud-saken kan gjenopptas

Privatetterforsker Tore Sandberg mener nye beviser han har presentert, blant annet et ukjent brev, vil være nok til å få saken gjenopptatt. – Jeg mener kravene loven stiller er oppfylt, men det er gjenopptakingskommisjonen som avgjør, sier Sandberg..

NRK - 09 Mar 18 kl. 05:17

Trekker arvekrav mot Per Orderud

Per Orderud er ikke lenger part i arvestriden mellom Kristin Kirkemo og søsteren Veronica Orderud. Det sier Orderuds advokat Jon Alshus til NTB. Kirkemo og hennes bror hadde rettet arvekrav både mot Per og Veronica Orderud og Veronicas lillesøster..

Hegnar.no - 25 Jun 18 kl. 13:56

Orderud-paret hevder de har nye beviser

Privatetterforsker Tore Sandberg la mandag fram det han og ekteparet Per og Veronica Orderud mener er nye beviser i Orderud-saken..

P4 - 12 May 18 kl. 13:16

Publiserer nettside for Per og Veronica Orderud

- Nye beviser skal nå sørge for at Per og Veronica Orderud blir frikjent for trippeldrapet på Orderud gård i 1999..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 1 time siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 2 timer siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 2 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 2 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nok en børsrekord i New York

Dow Jones-indeksen noterte seg for en ny rekord for annen dag på rad fredag, med 26.718 poeng. De andre to New York-indeksene endte derimot ned.

NRK - 3 timer siden

Mann funnen av politihunden Sidney

Den sakna er funnen og leiteaksjonen ved Preikestolen er avslutta. Politiet gir æra til polititihunden Sidney som snusa seg fram til ein svært våt og nedkjølt mann i området Husafjellet. Mannen blir no frakta ned frå fjellet for å få tilsyn av lege..

NRK - 3 timer siden

Tre truffet av skudd i København

Tre personer er truffet i en skyteepisode i København, opplyser dansk politi. Tilstanden til de tre er ikke kjent. Skyteepisoden er den åttende i og omkring København den siste uken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt