P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:10

P4 - 19 Sep 19 kl. 18:39

USA kutter bistand til Afghanistan

USA varsler at de vil kutte 160 millioner dollar i bistanden til Afghanistan.
De mener myndighetene i landet mangler vilje til å bekjempe korrupsjon.
Utenriksminister Mike Pompeo sier at de forventer den afghanske regjeringen viser klar vilje til å bekjempe korrupsjon, og at lederne bør stilles til ansvar om de ikke klarer leve opp til en slik standard..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Afghanistan, Mike Pompeo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, kutter, bistand, til, Afghanistan
Dagbladet - 11 Jun 19 kl. 08:48

Visjon, virkelighet – og cash

Når Dagbladets kommentator er så betatt av cash, må han huske at bistand er mye mer en penger. Bistand i dag, handler vel så mye om kompetanseoverføringer..

NRK - 07 Oct 19 kl. 07:50

Bistandsbudsjettet øker med 1,4 mrd

Regjeringen foreslår å bruke 39,2 milliarder kroner på bistand i 2020. Det er en økning på 1,4 milliarder. – Hovedprioriteringene vil være nødhjelp og humanitær bistand rettet inn mot sårbare gruppene, sier KrF-leder Kjell iNgolf Ropstad til NRK..

Klartale - 24 Sep 19 kl. 14:50

Hydro kutter 2.200 jobber

Selskapet Hydro kutter 2.200 stillinger. Det er uklart hvor mange som mister jobben i Norge..

Hegnar.no - 09 Jul 19 kl. 10:13

Kutter kursmål i Fredriksen-selskap

DNB Markets kutter kursmålet i inkassoselskap..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 06:00

Mitt råd til Høyre

God klimapolitikk bør måles etter to kriterier. Går den fort nok? Kutter den nok utslipp?

Hegnar.no - 22 Jul 19 kl. 10:41

Bankaristokrat kutter kursmålet på gigant i krise

UBS kutter kursmålet på Danske Bank fra 152 til 140 danske kroner..

E24 - 12 Sep 19 kl. 13:48

ESB kutter renten for første gang siden 2016

Den europeiske sentralbanken kutter renten med 0,1 prosentpoeng og kunngjør nytt program for kjøp av verdipapirer på 20 milliarder euro i måneden..

P4 - 31 Jul 19 kl. 22:14

Sentralbanken i USA kutter renten

Sentralbanken i USA kutter styringsrenten med 0,25 prosentpoeng. Det er det første rentekuttet i USA på over ti år. Beslutningen ble kunngjort av sentralbanken i dag, etter et to dager langt styremøte, og beslutningen er ment som et tiltak for å forsikre økonomien mot global usikkerhet, melder NTB..

VG - 28 Jun 19 kl. 10:41

Human Rights Watch advarer: Slår alarm om norsk Syria-bistand

Syria har toppet listen over mottagere av norsk bistand de siste tre årene. Men i en rapport fra Human Rights Watch antyder menneskerettighetsorganisasjonen at syriske myndigheter misbruker midlene..

E24 - 11 timer siden

IMF kutter igjen: Spår svakeste vekst siden finanskrisen

Det internasjonale pengefondet (IMF) kutter forventningene til global vekst for fjerde gang i år. Nå ligger det an til en oppbremsing til det svakeste på over ti år, og nedsiderisikoen er fortsatt stor..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 4 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - 7 timer siden

Flere vil ha Rotevatn

Stadig flere innad i Venstre går nå ut med ønske om å erstatte Trine Skei Grande med Sveinung Rotevantn som partileder. Unge Venstre var ført ut. Nå følge Venstrekvinnene etter, og også Liberale studenter- som er Venstres studentorganisasjon vil kaste Grande til fordel for Rotevatn, melder VG.

P4 - 7 timer siden

Leger Uten Grenser ut av Syria

Leger Uten Grenser evakuerer alle sine hjelpearbeidere ut av Nord-Syria, det melder de selv på Twitter i kveld. Der skriver de at det er med tungt hjerte de har tatt den vanskelige avgjørelsen om å suspendere aktivitetene og evakuere hjelpearbeiderne. – Det er den svært uforutsigbare og raskt skiftende situasjonen som har gjort det umulig for oss å levere helsetjenester og yte humanitær hjelp til mennesker i nød, skriver Leger Uten Grenser..

P4 - 6 timer siden

- Knapt EØS-flertall

Det ligger an til at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker å utrede handlingsrommet innenfor avtalen. Det opplyser kilder til VG i kveld. Men de presiserer at utfallet av den endelige voteringen, som skal skje i morgen, fortsatt er helt åpent..

P4 - 5 timer siden

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

P4 - 5 timer siden

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

P4 - 7 timer siden

Tyrkia ignorerer advarsler

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og advarsler fra flere andre land, og fortsetter kampene i Syria. En talsperson for den tyrkiske regjeringen sier ifølge nyhetsbyrået AFP nå i kveld at de vil fortsette sine militære operasjoner med eller uten støtte fra resten av verden. Ifølge AFP skal USAs utenriksminister Mike Pence dra til Tyrkia i løpet av det neste døgnet..

P4 - 7 timer siden

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt