NRK > Nyheter

Monday, 30 March, 09:30

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:04

Ugifte døyr tidlegare enn gifte

Forskjellen i døyelegheit mellom ugifte og gifte personar i Noreg har auka kraftig dei siste 40 åra, skriv forskning.no. Ugifte menn i dag har ein dobbelt så stor sjanse for å døy enn gifte menn på same alder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ugifte, døyr, tidlegare, enn, gifte
P4 - 27 Feb 20 kl. 13:10

Gifte lever lenger

Ugifte har langt større risiko for å dø tidlig enn gifte. Og forskjellene har økt kraftig de siste 40 årene. Ugifte menn over 50 har i dag nesten dobbelt så høy sannsynlighet for å dø sammenlignet med gifte menn på samme alder.

NRK - 20 Dec 19 kl. 07:36

Skyldig i folkemord i Rwanda

Ein domstol i Brussel har dømt ein tidlegare rwandisk tenestemann for hans rolle i folkemordet i Rwanda i 1994. Belgia har dømt åtte personar for drap i landets tidlegare koloni. Dette er den første personen i Belgia som blir dømt for folkemord..

NRK - 17 Jan 20 kl. 13:29

Kallmyr reiser heim tidlegare

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) reiser heim til Noreg ein dag tidlegare på grunn av krisa i regjeringa. Kallmyr har vore på eit besøk i Rwanda for møteverksemd. Noreg skal ta imot 600 FN-flyktningar frå flyktningleirar i Rwanda..

NRK - 28 Nov 19 kl. 10:53

Togbillettar kan bli dyrare

Frå 15. desember kan togpassasjerar måtta kjøpa billettar frå både Vy og Go-Ahead på strekningar ein tidlegare kunne reisa med éin billett til rabatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brudd på miljøvernloven

Vest politidistrikt har gitt et forelegg på kr 550 000 til Osland Havbruk AS i Høyanger for brudd på loven som forbyr bruk av miljøgifter som kan skade reker og andre skalldyr. Osland Havbruk AS har den 20. mars 2020 vedtatt forelegget..

NRK - 30 minutter siden

Kollektivtrafikken kan stoppe

På grunn av pengemangel kan kollektivtrafikken i Norge stanse opp. – Uten statlige garantier, blir det umulig å opprettholde tilbudet, sier daglig leder Olov Grøtting i Kollektivtrafikkforeningen..

NRK - 17 timer siden

Éin av tre synest reglane er uklåre

Ei undersøking gjort av Norsk koronamonitor i Opinion syner at éin av tre nordmenn synest koronareglane er uklåre - at det er vanskeleg å vite om retningslinene gjeld dei sjølv. 47 prosent svarar at det ikkje er vanskeleg..

NRK - 1 time siden

Australia lanserer krisepakke

Australia lanserte mandag en krisepakke for å sikre jobber under koronakrisen, melder Reuters. Statsminister Scott Morrison sier at staten vil gi nesten 10.000 kroner i støtte hver andre uke til bedrifter for hver ansatt de har som inngår i ordningen.

NRK - 1 time siden

Prøvde UV-lys mot lakselus

Forskere har undersøkt om ultrafiolette stråler ville hjelpe, men det gikk ikke helt som de hadde håpet, skriver Havforskningsinstituttet. Strålingen fungerte på lakselusens egg, men laksen ble «solbrent» og forsøket måtte avsluttes..

NRK - 1 time siden

Geriljagruppe erklærer våpenhvile

Geriljagruppa ELN i Colombia har erklært våpenhvile, ifølge Utenriksdepartementet. Bakgrunnen er FNs oppfordring om å stanse konflikter under koronakrisen. Erklæringen om den ensidige våpenhvilen kom mandag morgen norsk tid..

NRK - 1 time siden

Finansdirektøren i SAS sier opp

Torbjørn Wist, finansdirektør i flyselskapet SAS, slutter i jobben og blir finansdirektør i rederiet Wallenius Wilhelmsen. Wist sier at prosessen startet før koronaviruset ble en global krise, og han blir sittende til en etterfølger er klar..

NRK - 1 time siden

Intensivkapasiteten nesten sprengt

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp. Ahus har i alt 62 pasienter som er innlagt med koronasmitte, 24 av dem i intensivbehandling..

NRK - 2 timer siden

Kokainsmugler fikk korona-rabatt

Spanjolen ble tatt med 248 gram kokain på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge dommen er vanlig straff ett års fengsel. Men siden hun har en sønn og barnevernet i Spania ikke fungerer normalt i koronapandemien, er fire måneder av straffen gjort betinget..

NRK - 1 time siden

Øker produksjonen raskere enn vente

Første fase av Johan SVerdrup-feltet vil nå full produksjon allerede tidlig i mai, som er raskere enn ventet, melder Equinor. Den første delen av Johan Sverdrup-feltet vil fra mai produsere 470.000 fat olje om dagen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt