NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 04:37

NRK - 15 Jan 20 kl. 12:40

USA trekker soldater fra øvelse

USA trekker mer enn 3000 soldater fra militærøvelsen Cold Response, skriver Fremover. Bakgrunnen er den sikkerhetspolitiske situasjonen. Øvelsen skal foregå i mars fra Narvik i sør til Finnmark i nord. Cirka 15.000 soldater fra 11 land skal delta..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Cold Response, Fremover, Narvik, Finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, trekker, soldaterfra , øvelse
NRK - 08 Jan 20 kl. 16:46

Trekker soldater ut av Irak

Danmark trekker en gruppe av sine soldater midlertidig ut av Irak, opplyser statsminister Mette Frederiksen ifølge NTB. Grunnen er den spente situasjonen i området..

P4 - 08 Jan 20 kl. 16:27

Trekker ut soldater

Danmark trekker nå en gruppe soldater ut av Irak. Det bekrefter statsminister Mette Frederiksen i dag. Det skjer på grunn av den spente situasjonen og angrepene mot militærbaser natt til i dag.

NRK - 15 Oct 19 kl. 09:52

Russland avholder militærøvelse

Russland innleder tirsdag en tre dager lang stor øvelse for sine strategiske atomstyrker. Ifølge det russiske forsvaret skal 12.000 soldater delta i øvelsen, som også omfatter 213 utskytingsramper for raketter, 105 fly, 15 krigsskip og fem ubåter..

P4 - 14 Oct 19 kl. 17:13

Trekker 1.000 soldater ut av Syria

USA trekker nå 1.000 soldater ut av Syria. Soldatene som har vært stasjonert nord i landet har nå fått ordre om å forlate basen, opplyser en amerikansk tjenestemann ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 03 Oct 19 kl. 13:48

Fallskjermjegere skadd i øvelse

Minst 22 amerikanske soldater er skadd etter at en fallskjermøvelse gikk skeis i Mississippi . Sterk vind førte til at soldatene blant annet landet i trær. Sju av soldatene er sendt til sykehus..

P4 - 13 Oct 19 kl. 15:05

USA trekker tropper ut av Nord-Syria

Rundt 1000 amerikanske soldater som har blitt fanget i kampene mellom tyrkiske og kurdiske styrker i Syria trekker seg nå ut av landet. Ordren kommer en snau uke etter at Trump bestemte seg for å omplassere amerikanske tropper som tidligere støttet kurdiske soldater i området..

P4 - 15 Oct 19 kl. 10:23

Russland avholder militærøvelse

Russlands militære innleder i dag en tre dager lang omfattende øvelse for sine strategiske atomstyrker. Rundt 12 000 soldater skal delta i øvelsen - i tillegg til 105 fly, 15 krigsskip og fem ubåter. Styrkene skal blant annet øve på å skyte ut missiler..

NRK - 14 Oct 19 kl. 17:09

USA trekker ut soldater

1.000 amerikanske soldater utfører nå ordren om å trekke seg ut av Nord-Syria. Det sier en amerikansk tjenestemann, melder nyhetsbyrået AFP..

P4 - 07 Jan 20 kl. 08:40

Trekker soldater ut av Irak

Tyskland trekker ut deler av sine styrker i Irak i kjølvannet av drapet på den den iranske generalen Qasem Soleimani i Iraks hovedstad Bagdad. De rundt 30 soldatene det er snakk om er i dag stasjonert i hovedstaden, og en tilbaketrekking vil skje i løpet av kort tid, heter det i en uttalelse. Generalen ble drept i et amerikansk droneangrep i Bagdad.

NRK - 09 Jan 20 kl. 12:02

Danmark trekker soldater ut av Irak

Danmark har som varslet trukket 100 soldater ut av Irak. De er nå i Kuwait. – Nå har våre soldater landet i Kuwait.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

McConnell la fram riksrettsregler

Senatets flertallsleder Mitch McConnell legger opp til tolv timer lange åpningsinnlegg i riksrettsaken mot Donald Trump. Han legger tirsdag fram et forslag om at hver side i saken får 24 timer spredd over to dager til å framføre sine åpningsinnlegg..

NRK - 1 time siden

Venter med tolløkning

Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump forlenger samtalene om den franske digitalskatten ut året og unngår handelskrig, ifølge en diplomatisk kilde. De to presidentene snakket sammen søndag..

NRK - 3 timer siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 4 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 4 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 5 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 5 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 5 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 5 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt