NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:18

NRK - 22 Sep 18 kl. 02:09

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Kinas, Mike Pompeo

Dele artikeln

368 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USAut mot , Kinas, uighur-behandling
NRK - 09 Feb 19 kl. 21:34

Kritiserer Kinas minoritetspolitikk

Tyrkias utenriksdepartement er ikke fornøyd med Kinas behandling av den muslimske tyrkisktalende minoritetsgruppen Uighur. Tyrkia mener folkegruppen utsettes for assimilering og betegner det hele som en stor flause for menneskeheten..

NRK - 09 Feb 19 kl. 21:34

Kinas minoritetspolitikk kritiseres

Tyrkias utenriksdepartement er ikke fornøyd med Kinas behandling av den muslimske tyrkisktalende minoritetsgruppen Uighur. Tyrkia mener folkegruppen utsettes for assimilasjon og betegner det hele som en stor flause for menneskeheten..

Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 07:19

Tyrkia kritiserer Kinas behandling av minoritetsgruppe

Tyrkia kaller Kinas behandling av den muslimske uigur-minoriteten en «stor skam for menneskeheten»..

NRK - 08 Aug 18 kl. 05:39

Kinas handelsoverskudd med USA ned

Kinas handelsoverskudd med USA gikk ned 2,8 prosent i juli, melder AFP. Til tross for de amerikanske tollsatsene skjøt Kinas handelsoverskudd med USA i været i juni, til rekordhøye 235 milliarder kroner..

NRK - 19 Oct 18 kl. 20:13

Vikingskip-forfallet nyheter i Kina

Norges behandling av våre mest verdifulle kulturskatter vekker internasjonal oppsikt. Kinas største nyhetsbyrå rapporterer hjem at Norge ikke klarer å ta vare på vikingskipene..

Aftenposten - 17 Aug 18 kl. 12:59

Rapporter om omskoleringsleirer i Kina «vekker bekymring» hos utenriksminister Søreide

Norske myndigheter uttaler seg forsiktig om den siste tids alarmerende meldinger om Kinas behandling av den muslimske minoriteten i Xinjiang-provinsen..

NRK - 08 Aug 18 kl. 08:21

Kinas eksport vokser raskere

Til tross for USAs nye tollbarrierer vokste Kinas eksport raskere i juli enn måneden før. Kinas eksport til resten av verden vokste i juli med 12,2 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det tilsvarende tallet for juni i år var 11,3 prosent..

Hegnar.no - 16 Jun 18 kl. 07:44

Kinas økte toll rammer hummereksporten i US

Den amerikanske hummereksporten blir rammet av Kinas økte tollsatser, opplyste den kinesiske regjeringen fredag..

Hegnar.no - 14 Jan 19 kl. 06:05

Kinas handelsoverskudd med USA økte 17 prosent

Kinas handelsoverskudd med USA var høyere i fjor enn i 2017 og øker til tross for handelskrigen landene imellom..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 06:23

Kinas visestatsminister drar til USA

Kinas visestatsminister Liu He skal «mest sannsynlig» til Washington senere i januar for å fortsette handelssamtalene, opplyser USAs handelsminister..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 3 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

NRK - 4 timer siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 5 timer siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..

NRK - 5 timer siden

Sølvbjørn til norsk film

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vann i kveld "Sølvbjørnen" for beste foto under den internasjonale filmfestivalen i Berlin. "Sølvbjørnen" er juryens fagpris og gjekk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt