NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 22:45

NRK - 14 feb. 20 kl. 20:57

Uenighet mellom Hareide og Ropstad

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har fortsatt ikke politisk rådgiver, tre uker etter at han startet i jobben. Årsaken er at Hareide og partileder Ropstad ikke klarer å bli enige om en kandidat, det melder Vårt Land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Knut Arild Hareide, Hareide, Ropstad, Vårt Land

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uenighet, mellom, Hareideog , Ropstad
P4 - 13 nov. 19 kl. 14:46

Kritikk mot Ropstad

Barne- og familieminister, Kjell Ingolf Ropstad fra KrF har fått mye kritikk etter at han i dag beskyldte miljøbevegelsen for å true de kristne verdiene. TIl NRK i dag sa Ropstad at miljøbevegelsen likestiller mennesker med dyr, og at den avviser at mennesker har en egen verdi. Venstres Ketil Kjenseth sier nå til VG at han ikke forstår hvilke planet Ropstad befynner seg på, når han har plassert høyreekstreme, homofile og nå også miljø som en trussel mot kristne verdier..

P4 - 15 nov. 19 kl. 09:42

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

P4 - 22 juli 20 kl. 14:26

- Dumt at det ser slik ut

Både Rosenborg og Åge Hareide sier det ikke er dårlig stemning mellom dem. I går sa Rosenborg at de var muntlig enige om at Hareide skulle ta over som trener 1. august, men at Hareide hadde takket nei på grunn av helsen, mens Hareide sa de ikke hadde noen avtale.

Aftenposten - 29 okt. 19 kl. 21:23

Knallhardt oppgjør med Ropstad og Bollestad i ny bok fra Hareide-rådgiver

Daværende KrF-leder Knut Arild Hareide tordnet i telefonen mot Kjell Ingolf Ropstad. Han var rasende fordi nestlederen ikke ville løfte en finger for at KrFs fylkesårsmøter skulle sende representative delegasjoner til KrFs skjebnelandsmøte..

NRK - 15 feb. 20 kl. 14:31

Hareide har fått rådgiver

Samferdselsminister Knut Arild Hareide, KrF, har blitt enig med partileder Kjell Ingolf Ropstad om en rådgiver, melder Aftenposten, men navnet er ikke offentliggjort. I går ble det kjent at Ropstad skal ha satt foten ned for flere kandidater..

NRK - 06 nov. 19 kl. 02:13

Ropstad-nei til muslimske barnehjem

Islamsk Råd Norge får ikke støtte hos barne- og familieministeren Kjell Ingolf Ropstad (KrF) til å etablere egne muslimske barnevernsinstitusjoner. – Det er ikke aktuelt med egne religiøse barnevernsinstitusjoner, sier Ropstad til Vårt Land..

P4 - 20 nov. 19 kl. 13:12

Ropstad måtte svare om miljøkritikk

Barne- og familieminister, og KrF-leder, Kjell Ingolf Ropstad kom ikke med noen beklagelse etter at han i forrige uke beskyldte miljøbevegelsen for likestille mennesker og dyr. I den muntlige spørretimen på Stortinget måtte statsråden blant annet svare på hvem han mener står for en ett barns- politikk i Norge. Ifølge Ropstad er ikke det en utfordring her, men han sa at han er opptatt av å løfte menneskeverdet..

NRK - 15 jan. 20 kl. 19:55

Ropstad reagerer på Frp-utspel

KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad reagerer på at Frp hevdar at dei andre regjeringspartia ikkje tar vare på sikkerheita til norske borgarar. Samtidig seier Ropstad at han respekterer at Frp er ueinige i saka om å hente heim IS-kvinna og borna hennar..

P4 - 15 jan. 20 kl. 20:10

Ropstad reagerer på Frp-utspill

KrF-leder kjell Ingolf Ropstad reagerer på at Frp hevder de andre regjeringspartiene ikke tar vare på sikkerheten til norske borgere når en IS-kvinne hentes fra Syria. Ropstad sier til NTB at han vet at sikkerheten er prioritert. Mange i Frp har krevd at partiet skal gå ut av regjeringen over saken, og partileder Siv Jensen sa etter et gruppemøte i kveld at begeret er fullt for partiet.

P4 - 20 jan. 20 kl. 16:28

Ropstad om Frp-avgang

Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad sier de har hatt et godt samarbeid med Frp og partileder Siv Jensen og oppnådd mye bra sammen. Det sa han på en pressekonferanse i ettermiddag. Ropstad takket Jensen for regjeringssamarbeidet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fem nye smittetilfeller

Fem nye koronasmittede har blitt registrert i Sarpsborg og Fredrikstad i helgen. To av de smittede i Sarpsborg kan knyttes til høytidsmarkeringen i Skjeberg i månedsskiftet..

NRK - 10 minutter siden

Nye demonstrasjoner i Hviterussland

Flere titusen demonstranter var søndag ute i gatene i Minsk og andre hviterussiske byer for å demonstrere mot myndighetene. Myndigheten stengte t-banen og reduserte internettdekningen for å bremse demonstrasjonene. Over 100 ble pågrepet.

NRK - 45 minutter siden

Biden ber Senatet om å ikkje stemme

Demokratanes presidentkandidat, Joe Biden, ber Senatet om ikkje å stemme i valet av ei ny høgsterettsdommar. – Det er rå maktmisbruk å erstatta Ruth Bader Ginsburg så raskt, sa Biden under ein tale i Pennsylvania. Ginsberg døydde tidlegare denne veka..

NRK - 1 time siden

Riksrevisjonen startar gransking

Riksrevisjonen har bestemt å granske koronahandteringa til styresmaktene. Det seier Riksrevisor Per-Kristian Foss til Dagbladet. Dei skal ifølgje avisa undersøkje både krisepakkane og Nav.

NRK - 1 time siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 2 timer siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..

NRK - 2 timer siden

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Det Norske Teatret kapret nær alle de viktigste prisene under årets Heddapris-tildeling søndag, for både beste forestilling, beste mannlige og kvinnelig hovedrolle, beste regi, beste scenetekst og beste mannlige medrolle. Heddaprisen deles ut årlig..

NRK - 2 timer siden

Tilnærmet ingen skoleskyss i Viken

Elever i Oslo og Viken må klare seg uten busstransport til skolen på mandag. Årsaken er den pågående busstreiken. Søndag morgen ble 3.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt