E24 > Økonomi

Saturday, 14 December, 16:18

E24 - 03 Dec 19 kl. 00:21

USA vurderer toll på franske varer verdt 22 mrd.

Innføringen av digital skatt mot amerikanske nettgiganter fører til nye tolltrusler fra USA..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, vurderer, toll, franske, varer, verdt22 , mrd
NRK - 02 Oct 19 kl. 22:56

USA: 25 prosent toll på EU-varer

USA vil innføre 25 prosent toll på blant annet irsk single-malt wishkey, skotsk whisky og franske oliven og viner. Det melder nyhetsbyrået Reuters. I tillegg innføres en toll på 10 prosent på fly fra en rekke europeiske produsenter, som Airbus..

NRK - 03 Dec 19 kl. 09:28

Frankrike: EU vil svare USA

Frankrike seier EU vil svare dersom USA innfører toll på franske produkt. Finansministeren seier dei har prata med EU-kommisjonen. USA vil innføre toll etter den franske nasjonalforsamlinga vedtok å innføre skatt på internasjonale IT-selskap..

NRK - 02 Oct 19 kl. 22:56

USA: 25 % toll på europeiske varer

USA vil innføre 25 prosent toll på blant annet irsk single-malt wishkey, skotsk whisky og franske oliven og viner. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Det er en del av en større pakke med nye tollsatser som myndighetene i USA innfører på varer fra EU..

NRK - 03 Dec 19 kl. 01:26

Trump truer Frankrike med toll

USA truer med opptil 100 prosent toll på flere franske produkter som et svar på at Frankrike har innført skatt på digitale tjenester. Trump-regjeringen mener skatten diskriminerer amerikanske selskaper som Google, Apple, Facebook og Amazon..

NRK - 02 Dec 19 kl. 19:11

Bolsonaro ber Trump revurdere toll

Brasils president Jair Bolsonaro ber president Donald Trump revurdere beslutningen om å gjeninnføre toll på stål og aluminium fra Brasil og Argentina. Bolsonaro hevder han har en åpen linje til Trump og sier han vurderer å ringe presidenten..

P4 - 12 Sep 19 kl. 05:17

Utsetter Kina-toll

USAs president Donald Trump vil utsette planlagt toll på kinesiske varer til en verdi av 250 milliarder kroner med to uker som en gest av godvilje. Presidenten hevder kinesiske myndigheter har bedt om utsettelsen fordi landet skal feire sitt 70-årsjubileum neste måned. Senest i går fortalte Kina at de vil gi unntak for toll på amerikanske varer, en beslutning Trump omtalte som smart..

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:40

– Vi vil skattlegge franske selskap

Det seier USAs president Donald Trump, som møter presse på FNs klimatoppmøte i Madrid. Han seier i tillegg det er veldig farleg når Frankrike seier dei vil innføre toll på IT-gigantar, som for eksempel Google og Facebook..

NRK - 13 Aug 19 kl. 16:21

USA utsetter nye toll

USA utsetter ny toll på en rekke kinesiske varer, blant dem mobiltelefoner og annet IT-utstyr, skriver nyhetsbyrået AFP. Oljeprisen og amerikanske aksjer stiger etter nyheten..

NRK - 12 Sep 19 kl. 12:03

Kina vurderer import fra USA

Kina vil vurdere å gjenoppta kjøp av amerikanske landbruksprodukter, inkludert soyabønder og svinekjøtt. Handelen har vært stanset siden august. Dette skjer etter at USA har utsatt innføring av mer toll på kinesiske varer..

NRK - 13 Aug 19 kl. 16:21

USA utsetter ny toll

USA utsetter ny toll på en rekke kinesiske varer, blant dem mobiltelefoner og annet IT-utstyr, skriver nyhetsbyrået AFP. Både amerikanske aksjekurser og oljeprisen steg etter nyheten tirsdag..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Venter strammere marked: – Tror vi har sett bunnen på juletreprisene

Juletreimporten er historisk lav, og Innovasjon Norge har spyttet inn millioner. Situasjonen i Danmark kan dytte prisene oppover i årene som kommer..

E24 - 2 timer siden

Økonomer om handelsavtale: – Usikkerheten er ikke borte

Delavtalen mellom USA og Kina er gode nyheter, men er langt unna å avklare handelskrigen, mener norske økonomer..

E24 - 5 timer siden

Pablo Escobars herskapshus gjenoppstår som hotell

Narkobaronen Pablo Escobars feriested i Mexico får milliardoppussing og blir luksushotell..

E24 - 5 timer siden

Barnehagemilliardær vurderer å flytte til norsk «skatteparadis» for å spare formuesskatt

Barnehagemilliardær vurderer å bosette seg i det nye «skatteparadiset» i Vesterålen. – Jeg ville spart millionbeløp, sier han etter at kommunen halverte formuesskatten Milliardær Kristian Adolfsen vurderer å bosette seg i det nye «skatteparadiset» Bø i Vesterålen. – Jeg ville spart millionbeløp, sier han..

E24 - 7 timer siden

John Lennons runde briller solgt for 1,7 millioner kroner

Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner..

E24 - 7 timer siden

Vy inngikk «hemmelig» forlik med Vy Communication

Vy Communication saksøkte Vy og krevde 14 millioner kroner i erstatning for krenkelse av selskapets varemerke. I et forlik ble partene enige om én million..

E24 - 8 timer siden

Tyskland jekker Norge ned fra elbil-tronen

Europas største bilproduserende land ligger for første gang an til å selge flere elbiler enn Norge. Elbilforeningen mener at Norge har inspirert mange europeiske land..

E24 - 17 timer siden

FAA føler seg presset i Max-saken: Mener Boeing har det for travelt

Den amerikanske luftfartsmyndigheten FAA er lei av at Boeing signaliserer en snarlig retur for ulykkesflyet 737 Max. Analytiker mener flyprodusenten forvirrer markedet..

E24 - 19 timer siden

FA: Advokat kjøpte Staur gård fra staten for 61 mill.

Staten solgte den herskapelige gården for 17 millioner over prisantydning. Kjøperen er advokat Ola Haugen i Wikborg Rein, ifølge Finansavisen..

E24 - 19 timer siden

FA: Advokat kjøpte statens herregård for 61 mill.

Staten solgte den herskapelige gårde for 17 millioner over prisantydning. Kjøperen er advokat Ola Haugen i Wikborg Rein, ifølge Finansavisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt