P4 > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 02:13

P4 - 22 april 20 kl. 14:04

Uhrenholdt Jacobsen legger opp

Langrennsløperen Astrid Uhrenholdt Jacobsen legger opp.
Det bekrefter 33-åringen i en pressemelding fra Skiforbundet.
Uhrenholdt Jacobsen slo gjennom i 2007, og har tatt flere VM- og OL-medaljer for Norge, og 34 NM-medaljer, hvorav 14 gull.
33-åringen sier hun nå legger en drøm bak seg, og vil satse fullt og helt på legekarriereren.
Langrennssjef Espen Bjervig sier Uhrenholdt Jacobsen har vært en folkekjær og uredd utøver med et stort mot og pågangsmot..
Les mer på P4


Les mer om:
Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Skiforbundet, Jacobsen, VM, OL, Norge, NM, Espen Bjervig, Uhrenholdt Jacobsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uhrenholdt, Jacobsen, legger, opp
Aftenposten - 22 april 20 kl. 16:44

Uhrenholdt Jacobsen legger opp: «Ikke bare en langrennsløper»

ANALYSE: Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) er mer enn en ualminnelig god langrennsløper. Nå legger hun opp..

NRK - 22 april 20 kl. 14:01

Uhrenholdt Jacobsen legger opp

Koronapandemien har gjort Astrid Uhrenholdt Jacobsen helt trygg på at hennes framtid handler om å være lege, ikke langrennsløper. Onsdag bekrefter 33-åringen fra Heming i et stort intervju med NRK at hennes tid som topplangrennsløper er forbi..

Aftenposten - 22 april 20 kl. 16:44

Astrid Uhrenholdt Jacobsen: Ikke bare en langrennsløper

ANALYSE: Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) er mer enn en ualminnelig god langrennsløper. Nå legger hun opp..

Aftenposten - 22 april 20 kl. 14:08

Astrid Uhrenholdt Jacobsen avslutter langrennskarrieren

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) har bestemt seg for å legge opp. Nå skal tiden vies til legeyrket..

VG - 04 jan. 20 kl. 12:49

Uhrenholdt Jacobsen spurtet inn til nok en pallplass

VAL DI FIEMME/OSLO (VG) Astrid Uhrenholdt Jacobsen gikk inn til en andreplass i Tour de Ski-sprinten lørdag. Therese Johaug leder fortsatt sammenlagt..

VG - 25 jan. 20 kl. 14:41

Trenger flere som Uhrenholdt Jacobsen: Stillheten er skremmende

Det er ikke bare i skisporet at Astrid Uhrenholdt Jacobsen blir sårt savnet den dagen hun gir seg. Andre utøvere og ledere har uhorvelig mye å lære av 33-åringen fra Heming..

VG - 06 april 20 kl. 14:11

Uhrenholdt Jacobsen tar vakter på sykehuset

Det blir en annerledes påske også for langrennsløper og medisinstudent Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33)..

VG - 23 april 20 kl. 04:02

Astrid Uhrenholdt Jacobsen: – Jeg har alltid hatt en annen drøm

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) sier at hun vil gi seg «mens leken er veldig god», at legestudiene trigger mer nå – og at hun ikke har noen ambisjoner om posisjoner i FIS eller IOC..

VG - 01 mai 20 kl. 16:06

Uhrenholdt Jacobsen om brorens død på «Lindmo»: Brukte tøff fysisk trening mot psykisk smerte

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) brukte hard fysisk trening som en måte å døyve den psykiske smerten etter at broren Sten Anders tok sitt eget liv..

Aftenposten - 19 aug. 20 kl. 12:51

Uhrenholdt Jacobsen: – Utdanning er ikke eneste vei for å rigge deg for livet etter karrieren

Toppidretten må gå parallelt med forberedelse til livet etter karrieren, mener Astrid Uhrenholdt Jacobsen, leder av Utøverkomiteen i Norges idrettsforbund..

Fler nyheter fra P4

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:21

Vil styrke bemanningen i Forsvaret

- Norge skal nå bli bedre til å håndtere kriser, alvorlige hendelser og trusler. Det sa forsvarsminister Frank Bakke Jensen, da han la frem regjeringens reviderte langtidsplan for Forsvaret i ettermiddag. Blant annet skal bemanningen styrkes, og Norge skal få nye stridsvogner om fem år..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Kaller tilbake bakverk

Mattilsynet har nå bedt alle leverandører om kalle tilbake sesamfrø som er levert ut den siste tiden. Frøene skal være forurenset med et plantevernmiddel som kan føre til helseskader om de spises, skriver VG..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Trekker søksmål mot sykepleiere

Sykehuset Østfold har bestemt seg for å trekke søksmålet mot fire ansatte som krevde å få full stilling. Det melder NRK. I september avviste tingretten søksmålet fra Sykehuset og de har nå valgt å trekke anken..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Flere på sykehus

Det har vært en liten økning i antall koronasmittede som er innlagt på sykehus i Norge. 28 personer er innlagt – fire flere enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre får respiratorbehandling..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Sarkozy tiltalt

Den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy er nå tiltalt for å ha mottatt millioner av euro fra Libyas tidligere leder Muammar Gaddafi til valgkampen i 2007. Det opplyser franske påtalemyndigheter til nyhetsbyrået AFP. I 2018 ble han også tiltalt for korrupsjon og maktmisbruk.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Etterforsker ikke politifolk

Spesialenheten mener det foreløpig ikke er grunnlag for å etterforske påstandene om seksuelle handlinger mellom instruktører og studenter på Politihøgskolen. Det opplyser de til VG. SVs Petter Eide sa til P4-nyhetene i går at det må etterforskes om politifolk har misbrukt sin stilling for å oppnå sex i bytte med tjenester, slik en ny rapport har avdekket.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Vil droppe tilfluktsrom

Regjeringen vil droppe tilfluktsrom og heller lage trygge oppholdssteder for sivile. Det kommer fram i samfunnssikkerhetsmeldingen, som regjeringen la fram i dag. Oppholdsstedene skal brukes ved evakuering når det oppstår en krisesituasjon.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:06

En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap

En av de to mennene som ble funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv 30. september er siktet for drap. Det går frem i en pressemelding.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:42

Kan ikke nekte samarbeid

Prester kan ikke nekte å samarbeide med prestekolleger. Det slår Bispemøtet fast nå i formiddag etter høstens omfattende debatt hvor sogneprest Mikael Bruun i Sogndal uttalte at han ikke kan ha nattverd og gudstjeneste med kvinnelige kolleger. Prester som ikke ønsker å samarbeide med kvinnelige prester, må selv ta initiativ til en samtale med biskopen..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:42

- Alle barn i Norge skal ha like muligheter

Vi må gi alle barn like muligheter selv om de vokser opp i fattige familier. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. I dag la regejringen frem en strategi som skal sørge for at ALLE barn som lever i familier med dårlig råd skal kunne delta på lik linje med andre barn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt