NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 16:46

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:27

Uenighet om forbud

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad vil ikke utrede et forbud mot konverteringsterapi for homofile. Han viser til at kvakksalveri og overgrep allerede er forbudt. Det ligger an til at et flertall i familie- og kulturkomiteen vil utrede forbud, melder VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kjell Ingolf Ropstad, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uenighetom , forbud
NRK - 06 Nov 19 kl. 17:56

Forbud mot såkalt «homoterapi»

Ifølge Vårt Land ligger det an til flertall på Stortinget for å utrede et forbud mot såkalt homoterapi. Konversjonsterapien, hevder å kunne hjelpe personer med å bli kvitt homoseksuelle følelser, og både MDG og Ap har foreslått forbud..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:14

Uenighet om våpenhvile

En uke etter at tyrkiske styrker gikk over grensen til Syria, har USA og Tyrkia inngått en avtale. Men om den inkluderer våpenhvile, er det uenighet om..

Dagbladet - 28 Aug 19 kl. 08:09

Intern uenighet om annonser på omdiskuterte nettsteder

Etter intern uenighet valgte likevel Oslo Frp å bruke deler av sitt begrensede valgkampbudsjett på annonser på nettstedene Resett og Document..

P4 - 06 Nov 19 kl. 19:24

Trolig forbud homoterapi

Trolig vil et flertall på Stortinget utrede et forbud mot homoterapi. Det skriver Vårt Land. Det skal ha foregått et arbeide for å få Stortingets familiekomite til å utrede et slikt forbud.

VG - 07 Nov 19 kl. 13:10

Vil utrede homoterapi-forbud: – Et overgrep

Høyres medlemmer i familie- og kulturkomiteen vil utrede et forbud mot homoterapi. Det ligger dermed foreløpig an til flertall for en utredning, men ikke et forbud, på Stortinget..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 06:19

Intern uenighet om Oslo Frps valgkamp-annonser på omdiskuterte nettsteder

Etter intern uenighet valgte likevel Oslo Frp å bruke deler av sitt begrensede valgkampbudsjett på annonser på nettstedene Resett og Document..

Dagbladet - 12 Nov 19 kl. 13:33

En stille revolusjon

Støtten til et radikalt forbud mot «konverteringsterapi» er naiv. For hva vil egentlig endres i praksis av et forbud mot oppførsel som allerede er straffbar?.

P4 - 12 Nov 19 kl. 05:47

Flere ønsker forbud mot bemanningsbransjen

Stadig flere ønsker nå et forbud mot bemanningsbransjen. De to største fagorganisasjonene, LO og UNIO kan nå ende opp med å kreve forbud, skriver Klassekampen. Det har lenge vært reist sterk kritikk mot bruk av midlertidighet og vikarbyråer i norsk fagbevegelse.

VG - 03 Aug 19 kl. 18:44

Fredsprisvinner etter INF-sammenbruddet: – Riktig tidspunkt for atomvåpenforbud

UTØYA (VG) Beatrice Fihn leder den internasjonale kampanjen for et forbud mot atomvåpen (ICAN). Hun håper og tror på at AUF vil kunne flytte moderpartiet mot et forbud..

VG - 19 Aug 19 kl. 09:22

Faktisk.no: Nei, Oslo Frp ønsker ikke et forbud mot el-sparkesykler

Faktasjekken viser at lokalpartiet ikke har vedtatt å gå inn for et forbud mot de omstridte el-sparkesyklene. Påstanden fra Lan Marie Nguyen Berg (MDG) er dermed helt feil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Spenning mellom Sverige og Kina

Kina truer med å stenge grensen for Sveriges kulturminister dersom regjeringen deltar i en prisseremoni for en fengslet svensk-kinesisk forlegger..

NRK - 15 minutter siden

TV2: Har fått tilbake pengene sine

Nav har i dag betalt tilbake penger til en person som var berørt av den omfattende trygdeskandalen, skriver TV2. – Den første utbetalingen har gått til bank fra oss, opplyser seksjonssjef i Nav Magne Fladby til TV 2..

NRK - 45 minutter siden

Høyesterett forkaster anken

Høyesteretts ankeutvalg har enstemmig bestemt at anken fra Svein Ludvigsen ikke fører frem. Ludvigsen har vært stortingsrepresentant, fiskeriminister. Han ble i sommer dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang..

NRK - 1 time siden

Støre: – Gledelig at Berg er fri

Det er gledelig at Frode Berg er fri. Ønsker ham og hans nærmeste alt godt og snarlig gjenforening, skriver Jonas Gahr Støre på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Stavanger etterlyser vitner etter at en kvinne ble voldtatt natt til torsdag rundt klokken 04 fikk i trappene som går fra Olav Vs gate til Kannikbakken. Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på 02800..

NRK - 1 time siden

Offentliggjør samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskij, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Frigir samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Zelensky, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Trump til Nato-toppmøte i London

USAs president kommer til London for å delta på Natos toppmøte i desember, bekrefter Det hvite hus. Toppmøtet er det første for statsminister Boris Johnson, men det kan også bli hans siste. En drøy uke senere er det valg i Storbritannia..

NRK - 1 time siden

Investerer i elbiler

Volkswagen planlegger å investere 60 milliarder euro i å legge om produksjonen. Selskapet skal satse på elektriske biler. Den tyske bilprodusenten skal de neste årene produsere 75 ulike modeller elbiler og 60 ulike hybridmodeller..

NRK - 1 time siden

Høring i kongressen
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt