NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:05

NRK - 12 Sep 19 kl. 07:02

USA trapper opp mot Maduro

USA har utløst en regional forsvarspakt med ti land og Venezuelas opposisjon. Oppfordringen til å utløse Inter-American Treaty of Reciprocal Assistance kom fra den venezuelanske opposisjonslederen Juan Guaidó, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Venezuelas, Inter-American Treaty, Reciprocal Assistance, Juan Guaidó, USAs, Mike Pompeo, Maduro

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, trapper, oppmot , Maduro
NRK - 04 Dec 19 kl. 05:03

Reiseforbud mot Maduro

15 amerikanske land ble tirsdag enige om å forby 29 venezuelanere, inkludert president Nicolás Maduro og hans allierte, fra å reise innen landene. Forbudet er en del av et diplomatisk samarbeid for å få Maduro til å trekke seg, skriver Reuters..

NRK - 13 Sep 19 kl. 07:06

Maduro dropper FN

Venezuelas president Nicolás Maduro sier han ikke vil delta ved FNs hovedforsamling senere i måneden. Det sa han til en folkemengde i hovedstaden Caracas torsdag. Maduro skulle etter planen ha talt under FNs hovedforsamling 26.

NRK - 07 Jun 19 kl. 04:09

Maduro sparker energiminister

Venezuelas president Nicolás Maduro sparker landets elektrisitetsminister. Landet har slitt med gjentatte strømbrudd i år. Igor Gavidia ble utnevnt 1.

NRK - 22 Sep 19 kl. 00:16

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 10 Nov 19 kl. 23:43

Maduro fordømmer «kupp» mot Morales

Venezuelas president Nicolas Maduro fordømmer det han kaller et statskupp mot Bolivias president Evo Morales. Etter at Morales i dag trakk seg, uttrykker Maduro på Twitter støtte til Morales og bolivianere som han mener er offer for rasisme..

Hegnar.no - 06 Aug 19 kl. 18:16

USA truer igjen med å fjerne Maduro fra makten

Venezuela mener USA vil stanse all politisk dialog med nye sanksjoner. Amerikanerne gjentar at de ikke vil sky noen midler for å få avsatt Nicolás Maduro..

NRK - 07 Jun 19 kl. 16:53

Venezuela-samtalar kan kollapse

Ei kjelde i opposisjonen i Venezuela hevdar at opposisjonsleiar Juan Guaidó vil trekke seg frå samtalane med regjeringa til sittande president Nicolás Maduro, skriv AP. Årsaka skal vere at Maduro har nekta å godta krav om nytt presidentval..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 06:14

Maduro kommer ikke til FNs hovedforsamling

Venezuelas president Nicolás Maduro sier han ikke veil delta ved FNs hovedforsamling senere i måneden..

NRK - 03 Jan 20 kl. 00:33

USA svartelister Cubas forsvarssjef

Cubas forsvarssjef er uønsket i USA fordi han støtter Venezuelas president Nicolás Maduro, opplyser USAs utenriksdepartement. De mener at han har ansvaret for den delen av cubansk politikk som bidrar til å holde venstreorienterte Maduro ved makten..

NRK - 04 Jan 20 kl. 10:34

Koalisjon trapper ned i Irak

Den USA-ledede koalisjonen i Irak trapper ned operasjonene sine av hensyn til sikkerheten, sier amerikanske myndigheter til AFP lørdag. Natt til fredag ble den iranske generalen Qasem Soleimani og en irakisk militsleder drept av USA i et droneangrep..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 15 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 30 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 30 minutter siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..

NRK - 2 timer siden

Rivalene til angrep på Sanders

Bernie Sanders fikk gjennomgå av rivalene for sin plan om et offentlig helsevesen i USA i den siste store debatten blant de demokratiske presidentkandidatene. Debatten var den siste før e før valget i Sør-Carolina lørdag og «supertirsdag» neste uke..

NRK - 2 timer siden

Hotell ranet i Stavanger

En maskert mann truet natt til onsdag til seg penger fra et hotell i Stavanger. Like før ble et annet hotell i byen forsøkt ranet. En mann i 20-årene er pågrepet i saken.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt