NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:30

NRK - 02 juli 20 kl. 16:07

Udokumentert effekt av desinfeksjon

Flere desinfeksjonsmidler solgt under koronakrisen har ikke dokumenterbar beskyttelse mot viruset, viser Miljødirektoratets kontroller. Flere av midlene er også ulovlig å selge, opplyser direktoratet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Miljødirektoratets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Udokumentert, effektav , desinfeksjon
Aftenposten - 27 mars 20 kl. 10:28

Norsk idrettshelt anbefaler te for «immunitet» til sine 122.000 følgere: – Skadelig for alle som ser det

Terje Håkonsen (45) hevder at en te skal bidra til å styrke immunforsvaret. Lege er kritisk til å anbefale produkter med udokumentert effekt i den krevende koronasituasjonen..

P4 - 22 mai 20 kl. 07:39

Stopper pakker med malariamedisin

Tolletaten ser nå en vesentlig økning av ulovlig importert medisin med udokumentert effekt mot koronaviruset. Det skriver Adresseavisen. Blant produktene nordmenn bestiller er malariamedisinen Hydroksyklorokin som USAs president Donald Trump selv har fortalt at han gikk på for å forebygge koronasmitte.

Dagbladet - 28 juli 20 kl. 06:26

Håper på kombi-effekt

Både medisinene remdesivir og dexametason har en viss dokumentert effekt på covid-19-pasienter. Nå vil legene teste om en kombinasjon av disse gjør susen..

Aftenposten - 07 juni 20 kl. 08:01

Trening med dekk har god effekt, viser forskning. Her er seks øvelser du kan prøve.

Dekktrening er i vinden. – Det har en overraskende stor effekt, mener instruktør..

Aftenposten - 22 april 20 kl. 07:52

Aftenposten mener: Dyr klimapolitikk må ha effekt utover norskegrensen

Om norske elbilsubsidier ikke hadde effekt internasjonalt, ville de omtrent vært bortkastet..

NRK - 22 mai 20 kl. 17:43

Malariamedisin uten effekt

En studie med nesten 100.000 koronasmittede pasienter viser at malariamedisinene hydroksyklorokin og klorokin er uten effekt på viruset, og at de fører til økt dødsrisiko. Undersøkelsen ble fredag publisert i forskningstidsskriftet The Lancet..

NRK - 23 mai 20 kl. 10:05

Ebolamedisin kan virke på covid-19

En ny studie ser ut til å bekrefte at ebola-medisinen Remdesivir har effekt mot covid-19. Medisinen har trolig best effekt for pasienter som trenger tilførsel av oksygen, men som ikke er så syke at de ligger i respirator, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 23 mai 20 kl. 10:05

Ebolamedisin kan virke mot covid-19

En ny studie ser ut til å bekrefte at ebola-medisinen Remdesivir har effekt mot covid-19. Medisinen har trolig best effekt for pasienter som trenger tilførsel av oksygen, men som ikke er så syke at de ligger i respirator, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 10 mai 20 kl. 16:18

Tiltakene har hatt stor effekt | Bent Høie

Tiltakene har samlet sett hatt stor effekt. Det er grunnen til at vi i Norge har klart å få kontroll på smittespredningen..

P4 - 22 mai 20 kl. 17:45

Malariamedisin uten effekt

En ny studie viser at malariamedisinene hydrok-syklorokin og klorokin ikke har noen effekt på koronaviruset, men at dødsrisikoen øker ved bruk av medisinene. Enkelte regjeringer har kjøpt opp store partier av medisinene i håp om at de kan hjelpe mot coronaviruset. Studien er publiser i forskningstidsskriftet The Lancet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 7 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 2 timer siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 3 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 4 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..

NRK - 4 timer siden

Tar imot Iraks statsminister

USAs president Donald Trump får besøk av den irakiske statsministeren Mustafa Al-Kadhimi i Det hvite hus 20. august, melder Reuters. Ifølge en pressemelding fra Det hvite hus skal de prate om bekjempelse av IS og utfordringene ved koronapandemien..

NRK - 4 timer siden

Stor leteaksjon etter kvinne

Store mannskaper leter fortsatt etter en kvinne i 70-årene som sist ble sett i Henning-området i Steinkjer. Mange frivillige deltar i arbeidet. – Vi leter fortsatt.

NRK - 5 timer siden

Trump deltar på giverkonferanse

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Videokonferansen arrangeres søndag, og USAs president har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt