NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 00:55

NRK - 22 Sep 18 kl. 02:09

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Kinas, Mike Pompeo

Dele artikeln

368 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAut mot , Kinas, uighur-behandling
NRK - 09 Feb 19 kl. 21:34

Kritiserer Kinas minoritetspolitikk

Tyrkias utenriksdepartement er ikke fornøyd med Kinas behandling av den muslimske tyrkisktalende minoritetsgruppen Uighur. Tyrkia mener folkegruppen utsettes for assimilering og betegner det hele som en stor flause for menneskeheten..

NRK - 09 Feb 19 kl. 21:34

Kinas minoritetspolitikk kritiseres

Tyrkias utenriksdepartement er ikke fornøyd med Kinas behandling av den muslimske tyrkisktalende minoritetsgruppen Uighur. Tyrkia mener folkegruppen utsettes for assimilasjon og betegner det hele som en stor flause for menneskeheten..

Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 07:19

Tyrkia kritiserer Kinas behandling av minoritetsgruppe

Tyrkia kaller Kinas behandling av den muslimske uigur-minoriteten en «stor skam for menneskeheten»..

NRK - 08 Aug 18 kl. 05:39

Kinas handelsoverskudd med USA ned

Kinas handelsoverskudd med USA gikk ned 2,8 prosent i juli, melder AFP. Til tross for de amerikanske tollsatsene skjøt Kinas handelsoverskudd med USA i været i juni, til rekordhøye 235 milliarder kroner..

Dagbladet - 15 Mar 19 kl. 12:43

Kreftsyk, men får ikke behandling

Mennesker som lever i Norge og trenger behandling for sykdom, bør få behandling..

NRK - 19 Oct 18 kl. 20:13

Vikingskip-forfallet nyheter i Kina

Norges behandling av våre mest verdifulle kulturskatter vekker internasjonal oppsikt. Kinas største nyhetsbyrå rapporterer hjem at Norge ikke klarer å ta vare på vikingskipene..

Aftenposten - 17 Aug 18 kl. 12:59

Rapporter om omskoleringsleirer i Kina «vekker bekymring» hos utenriksminister Søreide

Norske myndigheter uttaler seg forsiktig om den siste tids alarmerende meldinger om Kinas behandling av den muslimske minoriteten i Xinjiang-provinsen..

NRK - 08 Aug 18 kl. 08:21

Kinas eksport vokser raskere

Til tross for USAs nye tollbarrierer vokste Kinas eksport raskere i juli enn måneden før. Kinas eksport til resten av verden vokste i juli med 12,2 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det tilsvarende tallet for juni i år var 11,3 prosent..

Hegnar.no - 16 Jun 18 kl. 07:44

Kinas økte toll rammer hummereksporten i US

Den amerikanske hummereksporten blir rammet av Kinas økte tollsatser, opplyste den kinesiske regjeringen fredag..

Hegnar.no - 14 Jan 19 kl. 06:05

Kinas handelsoverskudd med USA økte 17 prosent

Kinas handelsoverskudd med USA var høyere i fjor enn i 2017 og øker til tross for handelskrigen landene imellom..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 2 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 2 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 2 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..

NRK - 4 timer siden

Missouri kan få ny abortlov

Guvernør Mike Parson i Missouri signerte fredag ein avtale som gjer at legar som utfører abortar der svangerskapet har kome lenger enn veke åtte, kan fengslast i mellom fem og femten år. Kvinnene som tek aborten kan ikkje straffast, skriv AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt