NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:32

NRK - 17 maj 22 kl. 01:38

USA letter på Cuba-restriksjoner

Ameikanske myndigheter letter på de strenge visum-restriksjonene som ble innført for kubanere under tidligere president Donald Trump, melder nyhetsbyrået AFP. Det skal bli enklere for kubanere å få tillatelse til å besøke familie i USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, AFP, USA, Cuba

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, letter, Cuba-restriksjoner
Klartale - 23 apr 22 kl. 06:00

Ukraina-krigen har fått konsekvenser for bilene på Cuba

USA og Cuba har vært en konflikt lenge. Det er ingen handel mellom landene. Det har USA gjort forbudt.

NRK - 01 jun 22 kl. 23:53

Biden letter på Cuba-restriksjoner

Biden-administrasjonen letter på en rekke restriksjoner på flyreiser til Cuba. Det opphever forbudet mot flyvninger til andre flyplassen enn Havanna. USAs utenriksminister Antony Blinken sier beslutningen er til støtte for det kubanske folket.

NRK - 01 jun 22 kl. 23:53

Biden letter på restriksjoner på fly til Cuba

Biden-administrasjonen letter på restriksjonene på flyreiser mellom USA og Cuba, skriver Reuters. Restriksjonene ble innført i 2017 av Trump-administrasjonen..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 13 jun 22 kl. 23:36

Cuba: 381 personer dømt for å ha protestert mot regjeringen

Cubanske myndigheter har dømt 381 personer for å ha deltatt i demonstrasjoner mot regjeringen i fjor. 36 av dem ble dømt til opptil 25 års fengsel. I alt 297 personer fikk fengselsstraff, mens 84 andre, deriblant 15 ungdommer, fikk mulighet til å avtjene samfunnsstraff i stedet for å sone dommen i fengsel.

NRK - 07 maj 22 kl. 22:27

Minst 26 omkom i hotelleksplosjonen på Cuba

Etter fredagens eksplosjon ved et hotell på Havanna i Cuba er antall døde oppjustert til 26 personer, melder statlig TV i Cuba. En spansk turist er blant de døde. Lørdag var 45 personer innlagt på sykehus.

NRK - 28 okt 21 kl. 05:15

Letter på karantenereglene

New Zealand letter på karantenereglene fra november, men det er fortsatt uklart når turister igjen kan reise til landet. De som reiser inn i landet, må nå tilbringe 14 dager i statlige karantenefasiliteter (MIQ), men fra 14. november vil antall dager reduseres til sju, pluss tre dager med isolering i hjemmet, ifølge NTB..

Dagbladet - 01 feb 22 kl. 19:04

Letter på flere tiltak

- Vi er i en ny fase, sier statsminister Jonas Gahr Støre og letter på flere tiltak fra klokka 23 tirsdag..

NRK - 15 feb 22 kl. 20:29

Canada letter på koronatiltak

Tirsdag ble det klart at Canada letter på noen av koronatiltakene. Det gjelder blant annet lettelser i innreisebestemmelser og at det ikke kreves PCR-tester for besøkende, ifølge AFP. – Jeg kunngjør i dag at vi lemper på tiltakene ved grensa, sier helseminister Jean Yves Duclos på en pressekonferanse.

E24 - 05 nov 21 kl. 15:30

Hotellsjef i Tromsø fortviler over nye corona-restriksjoner: – Dette er dødsstøtet

Nye corona-restriksjoner gjør at hoteller i Tromsø mister inntekter fra julebord og konferanser. – Folk kansellerer mens vi snakker sammen, sier hotellsjef..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 15 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 15 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 45 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com