NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:03

NRK - 22 Sep 18 kl. 02:09

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Kinas, Mike Pompeo

Dele artikeln

368 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAut mot , Kinas, uighur-behandling
NRK - 08 Aug 18 kl. 05:39

Kinas handelsoverskudd med USA ned

Kinas handelsoverskudd med USA gikk ned 2,8 prosent i juli, melder AFP. Til tross for de amerikanske tollsatsene skjøt Kinas handelsoverskudd med USA i været i juni, til rekordhøye 235 milliarder kroner..

NRK - Igår: 20:13

Vikingskip-forfallet nyheter i Kina

Norges behandling av våre mest verdifulle kulturskatter vekker internasjonal oppsikt. Kinas største nyhetsbyrå rapporterer hjem at Norge ikke klarer å ta vare på vikingskipene..

Aftenposten - 17 Aug 18 kl. 12:59

Rapporter om omskoleringsleirer i Kina «vekker bekymring» hos utenriksminister Søreide

Norske myndigheter uttaler seg forsiktig om den siste tids alarmerende meldinger om Kinas behandling av den muslimske minoriteten i Xinjiang-provinsen..

NRK - 08 Aug 18 kl. 08:21

Kinas eksport vokser raskere

Til tross for USAs nye tollbarrierer vokste Kinas eksport raskere i juli enn måneden før. Kinas eksport til resten av verden vokste i juli med 12,2 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det tilsvarende tallet for juni i år var 11,3 prosent..

Hegnar.no - 16 Jun 18 kl. 07:44

Kinas økte toll rammer hummereksporten i US

Den amerikanske hummereksporten blir rammet av Kinas økte tollsatser, opplyste den kinesiske regjeringen fredag..

NRK - 19 Jun 18 kl. 06:48

Kim møter Xi i Kina

Nord-Koreas leder Kim Jong-un møter i dag og i morgen Kinas president Xi Jinping i Beijing. Det forventes at de to vil snakke om Kims møte med Donald Trump i forrige uke, og Kinas rolle i USAs arbeid for Nord-koreansk atomnedrustning, melder AP..

Aftenposten - 13 Jul 18 kl. 15:09

Arroganse og fordommer overfor Kina | Liang Heng, Kinas ambassade

Reiss-Andersen benyttet seg av forvrengte fakta og fremstilte seg selv som talsmann for Kinas menneskerettigheter..

Hegnar.no - 06 Aug 18 kl. 07:08

Forskningsstudent mener for mange kreftpasienter får behandling

Lege- og forskningsstudent Theo Winther ved NTNU mener for mange kreftpasienter får behandling, og forteller at feil behandling kan ta liv..

Hegnar.no - 16 Oct 18 kl. 15:09

Kinas president takket ja til Norges-besøk

Kinas president Xi Jinping takket ja over bordet da kong Harald inviterte til gjenvisitt i Norge..

Hegnar.no - 08 Aug 18 kl. 08:27

Kinas eksport vokser raskere

Til tross for USAs nye tollbarrierer vokste Kinas eksport raskere i juli enn måneden før..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 45 minutter siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 1 time siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 1 time siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..

NRK - 2 timer siden

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..

NRK - 3 timer siden

Viktig valg før KrF-landsmøte

KrF kvinner skal i dag velge 12 delegater til landsmøtet 2. november, der partiet avgjør sitt veivalg. Avtroppende leder Ann Kathrine Skjørshammer sier det er viktig at de som velges speiler meningene i organisasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt