NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:36

NRK - 2020-02-14 20:57:54

Uenighet mellom Hareide og Ropstad

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har fortsatt ikke politisk rådgiver, tre uker etter at han startet i jobben. Årsaken er at Hareide og partileder Ropstad ikke klarer å bli enige om en kandidat, det melder Vårt Land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Knut Arild Hareide, Hareide, Ropstad, Vårt Land

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uenighet, mellom, Hareideog , Ropstad
NRK - Igår: 14:31

Hareide har fått rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide, KrF, har blitt enig med partileder Kjell Ingolf Ropstad om en rådgiver, melder Aftenposten, men navnet er ikke offentliggjort. I går ble det kjent at Ropstad skal ha satt foten ned for flere kandidater..

Aftenposten - Igår: 13:52

Hareide har slitt med å få rådgiver. Kretsen rundt ham forsvant da KrF gikk i regjering med Frp.

Etter politisk uenighet med Kjell Ingolf Ropstad er det nå avklart hvem som blir Knut Arild Hareides nye politiske rådgiver..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 21:23

Knallhardt oppgjør med Ropstad og Bollestad i ny bok fra Hareide-rådgiver

Daværende KrF-leder Knut Arild Hareide tordnet i telefonen mot Kjell Ingolf Ropstad. Han var rasende fordi nestlederen ikke ville løfte en finger for at KrFs fylkesårsmøter skulle sende representative delegasjoner til KrFs skjebnelandsmøte..

NRK - 25 Jan 20 kl. 12:16

Stående applaus for Hareide

Knut Arild Hareide høstet stående applaus for regjerings-comebacket da han møtte sine egne på KrFs landskonferanse lørdag. Hareides arvtager som KrF-leder, Kjell Ingolf Ropstad, sa i sin tale at han var stolt over at Hareide var «med på laget»..

P4 - Igår: 21:40

Hareide uten politisk rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide står fortsatt uten politisk rådgiver fordi han ikke vil ha partileder Kjell Ingolf Ropstads kandidater. Det skriver Vårt Land. Det er uvanlig at tre uker etter ansettelsen før en ny statsråd har sin nærmeste medarbeider på plass.

VG - 23 Jan 20 kl. 10:07

Fylkestopper i KrF: Gleder seg over mulig Hareide-retur

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstads far - Bjørn Alfred Ropstad - er fylkesleder i Agder og svært positiv dersom Knut Arild Hareide blir del av den nye Solberg-regjeringen..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 21:23

Knallhardt oppgjør med Ropstad og Bollestad i ny bok

Daværende KrF-leder Knut Arild Hareide tordnet i telefonen mot Kjell Ingolf Ropstad. Han var rasende fordi nestlederen ikke ville løfte en finger for at KrFs fylkesårsmøter skulle sende representative delegasjoner til KrFs skjebnelandsmøte..

P4 - 23 Jan 20 kl. 17:26

KrF får fire statsråder

KrF får én ekstra statsråd i regjeringen. Det skriver avisen Dagen. De nåværende statsrådene Kjell Ingolf Ropstad, Olaug Bollestad og Dag Inge Ulstein fortsetter, samtidig som Knut Arild Hareide kommer inn i regjeringen.

P4 - 20 Jan 20 kl. 16:28

Ropstad om Frp-avgang

Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad sier de har hatt et godt samarbeid med Frp og partileder Siv Jensen og oppnådd mye bra sammen. Det sa han på en pressekonferanse i ettermiddag. Ropstad takket Jensen for regjeringssamarbeidet.

NRK - 15 Jan 20 kl. 19:55

Ropstad reagerer på Frp-utspel

KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad reagerer på at Frp hevdar at dei andre regjeringspartia ikkje tar vare på sikkerheita til norske borgarar. Samtidig seier Ropstad at han respekterer at Frp er ueinige i saka om å hente heim IS-kvinna og borna hennar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 15 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 15 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 30 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 15 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt