NRK > Nyheter

Torsdag, 22 Oktober, 00:14

NRK - 24 sep. 20 kl. 10:00

Uendret styringsrente

Norges Banks hovedstyre holder styringsrenta uendret på 0 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Banks

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uendret, styringsrente
E24 - 21 sep. 20 kl. 08:54

Nel-sjefen: Nikolas forpliktelser til Nel er uendret

Gründer Trevor Milton forlater Nel-partner Nikola etter stormen rundt selskapet. Nel-sjef Jon André Løkke tror det kan være fornuftig for selskapet..

P4 - 21 sep. 20 kl. 21:14

Få tror på bedre økonomisk situasjon

Svært få tror at den økonomiske situasjonen i Norge vil bli bedre den neste måneden. Det viser undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion. Bare én av ti er optimistiske , og hver tredje tror situasjonen blir verre, ifølge en ny undersøkelse.

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 10:01

Norges Bank holder renten på rekordlave null prosent

Norges Bank holder styringsrenten uendret på og gjentar at den «mest sannsynlig bli liggende på dagens nivå en god stund fremover»..

E24 - 24 sep. 20 kl. 10:01

Norges Bank holder renten på rekordlave null prosent

Norges Bank holder styringsrenten uendret på og gjentar at den «mest sannsynlig bli liggende på dagens nivå en god stund fremover»..

NRK - 09 okt. 20 kl. 09:37

Studielånsrenta ytterligere ned

Den flytende renta i Lånekassen blir på rekordlave 1,39 prosent fra 1. november. Tre og fem års fastrente går også noe ned, mens ti års fastrente blir stående uendret, opplyser Lånekassen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

15 migranter mistet livet i forlis

Et forlis utenfor kysten av Libya skal ha krevd minst 15 menneskeliv, opplyser FNs migrasjonsorganisasjon IOM. Opplysningene stammer fra fem overlevende som ble brakt i land av fiskere..

NRK - 1 time siden

Kraftig resultatvekst for Tesla

Overskuddet til elbilprodusenten Tesla i tredje kvartal var mer enn dobbelt så stort som i samme periode i fjor. Resultatet ble på 331 millioner dollar, opp fra 143 millioner dollar i samme periode i fjor..

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner i Bolivia

Det har vært demonstrasjoner i flere byer i Bolivia i forbindelse med søndagens valg, som etter alle solemerker gir venstresidepartiet MAS en klar seier. Landet har vært preget av splittelse og uro siden det omstridte valget i fjor høst..

NRK - 1 time siden

Forvirring rundt koronaregler

I England er det mye sinne rundt koronareglene regjeringen har innført, med tre forskjellige kategorier av nedstenging. I den lille kystbyen Staithes i Yorkshire er det full forvirring etter at byen er delt i to kategorier, melder Sky News..

NRK - 2 timer siden

Drapstrusler mot Biden og Harris

En mann i den amerikanske delstaten Maryland er siktet for drapstrusler mot presidentkandidat Joe Biden og visepresidentkandidat Kamala Harris. Truslene ble fremmet i et brev som 42-åringen la på trappa til naboen som støtter Biden..

NRK - 2 timer siden

Velykket gorillafødsel i Boston

Ved en dyrehage i Boston har den 39 år gamle gorillaen Kiki, av den kritisk truede arten vestlig lavlandsgorilla, hatt en vellykket fødsel. Alt er bra med mor og den lille gorillagutten, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Krever at regjeringa rydder opp

Arbeiderpartiet og Senterpartiet er svært kritiske til at de nye helikoptrene ikke kan lande på norske sykehus. Testlandinger viser at de skaper enorme lufttrykk under landing. Flere helseregioner vil ha mer testing..

NRK - 3 timer siden

Mange er ensomme under pandemien

Hver fjerde nordmann er ensom, viser en undersøkelse av Opinion i oktober. Men for de under 30 er tallet høyere. Her svarer nesten halvparten at de er ensomme og sju av ti ønsker mer kontakt med andre mennesker..

NRK - 3 timer siden

Brann i elbiler slukket

Brannvesenet har slukket brannene i to elbiler på Tiller i Trondheim. Brannårsaken er ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Elbiler brenner i Trondheim

To elbiler brenner onsdag kveld ved en lagerbygning på Torggårdsletta på Tiller i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt