P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 19:09

P4 - 19 Oct 19 kl. 10:18

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba.
Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet.
Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.
USAs handelsminister Wilbur Ross sier sanksjonene sender et klart budskap til det cubanske regimet om at de må stanse sin ødeleggende oppførstel hjemme og i utlandet..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Cuba, USAs, Wilbur Ross

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, skjerper, sanksjoner
NRK - 14 Oct 19 kl. 22:00

USA skjerper sanksjoner mot Tyrkia

USAs president Donald Trump øker straffetollen på stål fra Tyrkia. Trump åpner for sanksjoner mot enkeltpersoner som jobber eller har jobbet for tyrkiske myndigheter, opplyser presidenten på Twitter..

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 15:17

Trump skjerper sanksjonene mot Iran

President Donald Trump varsler en betydelig skjerpelse av USAs sanksjoner mot Iran..

NRK - 09 Aug 19 kl. 18:10

Arbeiderpartiet skjerper rutiner

Partiet skjerper rutinene etter at flere interne notater fra partiets ledelse har lekket til mediene, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 11 Jan 20 kl. 05:25

USA straffer Iran med sanksjoner

USA innfører nye sanksjoner mot aktører som er involvert i Irans tekstilindustri, byggevirksomhet, gruvedrift og fabrikkindustri, opplyste president Donald Trump i en uttalelse fredag. han USA varslet også sanksjoner rettet mot stål- og jernindustri..

P4 - 15 Mar 20 kl. 18:07

Skjerper karanteneregler

Justisdepartementet skjerper reglene for karantene. Fra tirsdag må også nordmenn som har vært i Sverige og Finland i 14 dagers karantene. Unntaket er jobbpendlere..

NRK - 14 Mar 20 kl. 21:02

Skjerper lokale karantenekrav

Kommuneoverlegene i Lofoten og Vesterålen skjerper karantenekravene. Alle som har vært sør for Dovre skal nå i karantene..

NRK - 11 Oct 19 kl. 20:23

USA med sanksjoner mot Tyrkia

President Donald Trump vil underskrive en presidentordre som gir USA mulighet til å innføre omfattende sanksjoner mot Tyrkia. Finansminister Steven Mnuchin understreker at ingen sanksjoner er innført ennå..

E24 - 08 Mar 20 kl. 20:43

Skjerper elektriker-krav før ny boliglov: – Blant de alvorligste feilene

Elektrikerbransjen skjerper dokumentasjonskravene i påvente av regjeringens omdiskuterte lovendringer for boligsalg..

NRK - 25 Sep 19 kl. 15:02

USA med sanksjoner mot Kina

USA vil innføre sanksjoner mot kinesiske selskaper, fordi de har importert olje fra Iran, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo. USA har innført strenge sanksjoner mot handel med Iran, etter at USA forlot atomavtalen med landet..

NRK - 17 Oct 19 kl. 00:12

USA: Kan vente seg flere sanksjoner

USAs finansminister Steven Mnuchin sier at Tyrkia kan vente seg flere økonomiske sanksjoner dersom de ikke er med på å forhandle om en våpenhvile. USA har allerede innført sanksjoner mot tre tyrkiske ministre og hevet tollen på tyrkisk stål med 50 prosent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Livløs person i sjøen nord for Florø

En person ble funnet livløs i sjøen i ettermiddag etter at en båt gikk på grunn nord for Florø. Personen får nå førstehjelp, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 30 minutter siden

Krever gratis bompenger i sommer

FrP krever gratis bompenger på landets riksveier for norske bilister i sommer. I tillegg ønsker de to milliarder kroner ekstra som skal gå til gryteklare veiprosjekter, skriver VG. Kravene er en del av forhandlingene med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken som ble lagt frem i går.

P4 - 1 time siden

- Døde ikke kun av kvelning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at George Floyd ikke kun døde av kvelning. Rettsmedisinerne viser til at 46-åringen hadde underliggende hjerteproblemer. Det i kombinasjon med at han ble klemt i politigrepet, og potensielle rusmidler, er den sannsynlige dødsårsaken, slår de fast i rapporten som ble utført kort tid etter dødsfallet.

P4 - 45 minutter siden

Over 200 nye dødsfall i Storbritannia

215 nye mennesker har mistet livet av koronaviruset det siste døgnet i Storbritannia. Dermed er det totale dødstallet oppe i 38,376, opplyser myndighetene. I Italia er det registrert 111 nye dødsfall, og i alt 33.

P4 - 1 time siden

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.

P4 - 1 time siden

Britisk sport gjenåpner i juni

I Storbritannia blir sportsarrangementer igjen tillatt fra og med førstkommende mandag. Det opplyste idrettsminister Oliver Dowden fra Downing Street i ettermiddag. Arrangementene vil være uten publikum og i tråd med smittevernregler..

P4 - 2 timer siden

Mobiliserer 1000 flere soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, mobiliserer 1000 flere soldater fra delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene i byen. Mobiliseringen kommer i tillegg til de 700 som allerede ble utplassert går, opplyste guvernøren på en pressekonferanse for kort tid siden. Walz sier demonstrasjonene som i flere dager har gått løs på bygninger, butikker og biler ikke har noe med dødsfallet til George Floyd å gjøre.

P4 - 2 timer siden

Overholdt ikke smittevernregler

Ledelsen ved Sykehuset Østfold overholdt ikke smittevernreglene og satt for tett under en avslutningsfest for en ansatt nylig. Et bilde NRK har tatt viser at ledelsen sitter ute på benker skulder ved skulder. Samlingen skjedde bare dagen etter at fem ansatte ved sykehuset hadde fått påvist koronasmitte.

P4 - 2 timer siden

Mobiliserer 13.000 soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, setter inn hele delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene som pågår i byen. Det utgjør mer enn 13.000 soldater, opplyste han på en pressekonferanse for kort tid siden.

P4 - 3 timer siden

Døde etter brann

En mann i 70-årene døde etter den kraftige brannen i et rekkehus på Haugenstua i Oslo i dag. Det bekrefter politiet. Flere titall personer ble evakuert og åtte boliger er totalskadd etter brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt