NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:30

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:10

USA uttrykker bekymring

USA er bekymret for kinesiske paramilitære styrkers bevegelse på grensa til Hongkong, melder AFP. I en uttalelse oppfordrer en talsmann for utenriksdepartementet Kina til å la Hongkong utøve høy grad av selvstyre..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Hongkong, AFP, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, uttrykker, bekymring
Dagbladet - 09 Jun 19 kl. 12:27

Mystisk artikkel kan være årsaken bak narkosiktelsen

Europarådets generalsekretær uttrykker bekymring over politiets behandling av gravejournalisten Ivan Golunov, som ble sendt til sykehus etter at han ble pågrepet..

NRK - 16 Jul 19 kl. 06:46

FN bekymret for USAs restriksjoner

FN uttrykker bekymring over restriksjonene USA har lagt på Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif, som er i New York. Restiksjonene gjør at Zarif ikke kan besøke andre steder enn FN-delegasjonen, FN-ambassadørens residens og FN-bygningen. (NTB).

VG - 27 Oct 19 kl. 15:08

«Norsk-norske» er et problematisk begrep

Styremedlem i Holmlia Arbeiderparti, Heidi Vibeke Pedersen, uttrykker i VG berettiget bekymring for eskalerende vold i Oslo, og Oslo sør spesielt. Men Pedersens bidrag er en skivebom..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 12:47

Macron kaller NATO-alliansen «hjernedød»

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker stor bekymring for forsvarsalliansen NATO i et intervju hvor han hevder USA vender Europa ryggen..

NRK - 25 Sep 19 kl. 18:03

Romney: Dypt problematisk samtale

Mitt Romney kaller Donald Trumps samtale med Ukrainas president for «svært problematisk». Romney er den første republikaneren som uttrykker bekymring over samtalen, der Trump ba Ukrainas president om å vurdere etterforsking av Joe Bidens sønn..

Dagbladet - 25 Apr 19 kl. 10:54

Hul bekymring

Resetts bekymring for ytringsfriheten klinger hult..

VG - 01 May 19 kl. 02:24

Robert Mueller kritiserte fremstillingen av Russland-rapporten

Spesialetterforsker Robert Mueller skrev i mars et brev hvor han uttrykker bekymring for hvordan resultatene av Russland-granskingen ble fremstilt av justisministeren..

VG - 01 May 19 kl. 02:24

Avis: Robert Mueller kritisk til fremstillingen av Russland-rapporten

Spesialetterforsker Robert Mueller skrev i mars et brev hvor han uttrykker bekymring for hvordan resultatene av Russland-granskingen ble fremstilt av justisministeren..

P4 - 25 Aug 19 kl. 10:16

Trump uttrykker anger

For første gang uttrykker USAs president anger over handelskrigen med Kina. På spørsmål fra journalister om han angret på hvordan situasjonen har utspilt seg svarte Donald Trump ja, melder The Washington Post. Trump er for tiden i Frankrike i forbindelse med G7-møtet som pågår nå..

NRK - 30 Apr 19 kl. 11:14

Forsvinningssaken: Økt bekymring

Ifølge VG har politiets bekymring for at savnede Anne-Elisabeth Hagen er død, økt. – Samtidig må jeg påpeke at vi fortsatt ikke har noen holdepunkter for det motsatte, sier politiinspektør Tommy Brøske til VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 15 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 10 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 30 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 30 minutter siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 45 minutter siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 1 time siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt