NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 07:30

NRK - 15 feb. 20 kl. 01:10

USA senker tollen på fly fra Airbus

USA reduserer tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 15 til 10 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Airbus, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, senker, tollen, flyfra , Airbus
P4 - 20 mars 20 kl. 08:47

YouTube senker streamingkvaliteten

YouTube senker bildekvaliteten på alt innhold i EU. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Årsaken er den store belastningen alle strømmetjenestene folk bruker nå i disse karantenedager, som fører til økt belastning på internett.

NRK - 03 mars 20 kl. 05:43

Australias sentralbank senker renta

Australias sentralbank senker styringsrenta til et rekordlavt nivå for å motvirke den negative økonomiske effekten av koronaviruset. Sentralbanken senker renta med 0,25 prosentpoeng til 0,5 prosent tirsdag..

E24 - 15 feb. 20 kl. 08:13

USA øker tollen på Airbus-fly

Amerikanske myndigheter øker tollen på fly fra den europeiske flyprodusenten Airbus fra 10 til 15 prosent..

NRK - 11 juni 20 kl. 10:10

Slutt på kø i tollen

De lange køene inn i landet over Svinesund kan bli historie. For til høsten starter tolletaten med det de kaller ekspressfortolling. Det vil si at vogntog som skal inn til landet slipper å stoppe i tollen hvis de har klarert varene i forkant..

NRK - 24 juni 20 kl. 16:46

USA vurderer å øke tollen

USA vurderer å øke tollen på europeiske produkter med ytterligere 3,1 milliarder dollar. I oktober i fjor innførte Trump toll på 25 prosent på en rekke europeiske produkter som gjengjeldelse for europeiske subsidier til Airbus..

NRK - 20 mars 20 kl. 08:30

YouTube senker streamingkvaliteten

YouTube senker bildekvaliteten på alt innhold i EU, melder Reuterts. Formålet er å hindre at internett blir overbelastet. Med beslutningen følger YouTube etter Netflix, som vedtok det samme på torsdag..

P4 - 24 juni 20 kl. 16:55

Vurderer å øke tollen

USA vurderer å øke tollen på varer fre Europa med 3,1 milliarder dollar. I oktober i fjor innførte Trump toll på 25 prosent på flere europeiske produkter som gjengjeldelse for europeiske subsidier til Airbus. I over 14 år har USA og EU beskyldt hverandre for å ha gitt urettferdige subsidier til henholdsvis amerikanske Boeing og franske Airbus.

NRK - 16 mars 20 kl. 13:52

Flere banker senker renta

Danske Bank setter ned boliglånsrentene med 0,35 prosentpoeng, ifølge en pressemelding. Nordea senker rentene med 0,5 prosentpoeng, og Sparebank 1 SMN med inntil 0,35 prosentpoeng. Dette er bare noen av bankene som følger opp kutt hos Norges Bank..

NRK - 08 mai 20 kl. 09:42

DNB og Nordea senker renta

I etterkant av torsdagens rentekutt fra Norges Bank har flere og flere banker rundt om i landet kuttet sine boliglånsrenter. Nå følger DNB og Nordea etter og senker boliglånsrenta med inntil 0,40 prosentpoeng..

Aftenposten - 08 mai 20 kl. 10:33

Senker terskelen for lån fra Statens obligasjonsfond

Regjeringen senker terskelen for å gi lån fra Statens obligasjonsfond etter at Hurtigruten fikk «døra i trynet».– Det kan hjelpe flere levedyktige selskaper, sier finansministeren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 30 minutter siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.

NRK - 30 minutter siden

Hongkong stenger skolene

Alle skolene i Hongkong skal stenges på grunn av et nytt utbrudd av koronasmitte i byen. 42 nye tilfeller er oppdaget, og 34 av dem er smittet i byen, melder avisa South China Morning Post..

NRK - 45 minutter siden

Flere er avhengig av tyske turister

Mange håper at Tyskland står på lista over land man fritt kan reise til og fra når regjeringa legger frem nye reiseråd fredag klokka 12. Tyskere utgjør tradisjonelt en stor andel av turistene i Norge. Flere bedrifter er avhengig av at de får komme..

NRK - 1 time siden

14 infeksjoner fra badebakterier

14 personer fikk i juni påvist infeksjoner fra bakterier i sjøen. Bakteriene, som i verste fall kan være kjøttetende, skal nå kartlegges, melder NTB. Bakteriene kan infisere åpne sår, og i verste fall kan det ende med blodforgiftning og amputasjon..

NRK - 1 time siden

Første koronatilfelle i Idlib

Det første tilfellet av koronasmitte er registrert i den opprørskontrollerte Idlib-provinsen i Syria. Aktivister sier det var en lege som hadde vært i Tyrkia, som testet positivt for viruset. Sykehuset der han jobber ble stengt ned..

NRK - 2 timer siden

Tillit til Hagen-etterforskningen

Seks av ti spurte i en måling gjort for Dagbladet sier at de har tillit til politiets etterforskning av Lørenskog-saken. 10 prosent sier de har meget stor tiltro til etterforskningen. 50 prosent har ganske stor tiltro.

NRK - 2 timer siden

Seks nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 8965 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på seks tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 13 tilfeller..

NRK - 2 timer siden

Ber utsatte vente med Svalbard

Smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selme, råder folk som tilhører risikogrupper knyttet til covid-19, til ikke å komme til Svalbard nå grunnet sykehuskapasitet. Overfor Klassekampen påpeker han at det er 100 mil til nærmeste store sykehus..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt