NRK > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 01:21

NRK - 29 feb. 20 kl. 17:55

Ugland Jacobsen ny leder i Oslo Frp

Geir Ugland Jacobsen er valgt til ny leder i Oslo Fremskrittsparti. Valgkomiteen hadde innstilt politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen som leder. Men Ugland Jacobsen vant kampvoteringen med 36 stemmer. Meeg-Bentzen fikk 28 stemmer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ugland Jacobsen, Oslo Fremskrittsparti, Andreas Meeg-Bentzen, bentzen, Jacobsen, Oslo Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ugland, Jacobsenny , lederi , Oslo, Frp
Aftenposten - 17 okt. 20 kl. 21:40

Oslo Frp-leder Geir Ugland Jacobsen: – Siv Jensen har allerede begynt å sette «Norge først»

Carl I. Hagen og Oslo Frp-leder Geir Ugland Jacobsen vil gjøre Frp til et «patriotisk fyrtårn» som setter «Norge først». De mener Siv Jensen allerede har skjønt tegningen..

P4 - 27 juni 20 kl. 17:26

Åpner for å vrake Siv Jensen

Fylkesleder for Frp i Oslo Geir Ugland Jacobsen åpner for å vrake Siv Jensen på førsteplassen til stortingsvalget. Jacobsen sier til TV 2 at Jensen har vært en god partileder, men at de ikke er overlappende når det gjelder politisk retning. Første nestleder Sylvi Listhaug avviser derimot at det pågår en lederdiskusjon i partiet og at hun og resten av partiet tar det for gitt at partilederen står på topp i Oslo..

P4 - 30 juni 20 kl. 15:25

Blir ekstraordinært møte i Oslo Frp

Fylkesstyret i Oslo Frp er kalt inn til et ekstraordinært møte. Bakgrunnen er bråket i lokallaget etter at fylkesleder Geir Ugland Jacobsen i helgen åpnet for å vrake Siv Jensen på førsteplassen til stortingsvalget. Nestlederne har bedt om et møte for å få rydde opp.

P4 - 22 april 20 kl. 14:04

Uhrenholdt Jacobsen legger opp

Langrennsløperen Astrid Uhrenholdt Jacobsen legger opp. Det bekrefter 33-åringen i en pressemelding fra Skiforbundet. Uhrenholdt Jacobsen slo gjennom i 2007, og har tatt flere VM- og OL-medaljer for Norge, og 34 NM-medaljer, hvorav 14 gull.

NRK - 05 nov. 19 kl. 14:22

Ugland sender prest til skipet

Ugland Rederi skal sende en traume-spesialist og en prest til de ansatte som er igjen på skipet MV Bonita som ble kapret. Ni personer av mannskapet er fremdeles i kidnappernes varetekt. Mannskap som ønsker å komme hjem, skal få hjelp til dette..

NRK - 07 mars 20 kl. 21:05

Andreas Ove Ugland er død

Rederarving og investor Andreas Ove Ugland er død, 64 år gammel. Det skriver Fædrelandsvennen..

Aftenposten - 07 mars 20 kl. 21:25

Forretningsmannen Andreas Ove Ugland er død

Forretningsmannen Andreas Ove Ugland (64) døde etter kort tids sykeleie på Caymanøyene, der han var bosatt, melder Agderposten..

P4 - 29 juni 20 kl. 20:35

Vil legge ned Oslo Frp

Flere fylkeslag i Fremskrittspartiet ber sentralstyret vurdere å legge ned Oslo Frp. Det skriver Stavanger Aftenblad. Årsaken er et utspill fra den nyvalgte Oslo-fylkeslederen Geir Ugland Jacobsen, som i helgen stilte spørsmål ved partiets strategi og om partileder Siv Jensen bør toppe listen deres til valget neste år.

NRK - 24 sep. 20 kl. 05:00

Lederen i Oslo Ap vil på Stortinget

Leder i Oslo Ap Frode Jacobsen varsler han at han ønsker å sitte på Stortinget neste periode. – Jeg vil lage politikk, og jeg vil gjøre en jobb for oslofolk og for Oslo Arbeiderparti, sier Oslo Aps leder Frode Jacobsen til Dagsavisen torsdag..

Aftenposten - 27 juni 20 kl. 18:37

Fylkesleder i Oslo Frp åpner for å vrake Siv Jensen

Geir Ugland Jacobsen, fylkesleder i Oslo Frp, åpner for å vrake SivJensen på førsteplassen til stortingsvalget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA med nye sanksjoner mot Iran

Finansdepartementet i USA innfører nye sanksjoner mot Iran etter det de kaller et «skamløst forsøk» på å forstyrre det amerikanske valget. Blant annet fikk demokratiske velgere i flere delstater tilsendt eposter med trusler..

NRK - 15 minutter siden

47 millioner har forhåndsstemt

Minst 47,1 millioner amerikanske velgere har så langt forhåndsstemt. Med 11 dager til presidentvalget i USA, er antall forhåndsstemmer alt på nivå med 2016. De mange tidlige stemmene viser en rekordhøyt valgdeltakelse, skriver The Washington Post..

NRK - 1 time siden

14 jihadister drept i Syria

Et uidentifisert droneangrep drepte torsdag 14 jihadister nordvest i Syria, opplyser Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Målet for angrepet var et møte mellom militante islamister i landsbyen Jakara nær grensen til Tyrkia..

NRK - 1 time siden

270 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 17.233 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 270 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 1 time siden

Rekordbøter til Goldman Sachs

Malaysia-avdelingen til finansgiganten Goldman Sachs må betale bøter på til sammen 2,9 milliarder dollar etter å ha erkjent ansvar i en korrupsjonssak. Selskapet har godtatt å betale bøtene, opplyste USAs justisdepartement torsdag..

NRK - 1 time siden

Ghislaine Maxwell avviser anklager

I et nær 500-sider langt vitnemål fra 2016 avviser Ghislaine Maxwell, tidligere partner til avdøde Jeffrey Epstein, å ha rekruttert mindreårige til ham. Maxwell er siktet for sin rolle i Epsteins seksuelle misbruk av en lang rekke mindreårige jenter..

NRK - 2 timer siden

USA godkjenner Remdesivir

Amerikanske myndigheter har gitt full godkjenning til legemiddelet Remdesivir som behandling mot covid-19, melder AFP..

NRK - 3 timer siden

Ville ha med kona på oppdrag

Spiondømte Frode Berg hevder at Etterretningstjenesten ville ha kona hans med på hans oppdrag i Russland for å lure russisk etterretning. Det kommer fram i den nye boka "I grenseland". Kona Anita Berg krever en unnskyldning fra E-tjenesten..

NRK - 3 timer siden

47 millioner forhåndsstemmer i USA

Flere enn 47 millioner har så langt forhåndsstemt i presidentvalget i USA, ifølge tall fra The United States Elections Project. Dermed har allerede flere forhåndsstemt ved dette valget sammenliknet med 2016, tolv dager før valgdagen 3. november..

NRK - 3 timer siden

Religiøs leder drept i Syria

Den fremtredende muslimske lederen Mohammed Adnan Afiouni ble torsdag drept av en bilbombe i Syria, ifølge det statlige nyhetsbyrået Sana. Han var stormufti for Damaskus-provinsen, og skal ha hatt nære bånd til president Bashar al-Assad, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt