NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 00:50

NRK - 22 Sep 18 kl. 02:09

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Kinas, Mike Pompeo

Dele artikeln

368 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAut mot , Kinas, uighur-behandling
NRK - 08 Aug 18 kl. 05:39

Kinas handelsoverskudd med USA ned

Kinas handelsoverskudd med USA gikk ned 2,8 prosent i juli, melder AFP. Til tross for de amerikanske tollsatsene skjøt Kinas handelsoverskudd med USA i været i juni, til rekordhøye 235 milliarder kroner..

NRK - 19 Oct 18 kl. 20:13

Vikingskip-forfallet nyheter i Kina

Norges behandling av våre mest verdifulle kulturskatter vekker internasjonal oppsikt. Kinas største nyhetsbyrå rapporterer hjem at Norge ikke klarer å ta vare på vikingskipene..

Aftenposten - 17 Aug 18 kl. 12:59

Rapporter om omskoleringsleirer i Kina «vekker bekymring» hos utenriksminister Søreide

Norske myndigheter uttaler seg forsiktig om den siste tids alarmerende meldinger om Kinas behandling av den muslimske minoriteten i Xinjiang-provinsen..

NRK - 08 Aug 18 kl. 08:21

Kinas eksport vokser raskere

Til tross for USAs nye tollbarrierer vokste Kinas eksport raskere i juli enn måneden før. Kinas eksport til resten av verden vokste i juli med 12,2 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det tilsvarende tallet for juni i år var 11,3 prosent..

Hegnar.no - 16 Jun 18 kl. 07:44

Kinas økte toll rammer hummereksporten i US

Den amerikanske hummereksporten blir rammet av Kinas økte tollsatser, opplyste den kinesiske regjeringen fredag..

NRK - 19 Jun 18 kl. 06:48

Kim møter Xi i Kina

Nord-Koreas leder Kim Jong-un møter i dag og i morgen Kinas president Xi Jinping i Beijing. Det forventes at de to vil snakke om Kims møte med Donald Trump i forrige uke, og Kinas rolle i USAs arbeid for Nord-koreansk atomnedrustning, melder AP..

Aftenposten - 13 Jul 18 kl. 15:09

Arroganse og fordommer overfor Kina | Liang Heng, Kinas ambassade

Reiss-Andersen benyttet seg av forvrengte fakta og fremstilte seg selv som talsmann for Kinas menneskerettigheter..

Hegnar.no - 06 Aug 18 kl. 07:08

Forskningsstudent mener for mange kreftpasienter får behandling

Lege- og forskningsstudent Theo Winther ved NTNU mener for mange kreftpasienter får behandling, og forteller at feil behandling kan ta liv..

Hegnar.no - 16 Oct 18 kl. 15:09

Kinas president takket ja til Norges-besøk

Kinas president Xi Jinping takket ja over bordet da kong Harald inviterte til gjenvisitt i Norge..

Hegnar.no - 08 Aug 18 kl. 08:27

Kinas eksport vokser raskere

Til tross for USAs nye tollbarrierer vokste Kinas eksport raskere i juli enn måneden før..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 30 minutter siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 1 time siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 2 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 2 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 2 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..

NRK - 3 timer siden

Økning i flytrafikken i november

Flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger hadde flere passasjerer i november enn de hadde samme måned i fjor: totalt 4,3 millioner reiste til eller fra Avinors lufthavner. De siste årene har utenlandske passasjerer stått for mye av veksten..

NRK - 3 timer siden

Oslo-ordfører er listetopp

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) er valgt til Oslo SVs listetopp for fire nye år i Oslo bystyre. Hun er også partiets ordførerkandidat for kommunevalget neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt