NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:32

NRK - 15 jan. 20 kl. 12:40

USA trekker soldater fra øvelse

USA trekker mer enn 3000 soldater fra militærøvelsen Cold Response, skriver Fremover. Bakgrunnen er den sikkerhetspolitiske situasjonen. Øvelsen skal foregå i mars fra Narvik i sør til Finnmark i nord. Cirka 15.000 soldater fra 11 land skal delta..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Cold Response, Fremover, Narvik, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, trekker, soldaterfra , øvelse
P4 - 08 mars 20 kl. 16:13

Finland trekker seg fra Nato-øvelse

Finland trekker sine 400 soldater fra Nato-øvelsen Cold Response i i Troms og Finnmark på grunn av koronaviruset. Det opplyser det finske forsvaret, ifølge VG. Minst én soldat i Skjold leir i Troms har testet positivt for viruset.

P4 - 05 juni 20 kl. 23:04

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

NRK - 08 jan. 20 kl. 16:46

Trekker soldater ut av Irak

Danmark trekker en gruppe av sine soldater midlertidig ut av Irak, opplyser statsminister Mette Frederiksen ifølge NTB. Grunnen er den spente situasjonen i området..

P4 - 08 jan. 20 kl. 16:27

Trekker ut soldater

Danmark trekker nå en gruppe soldater ut av Irak. Det bekrefter statsminister Mette Frederiksen i dag. Det skjer på grunn av den spente situasjonen og angrepene mot militærbaser natt til i dag.

NRK - 15 okt. 19 kl. 09:52

Russland avholder militærøvelse

Russland innleder tirsdag en tre dager lang stor øvelse for sine strategiske atomstyrker. Ifølge det russiske forsvaret skal 12.000 soldater delta i øvelsen, som også omfatter 213 utskytingsramper for raketter, 105 fly, 15 krigsskip og fem ubåter..

P4 - 14 okt. 19 kl. 17:13

Trekker 1.000 soldater ut av Syria

USA trekker nå 1.000 soldater ut av Syria. Soldatene som har vært stasjonert nord i landet har nå fått ordre om å forlate basen, opplyser en amerikansk tjenestemann ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 03 okt. 19 kl. 13:48

Fallskjermjegere skadd i øvelse

Minst 22 amerikanske soldater er skadd etter at en fallskjermøvelse gikk skeis i Mississippi . Sterk vind førte til at soldatene blant annet landet i trær. Sju av soldatene er sendt til sykehus..

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 12:13

USA plasserer soldater på den polske grensa

Polens forsvarsminister bekrefter at USA vil utplassere minst 1.000 soldater ved den østlige grensa. USA trekker samtidig ut 11.

NRK - 31 juli 20 kl. 12:09

USA sender soldater til Polen

Polens forsvarsminister, Mariusz Blaszczak, bekrefter at USA plasserer minst 1.000 soldater i Polen. Formålet er å følge med på Natos østgrense.

P4 - 13 okt. 19 kl. 15:05

USA trekker tropper ut av Nord-Syria

Rundt 1000 amerikanske soldater som har blitt fanget i kampene mellom tyrkiske og kurdiske styrker i Syria trekker seg nå ut av landet. Ordren kommer en snau uke etter at Trump bestemte seg for å omplassere amerikanske tropper som tidligere støttet kurdiske soldater i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

EU ønsker avtale velkommen

EU ønsker avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater velkommen. En talsperson for EU-kommisjonen sier at normaliseringen av de diplomatiske båndene mellom landene vil bidra til regional stabilitet i Midtøsten..

NRK - 15 minutter siden

Kilder: Raja vil bli Venstre-leder

Abid Raja sa onsdag til valgkomiteen at han ønsker å bli partileder, bekrefter kilder til NRK. Men det er ikke kjent hvorvidt det er forbehold eller krav knyttet til hans kandidatur..

NRK - 30 minutter siden

Fire nye dødsfall registrert

Det er registrert fire nye koronadødsfall i Norge, viser Folkehelsinstituttets tall. FHI opplyser at dødsfallene ligger tilbake i tid, og er lagt til etter en gjennomgang. Totalt er 261 døde av viruset i Norge, men det er ingen dødsfall siste døgn.

NRK - 30 minutter siden

FHI til VG: Ikke fire nye dødsfall

Folkehelseinstituttet avviser overfor VG NTBs melding om at to koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet. Dette stemmer altså ikke..

NRK - 30 minutter siden

Fire nye koronadødsfall

To koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet ifølge NTB..

NRK - 45 minutter siden

Går av om grunnlovsendringer vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..

NRK - 1 time siden

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..

NRK - 1 time siden

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu.

NRK - 1 time siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 1 time siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt