P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 10:32

P4 - 19 Oct 19 kl. 10:18

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba.
Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet.
Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.
USAs handelsminister Wilbur Ross sier sanksjonene sender et klart budskap til det cubanske regimet om at de må stanse sin ødeleggende oppførstel hjemme og i utlandet..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Cuba, USAs, Wilbur Ross

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, skjerper, sanksjoner
NRK - 14 Oct 19 kl. 22:00

USA skjerper sanksjoner mot Tyrkia

USAs president Donald Trump øker straffetollen på stål fra Tyrkia. Trump åpner for sanksjoner mot enkeltpersoner som jobber eller har jobbet for tyrkiske myndigheter, opplyser presidenten på Twitter..

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 15:17

Trump skjerper sanksjonene mot Iran

President Donald Trump varsler en betydelig skjerpelse av USAs sanksjoner mot Iran..

NRK - 09 Aug 19 kl. 18:10

Arbeiderpartiet skjerper rutiner

Partiet skjerper rutinene etter at flere interne notater fra partiets ledelse har lekket til mediene, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 11 Oct 19 kl. 20:23

USA med sanksjoner mot Tyrkia

President Donald Trump vil underskrive en presidentordre som gir USA mulighet til å innføre omfattende sanksjoner mot Tyrkia. Finansminister Steven Mnuchin understreker at ingen sanksjoner er innført ennå..

NRK - 25 Sep 19 kl. 15:02

USA med sanksjoner mot Kina

USA vil innføre sanksjoner mot kinesiske selskaper, fordi de har importert olje fra Iran, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo. USA har innført strenge sanksjoner mot handel med Iran, etter at USA forlot atomavtalen med landet..

NRK - 17 Oct 19 kl. 00:12

USA: Kan vente seg flere sanksjoner

USAs finansminister Steven Mnuchin sier at Tyrkia kan vente seg flere økonomiske sanksjoner dersom de ikke er med på å forhandle om en våpenhvile. USA har allerede innført sanksjoner mot tre tyrkiske ministre og hevet tollen på tyrkisk stål med 50 prosent..

Aftenposten - Igår: 05:45

Nav skjerper sikkerhetsrutinene for sine ansatte

Nav tar grep og skjerper sine sikkerhetsrutiner for å hindre angrep på ansatte i forbindelse med trygdeskandalen..

NRK - Igår: 05:00

Nav skjerper sikkerhetsrutinene

Nav tar grep og skjerper sine sikkerhetsrutiner for å hindre angrep på ansatte i forbindelse med trygdeskandalen, melder Dagbladet. Alle Navs enheter er bedt om å ta en ekstra gjennomgang av trusselutviklingen i sine enheter..

VG - 24 Oct 19 kl. 16:59

NATO skjerper 5G krav

BRUSSEL (VG) Kina og Huawei nevnes ikke én gang, men er det alle tenker på når NATO nå skjerper kravene for digital sikkerhet..

NRK - 19 Oct 19 kl. 09:53

USA skjerper sanksjonene mot Cuba

USA skjerper sanksjonene mot Cuba, forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Frikassé av sau

I dag er det sau som står på menyen..

P4 - 15 minutter siden

Knytter seg til drapshandling

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes. Ifølge TV2 skal det være kvinnens mor som ble funnet drept, men politiet ønsker foreløpig ikke å bekrefte dette. Den siktede har knyttet seg til drapshandlingen i avhør, men har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet.

P4 - 15 minutter siden

Person i klem i arbeidsulykke

En person har vært involvert i en arbeidsulykke i Silsand på Senja i Troms. Vedkommende skal ha kommet i klem, og er hentet av luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 45 minutter siden

To kvinner funnet drept i Danmark

To kvinner er funnet drept på to ulike adresser på Sjælland i Danmark. En 39 år gammel mann er pågrepet, og politiet utelukker ikke at sakene har en sammenheng. Relasjonen mellom de to avdøde og den pågrepne er uklart.

P4 - 45 minutter siden

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

P4 - 1 time siden

Kvinne siktet for drap på mor

Det var moren til den drapssiktede 36 år gamle kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Oslo i går. 36-åringen er nå siktet for drapet, opplyser flere kilder til TV2. Politiet har en formening om når og hvordan kvinnens mor ble drept, men ønsker ikke å si noe om dette på nåværende tidspunkt, ifølge kanalen.

P4 - 1 time siden

Vil følge opp voldsutsatte skoleansatte

Arbeiderpartiet vil ha nasjonale retningslinjer for å følge opp voldsutsatte skoleansatte. I går skrev Klassekampen at mange lærere opplever å stå uten oppfølging eller støtte fra arbeidsgiver etter å ha blitt utsatt for vold fra elever. Utdanningspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet Torstein Tvedt Solberg sier i dag at de vil opprette en beredskapsgruppe mot vold og mobbing i skolen..

P4 - 1 time siden

Tre kuer funnet på øy etter Dorians herjinger

Tre kuer som trolig la på svøm under Dorians herjinger i USA er nå funnet i live på en øy kalt Cedar Island. Flere titall hester og kuer ble drept under orkanen som traff USAs østkyst i september. Men for de tre kuene gikk det altså bra.

P4 - 1 time siden

Full strid mellom regjeringen og politihøgskolen

Ansatte ved politihøgskolen mener styret må trekke seg dersom regjeringen tvinger gjennom foreslått kutt. Det mener en rekke lærere og forskere ved Politihøgskolen, ifølge Klassekampen. Regjeringen ønsker å kutte 150 studieplasser, og vil ta hele kuttet i Oslo, mens Stavern og Bodø skjermes.

P4 - 1 time siden

Christers fårefrikassé

I dag er det lam som står på menyen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt