NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:26

NRK - 12 Sep 19 kl. 07:02

USA trapper opp mot Maduro

USA har utløst en regional forsvarspakt med ti land og Venezuelas opposisjon. Oppfordringen til å utløse Inter-American Treaty of Reciprocal Assistance kom fra den venezuelanske opposisjonslederen Juan Guaidó, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Venezuelas, Inter-American Treaty, Reciprocal Assistance, Juan Guaidó, USAs, Mike Pompeo, Maduro

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, trapper, oppmot , Maduro
NRK - 13 Sep 19 kl. 07:06

Maduro dropper FN

Venezuelas president Nicolás Maduro sier han ikke vil delta ved FNs hovedforsamling senere i måneden. Det sa han til en folkemengde i hovedstaden Caracas torsdag. Maduro skulle etter planen ha talt under FNs hovedforsamling 26.

NRK - 07 Jun 19 kl. 04:09

Maduro sparker energiminister

Venezuelas president Nicolás Maduro sparker landets elektrisitetsminister. Landet har slitt med gjentatte strømbrudd i år. Igor Gavidia ble utnevnt 1.

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

Hegnar.no - 06 Aug 19 kl. 18:16

USA truer igjen med å fjerne Maduro fra makten

Venezuela mener USA vil stanse all politisk dialog med nye sanksjoner. Amerikanerne gjentar at de ikke vil sky noen midler for å få avsatt Nicolás Maduro..

NRK - 07 Jun 19 kl. 16:53

Venezuela-samtalar kan kollapse

Ei kjelde i opposisjonen i Venezuela hevdar at opposisjonsleiar Juan Guaidó vil trekke seg frå samtalane med regjeringa til sittande president Nicolás Maduro, skriv AP. Årsaka skal vere at Maduro har nekta å godta krav om nytt presidentval..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 06:14

Maduro kommer ikke til FNs hovedforsamling

Venezuelas president Nicolás Maduro sier han ikke veil delta ved FNs hovedforsamling senere i måneden..

NRK - 27 Jun 19 kl. 02:32

Maduro advarer motstandere

Venezuelas president Nicolás Maduro advarte onsdag sine politiske motstandere med at han ville være nådeløs dersom noen forsøkte å sette ham til side. En talsmann for sa på fjernsyn i Venezuela onsdag at planer om statskupp var blitt avslørt..

P4 - 11 Jul 19 kl. 08:33

Trapper opp søk i Trøndelag

Politiet trapper opp søket etter en savnet mann i 60-årene i Åfjord i Trøndelag. Mannen kom bort fra turkameraten sin i går kveld, og redningsmannskap har lett etter han i hele natt. Rundt 25 personer deltar nå i søket..

P4 - 12 Sep 19 kl. 17:25

Trapper opp oljeopprydding

Eqiunor trapper opp oppryddingen av oljeutslippet på Bahamas etter orkanen Dorian de neste dagene Det opplyser de i en pressemelding. Oppryddingslag er i gang med samle opp olje og lagre dette på tank. Selskapet mener det ikke lekker olje fra terminalen..

Aftenposten - 11 Jul 19 kl. 10:42

Politiet trapper opp leteaksjon etter savnet turgåer i Trøndelag

Politiet trapper opp søket etter mannen i 60-årene som er savnet i Åfjord i Trøndelag, etter at han kom bort fra turkameraten sin onsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt