NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 11:39

NRK - 19 sep. 20 kl. 16:21

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, sender, fleire, soldatar
NRK - 12 okt. 20 kl. 16:05

51 drepne i Nagorno-Karabakh

Armenske representantar i utbrytarregionen Nagorno-Karabakh opplyser at 51 soldatar har vorte drepne i kampane med Aserbajdsjan. Til saman har no 480 soldatar på begge sider vorte drepne sidan kampane braut ut 27. september, skriv Reuters..

NRK - 13 okt. 20 kl. 14:51

Tolv soldatar drepne i Mali

Tolv soldatar vart drepne i to ulike åtak i det sentrale Mali, opplyser militæret i landet tysdag. Militæret mistenkjer at det er jihadistar som står bak åtaka..

NRK - 17 okt. 20 kl. 20:50

14 soldatar drepne i Nigeria

Jihadistar knytt til IS har drepe 14 nigerianske soldatar i eit åtak mot ein militærbase nordaust i landet, fortel militæret laurdag. Ifylgje AFP vart basen angripe med maskingevær og granatar, noko som førte til harde kampar..

NRK - I førrgår: 09:14

Endå høgare døgntal i USA

Det er no registrert fleire enn 83.000 nye koronainfeksjonar i USA fredag, melder Johns Hopkins-universitetet. Dette er langt fleire enn den siste smitterekorden frå juli.

NRK - 18 okt. 20 kl. 17:40

Fleire drepne i Nagorno-Karabakh

Styresmaktene i Nagorno-Karabakh seier at dødstalet blant soldatane deira har stige til 710, melder Reuters. Sidan kamphandlingane mellom Armenia og Aserbajdsjan starta 27. september har både soldatar og sivile på begge sider mista livet..

NRK - 16 okt. 20 kl. 18:12

Fryktar fleire vogntog på vegane

Frå slutten av oktober vert Bodø ny snuhamn for Hurtigruten, med berre to vekevise avgangar. Det betyr fleire lastebilar og vogntog på vegnettet, fryktar fleire aktørar..

NRK - 18 sep. 20 kl. 20:51

Sender bare 30 valgobservatører

Koronapandemien gjør at Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europas (OSSE) kutter kraftig i antall observatører som sendes til presidentvalget i USA. Planen var å sende 500 observatører. Fredag opplyser OSSE at de kun sender 30..

NRK - 25 sep. 20 kl. 21:06

20 Boko Haram-krigarar drepne

Tsjadiske soldatar har drepe 20 Boko Haram-krigarar og frigitt tolv sivile i ein operasjon nær grensa til Nigeria, melder regjeringa i Tsjad ifølge AFP. Ekstremistgruppa, som hadde sitt utspring i 2009, har etablert basar på øyer i Tsjadsjøen..

NRK - 26 sep. 20 kl. 16:44

Nytt dødsfall etter flystyrt

Ein av dei to som overlevde då eit ukrainsk militærfly styrta fredag, har døydd på sjukehus, skriv AFP. Dermed har dødstalet etter ulukka stige til 26 personar. Det var eit transportfly som styrta, med 20 unge soldatar og ei besetning på sju om bord..

NRK - 13 okt. 20 kl. 08:57

Dødstala stig i Nagorno-Karabakh

Dei armenske seperatistane i Nagorno-Karabakh seier 542 av deira soldatar har blitt drepne, sidan kampane med aserbajdsjanske styrkar starta i slutten av september. Det melder nyheitsbyrået Interfax. Kampane er dei verste i området sidan 1990-talet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bygger CO₂-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO₂-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 10 minutter siden

2800 færre jobbsøkere forrige uke

Forrige uke var det registrert 188.900 helt eller delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det er 2800 færre enn uka før, skriver Nav i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

56 opprørere drept i Syria

56 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepene i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 15 minutter siden

Strammer inn for importarbeidere

Nå skjerpes reglene for utenlandsk arbeidkraft. Blant annet strammes det inn på unntakene importarbeidere har hatt til nå, og den såkalte fritidskarantenen fjernes..

NRK - 45 minutter siden

Elever og lærere i karantene

30 elever på 10. trinn ved Veienmarka skole i Ringerike er i karantene etter at en elev i helgen fikk påvist koronasmitte. Elleve lærere er berørt av karantenen.

NRK - 30 minutter siden

Tre koronainnlagt på Haukeland

Tre pasienter er innlagt med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus, opplyser Helse Bergen på sine nettsider. 25 ansatte i Helse Bergen er i karantene nå..

NRK - 45 minutter siden

Bygger CO2-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO2-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 45 minutter siden

Besøksforbud på Sykehuset Innlandet

På grunn av smittesituasjonen er det innført generelt besøksforbud ved Sykehuset Innlandet sine virksomheter i Gjøvik-området. Det gjøres unntak for fedre til nyfødte barn og kritisk sjuke personer. I Gjøvik er over 1000 personer i karantene..

NRK - 1 time siden

34 opprørere drept i Syria

34 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepen i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 1 time siden

Sarpsborg: 260 personer i karantene

260 personer er i karantene ved skoler og helseinstitusjoner i Sarpsborg, skriver kommunen på sine nettsider. Søndag ble det påvist fem nye smittetilfeller. Alle er nærkontakter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt