NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:36

NRK - 23 May 20 kl. 11:34

USA vurderer ny atomprøvesprengning

I USA vurderer Trump-regjeringen å gjennomføre en ny atomprøvesprengning, sier anonyme kilder til Washington Post. Bakgrunnen for dette skal være påstander om at Russland og Kina har gjennomført tester med små kjernefysiske sprengladninger..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Trump, Washington Post, Russland, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, vurdererny , atomprøvesprengning
P4 - 23 May 20 kl. 11:54

USA har vurdert atomprøvespregning

Regjeringen til Trump har vurdert å gjennomføre atomprøvesprengning. Det opplyser kilder til Washington Post. Diskusjonen startet etter påstsander om at Russland og Kina har gjennomført slike tester, noe begge landene avviser.

NRK - 16 Apr 20 kl. 10:10

Kan ha utført atomprøvesprenging

I ein rapport hevdar USAs utanriksdepartement at Kina kan ha brote det internasjonale forbodet mot atomprøvesprenging, ved atomanlegget Lop Nur. Kinesiske myndigheiter har så langt ikkje kommentert skuldingane om atomtesting..

P4 - 16 Apr 20 kl. 05:25

Hevder Kina har utført atomprøvesprengninger

USA mener Kina har utført atomprøvesprengninger. I en ny rapport peker USAs utenriksdepartement på økende aktivitet ved atomanlegget Lop Nur og hevder at Kina bryter det internasjonale forbudet mot atomtesting. Dette kan sette forholdet mellom Kina og USA ytterligere på prøve.

NRK - 10 Apr 20 kl. 12:49

Vurderer totalforbud mot bål

Brann- og redningsetaten i Oslo vurderer totalforbud mot bål og grilling i marka, skriver Dagsavisen. 15. april trer bålforbudet i kraft, men på grunn av mange utrykninger og bekymringsmeldinger vurderer brannvesenet nå å fremskynde bålforbudet..

NRK - 11 Mar 20 kl. 20:13

USA vurderer reisenekt fra Europa

Sikkerhetsdepartementet i USA vurderer innreiseforbud for alle reisende fra hele Europa. Et innreiseforbud er ment å hindre spredning av koronasmitte. Fungerende viseminister Ken Cuccinelli sier ifølge AFP at USA vurderer hele Europa under ett..

NRK - 22 May 20 kl. 10:21

Tre av fire kommunar vurderer kutt

Koronakrisa gjer at nær tre av fire kommunar vurderer kutt når kommunebudsjettet skal reviderast, ifylgje ei undersøking Sentio har gjort for Kommunal Rapport. 72 prosent av dei 419 spurde ordførarane seier at deira kommune vurderer kutt..

NRK - 09 Mar 20 kl. 19:32

Vurderer økonomiske tiltak

Både regjeringa og Noregs Bank vurderer å setta inn tiltak etter den kraftige nedgangen i økonomien. Statsministeren og finansministeren varslar pressekonferanse tysdag om situasjonen. Noregs Bank seier måndag at dei vurderer situasjonen fortløpande..

Dagbladet - 07 May 20 kl. 15:14

Vurderer å endre grupperåd

Regjeringen vurderer på sin regjeringskonferanse torsdag ettermiddag om antallet mennesker som kan være samlet, skal økes fra 5 til 20, får NTB opplyst..

P4 - 19 Mar 20 kl. 10:41

Vurderer ny rentesenking

Norges Bank vurderer å senke styringsrenten ytterligere på grunn av de ekstraordinære forholdene i markedet for norske kroner. Banken vurderer også om den skal gå til innkjøp av norske kroner for å bremse det kraftige kronefallet, opplyser banken i en pressemelding. En dollar koster nå nesten 12 kroner - og en euro 12 kroner og 91 øre..

NRK - 07 May 20 kl. 14:57

Vurderer å tillate 20 personer

Regjeringen vurderer på sin regjeringskonferanse torsdag ettermiddag om antallet mennesker som kan være samlet, skal økes fra 5 til 20 ifølge NTB. Regjeringsens pressekonferanse starter kl 18.00.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 3 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 3 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 3 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 4 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt