NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 10:50

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:27

Uenighet om forbud

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad vil ikke utrede et forbud mot konverteringsterapi for homofile. Han viser til at kvakksalveri og overgrep allerede er forbudt. Det ligger an til at et flertall i familie- og kulturkomiteen vil utrede forbud, melder VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kjell Ingolf Ropstad, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uenighetom , forbud
P4 - 31 Dec 19 kl. 12:48

– Uaktuelt med fyrverkeri-forbud

Statsråd mener forbud ikke er veien å gå. – Det er helt uaktuelt med et forbud mot bruk av fyrverkeri i privat regi. Det sier samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde.

NRK - 06 Nov 19 kl. 17:56

Forbud mot såkalt «homoterapi»

Ifølge Vårt Land ligger det an til flertall på Stortinget for å utrede et forbud mot såkalt homoterapi. Konversjonsterapien, hevder å kunne hjelpe personer med å bli kvitt homoseksuelle følelser, og både MDG og Ap har foreslått forbud..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:14

Uenighet om våpenhvile

En uke etter at tyrkiske styrker gikk over grensen til Syria, har USA og Tyrkia inngått en avtale. Men om den inkluderer våpenhvile, er det uenighet om..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 10:08

SV vil ha forbud mot lukkede overnatting-SFO-er

Mandag legger SV frem et lovforslag for Stortinget om forbud mot lukkede overnatting-SFO-er. Arbeiderpartiet har allerede tatt til orde for forbud. Frp er enig..

Dagbladet - 28 Aug 19 kl. 08:09

Intern uenighet om annonser på omdiskuterte nettsteder

Etter intern uenighet valgte likevel Oslo Frp å bruke deler av sitt begrensede valgkampbudsjett på annonser på nettstedene Resett og Document..

P4 - 06 Nov 19 kl. 19:24

Trolig forbud homoterapi

Trolig vil et flertall på Stortinget utrede et forbud mot homoterapi. Det skriver Vårt Land. Det skal ha foregått et arbeide for å få Stortingets familiekomite til å utrede et slikt forbud.

P4 - 18 Mar 20 kl. 16:15

Ser på om forbud er eneste løsning

Regjeringen vil vurdere om et forbud er den eneste løsningen for å få folk hjem fra hyttene sine. Regjeringen ber flykesmennene om konkrete råd, og kan om kort tid iverksette forskirften om forbud mot å oppholde seg på hytter som ligger utenfor egen kommune, sier distriktsminister Linda hofstad Helleland til VG..

VG - 07 Nov 19 kl. 13:10

Vil utrede homoterapi-forbud: – Et overgrep

Høyres medlemmer i familie- og kulturkomiteen vil utrede et forbud mot homoterapi. Det ligger dermed foreløpig an til flertall for en utredning, men ikke et forbud, på Stortinget..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 06:19

Intern uenighet om Oslo Frps valgkamp-annonser på omdiskuterte nettsteder

Etter intern uenighet valgte likevel Oslo Frp å bruke deler av sitt begrensede valgkampbudsjett på annonser på nettstedene Resett og Document..

P4 - 20 Jan 20 kl. 05:50

Høie-nei til gentestforbud

Helseminister Bent Høie vil ikke ha et forbud mot gentesting. Salget av slike selvtester på nettet har vokst kraftig, Bioteknologirådet mener det bør være et forbud mot testing av barn under 16 år. Men det mener ikke regjeringen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Facebook-ansatte får protestere

Facebook gir sine ansatte tillatelse til å ta fri uten å måtte bruke feriedager for å delta i de pågående protestene etter George Floyds død, ifølge kommunikasjonsdirektør Andy Stone, ifølge Nyhetsbyrået Direkt..

NRK - nu

Arve Uglum ny redaktør i Sogn Avis

NRKs programleder i «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», Arve Uglum, blir ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Sogn Avis. Uglum startert i jobben i den nyoppkjøpte Amedia-avisen 1. november..

NRK - 15 minutter siden

Sprengningsulykke i Trondheim

Nødetatene rykker ut til Brundalen i Trondheim etter å ha mottatt melding om en sprengningsulykke. Skadeomfanget er så langt ukjent..

NRK - 10 minutter siden

Ingen Tiananmen-markering i år

Politiet i Hongkong har avslått søknaden om den årlige minnemarkeringen for Tiananmen-massakren, skriver NTB. Markeringen har blitt avholdt i 30 år. Tusenvis av studenter kan ha blitt drept under massakren, men det nøyaktige tallet er ukjent..

NRK - 5 timer siden

MDG vil stanse nye hyttefelt

MDGs programkomite går inn for full stans i bygging av nye hytter utenfor eksisterende hyttefelt. I utkastet til nytt partiprogram er dette et av tiltakene som skal hindre tap av natur og naturmangfold..

NRK - 15 minutter siden

Togtrafikk gjenåpnet ved Otta

Togtrafikken ved Otta er gjenåpnet etter at en bil hadde kjørt av veien og havnet på jernbanelinjen. Føreren av bilen ble kjørt med ambulanse til sykehus for sjekk, og årsaken til ulykken er ukjent..

NRK - 1 time siden

80-89-åringer mest til fastlegen

Det var nesten 300.000 flere konsultasjoner hos fastlegene i fjor enn i 2018. Antall konsultasjoner hos legevakter økte også, skriver NTB.

NRK - 30 minutter siden

Sognefjellet blir nattestengt

Skredfare gjer at fylkesveg 55 over Sognefjellet vert nattestengt ei stund framover. Stenginga varer frå klokka 20 om kvelden til klokka 8 om morgonen..

NRK - 30 minutter siden

Rapport: Døde av trykk mot halsen

Den tredje obduksjonsrapporten av George Floyd konkluderer med at han fikk hjertestans som følge av politiets pågripelse og trykk mot halsen. Rapporten er i samsvar med en privat obduksjonsrapport bestilt av Floyds familie..

NRK - 45 minutter siden

Selger Morgenbladet

NHST selger Morgenbladet til Dagsavisen-eier, Mentor Medier, melder Dagens Næringsliv. Selskapet kjøper alle NHSTs aksjer, og eier i tillegg Vårt Land. Mentor Medier betaler 40 millioner kroner for avisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt