NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:13

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:10

USA uttrykker bekymring

USA er bekymret for kinesiske paramilitære styrkers bevegelse på grensa til Hongkong, melder AFP. I en uttalelse oppfordrer en talsmann for utenriksdepartementet Kina til å la Hongkong utøve høy grad av selvstyre..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Hongkong, AFP, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, uttrykker, bekymring
Dagbladet - 09 Jun 19 kl. 12:27

Mystisk artikkel kan være årsaken bak narkosiktelsen

Europarådets generalsekretær uttrykker bekymring over politiets behandling av gravejournalisten Ivan Golunov, som ble sendt til sykehus etter at han ble pågrepet..

NRK - 16 Jul 19 kl. 06:46

FN bekymret for USAs restriksjoner

FN uttrykker bekymring over restriksjonene USA har lagt på Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif, som er i New York. Restiksjonene gjør at Zarif ikke kan besøke andre steder enn FN-delegasjonen, FN-ambassadørens residens og FN-bygningen. (NTB).

Dagbladet - 25 Apr 19 kl. 10:54

Hul bekymring

Resetts bekymring for ytringsfriheten klinger hult..

VG - 01 May 19 kl. 02:24

Robert Mueller kritiserte fremstillingen av Russland-rapporten

Spesialetterforsker Robert Mueller skrev i mars et brev hvor han uttrykker bekymring for hvordan resultatene av Russland-granskingen ble fremstilt av justisministeren..

VG - 01 May 19 kl. 02:24

Avis: Robert Mueller kritisk til fremstillingen av Russland-rapporten

Spesialetterforsker Robert Mueller skrev i mars et brev hvor han uttrykker bekymring for hvordan resultatene av Russland-granskingen ble fremstilt av justisministeren..

NRK - 30 Apr 19 kl. 11:14

Forsvinningssaken: Økt bekymring

Ifølge VG har politiets bekymring for at savnede Anne-Elisabeth Hagen er død, økt. – Samtidig må jeg påpeke at vi fortsatt ikke har noen holdepunkter for det motsatte, sier politiinspektør Tommy Brøske til VG..

Aftenposten - 27 Jun 19 kl. 12:21

Skjelvende Merkel vekker bekymring

Tysklands statsminister Angela Merkel fikk torsdag et nytt skjelvetokt i full offentlighet, noe som vekker ny bekymring for helsetilstanden hennes..

Hegnar.no - 28 Jun 19 kl. 08:14

Problemer med andre fly enn MAX-flyene

- Grunn til bekymring..

Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 13:40

Merkel fikk nytt skjelvetokt

Vekker bekymring..

Dagbladet - 09 Jul 19 kl. 23:06

Turister raser: - Det er falskt

Flere turister uttrykker misnøye etter at det ble kjent at et populært turistmål på Bali ikke er likt i virkeligheten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 30 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 45 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt