NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 10:27

NRK - 25 Jun 18 kl. 13:15

Ukjent brev om Orderud-drapene

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder et hittil ukjent brev fra Sverige, skrevet 28 mai 1999, oppgir navn og adresse på angivelige personer som kan stå bak drapene. I brevet knyttes drapet til jugoslavisk mafia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tore Sandberg, Sverige, Orderud

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ukjent, brevom , Orderud-drapene
P4 - 25 Jun 18 kl. 13:56

Orderudsaken: Svensk politi sendte brev

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder svensk politi sendte norsk politi et brev med navn på personer de mente sto bak trippeldrapet på Orderud gård i 1999. Sandberg bistår Per og Veronica Orderud som ble dømt for drapene og som fredag begjærte saken gjenopptatt. I brevet skal svenskene ha skrevet at jugoslaver kunne stå bak trippeldrapet..

Klartale - 25 Jun 18 kl. 15:23

Nye bevis i Orderud-saken

Et ukjent brev og våpen ble lagt frem som nye bevis på mandag. Tore Sandberg ber nå om at Per og Veronica Orderud får vurdert saken sin på nytt..

VG - 27 Oct 18 kl. 17:01

Per Orderud: Derfor vil jeg bo på Orderud gård

ORDERUD GÅRD (VG) Per Orderud ble dømt til 21 års fengsel for å ha planlagt drapene på sine egne foreldre og søster i 1999. I dag er han tilbake på gården han forlot for snart 20 år siden..

NRK - 25 Jun 18 kl. 18:10

– Mafiasporet er ikke nytt

Kristin Kirkemos forsvarer Tor Kjærvik mener det såkalte mafiasporet i Orderud-saken ikke er nytt i det hele tatt. Privatetterforsker Tore Sandberg fortalte mandag om et hittil ukjent brev på en pressekonferanse sammen med Per og Veronika Orderud..

NRK - 22 Jun 18 kl. 10:59

Vil ha Orderud-saken gjenopptatt

Per og Veronica Orderud har søkt om gjenopptakelse av trippeldrapssaken, melder P4. De to ble dømt for medvirkning til overlagt drap på Kristian og Marie Orderud og Anne Orderud Paust på Orderud gård i Sørum i 1999..

NRK - Igår: 12:00

Ukjent mann varsla Orderud-drapa

Like før trippeldrapet, ringde ein ukjent mann til nummeropplysninga 180 og sa han skulle drepe Anne Orderud Paust og foreldra. Politiet jobba i 15 månader utan å finne mannen. – Ei svakheit i etterforskinga, seier dåverande politiførstebetjent..

Aftenposten - 25 Jun 18 kl. 13:58

Vil ha Orderud-saken gjenopptatt: DNA i blod fra åstedet, nye undersøkelser av våpenspor og anonymt brev fra Sverige

Privatetterforsker Tore Sandberg møtte mandag pressen sammen med Per og Veronica Orderud. De la frem det de mener er nye beviser i Orderud-saken..

Dagbladet - 25 Jun 18 kl. 12:51

Orderud-paret hevder de har nye bevis. Legger fram ukjent brev fra Sverige

I det hittil ukjente brevet fra Sverige henvises det til den «jugoslaviske mordmafiaen i Sverige»..

Aftenposten - 28 Oct 18 kl. 13:27

Gåten Orderud: Setter drapene i enda grellere lys | Anmeldt av Asbjørn Slettemark

Kan Øystein Milli og NRK finne nye opplysninger i Orderud-saken? «Gåten Orderud» graver i en av norgeshistoriens mest kjente drapssaker..

NRK - Igår: 12:00

Nøkkelvitne gløymt i Orderud-saka

Like før trippeldrapet, ringde ein ukjent til nummeropplysninga 180 og sa han skulle drepe Anne Orderud Paust og foreldra. Ein av dei som kan ha ringt, vart ikkje følgt opp vidare. – Ei svakheit i etterforskinga, seier dåverande politiførstebetjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Færre bebuarar på asylmottaka

Ved utgangen av oktober budde det 3.930 personar frå 42 ulike land på asylmottak her i landet, det er rundt 1.100 færre enn ved årsskiftet.

NRK - 1 time siden

Stanghelle til NRK P1+

Tidlegare Aftenposten-redaktør Harald Stanghelle får sitt eige talkshow på NRK P1+. Talkshowet startar ut på nyåret og vil gå kvar fredag ettermiddag. Stanghelle har også vore redaktør i Dagbladet og leiar i Norsk Redaktørforening..

NRK - 1 time siden

40 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 1 time siden

Kilogrammet skal pensjonerast

Etter 129 år skal fire av sju internasjonale måleeiningar – kilogram, ampere, kelvin og mol – få heilt nye definisjonar. Årsaka er at betre teknologi har gitt meir nøyaktige måtar å måle på. Vitskapsfolk skal røyste over føreslåtte endringar i dag..

NRK - 2 timer siden

Vel 9.000 famileinnvandrarar hittil

Utlendingsdirektoratet (UDI) har så langt i år innvilga 9.235 søknader om familiesameining i Noreg for borgarar frå land utanfor EU og EØS-området. Dette er ein nedgang frå 12.

NRK - 2 timer siden

Utviser amerikansk statsborgar

Nord-Korea vil utvise ein amerikansk statsborgar som vart arrestert i oktober fordi han tok seg ulovleg inn i landet gjennom Kina, melder det statlege nyheitsbyrået KCNA. Mannen skal ha sagt til etterforskarane at han var under kontroll av CIA..

NRK - 2 timer siden

Vil auke skattane med 39 milliardar

Rødt foreslår å auke skattar og avgifter med 39 milliardar kroner i 2020 i sitt alternative statsbudsjett. Den progressive skatteauken vil gjelde alle som tener over 600.000 kroner.

NRK - 2 timer siden

Førebur seg på brexit utan avtale

Frankrike førebur ulike tiltak, særleg tiltak som omhandlar tollkontroll, i tilfelle det ikkje blir nokon skilsmisseavtale mellom Storbritannia og EU. Det seier den franske transportministeren, Élisabeth Borne, til CNews..

NRK - 2 timer siden

190 asylsøkarar returnerte

I alt 190 tidlegare asylsøkarar er så langt i år returnerte til heimlandet med bistand frå norske styresmakter, opplyser Utlendingsdirektoratet (UDI). I tillegg er 4.292 personar sende ut med tvang av Politiets utlendingseining så langt i år..

NRK - 16 timer siden

1500 migranter ved grensa

Flere enn 1500 migranter har ankommet grensa mellom USA og Mexico, melder nyhetsbyrået AFP. 4000 migranter fra Mellom-Amerika har siden oktober gått mot grensa. USAs president Donald Trump har svart med å beordre 5000 soldater til grensa..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt