NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 11:53

NRK - 20 jan. 21 kl. 13:11

USA klargjør seg for innsettelsen

Det er tidlig morgen på USAs østkyst, og i Washington klargjøres det nå for onsdagens innsettelse..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Washington, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, klargjør, seg, for, innsettelsen
Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 10:12

Betaler ingenting før boligen er solgt

– Vi hjelper deg med å klargjøre det fremtidige boligsalget, uten at det koster deg noe..

NRK - 21 jan. 21 kl. 00:15

Biden tar USA inn i Parisavtalen

President Joe Biden har bestemt at USA igjen skal slutte seg til Parisavtalen, en avtale som Donald Trump trakk USA ut av. På sin første dag som president undertegnet Biden en presidentordre om at USA skal delta i det internasjonale klimasamarbeidet..

NRK - 08 feb. 21 kl. 07:35

USA tilbake i menneskerettsrådet

Ifølge ikke navngitte tjenestemenn vil president Joe Bidens administrasjon mandag kunngjøre at USA melder seg inn i FNs menneskerettsråd igjen. Donald Trump tok USA ut av rådet i 2018. USA må begynne det nye medlemskapet som observatør..

NRK - 08 jan. 21 kl. 22:37

Jong-un: – USA er vår verste fiende

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier USA er deres verste fiende. USA bør endre sin fiendtlige politikk for å få relasjonene mellom landene bedre. Det spiller ingen rolle hvem som styrer USA så lenge de har den samme holdningen til Nord-Korea, sier han..

NRK - 13 feb. 21 kl. 03:39

USA ankar britisk Assange-avslag

USA ankar avgjersla i ein britisk domstol som bestemte at Wikileaks-grunnleggar Julian Assange ikkje skal bli utlevert til USA. I USA er Assange klaga for spionasje og for å ha lekt dokument som avslørte USAs lovbrot i Irak..

NRK - 19 feb. 21 kl. 15:04

USA er igjen med i Parisavtalen

USA har igjen offisielt slutta seg til Parisavtalen. Allereie på sin første dag som president, skreiv Joe Biden under ein presidentordre om at USA igjen vil slutte seg til klimaavtalen. Ordren tredde i kraft i dag.

NRK - 19 jan. 21 kl. 07:42

Ber USA endre innvandringspolitikk

Mexcios president Andrés Manuel López Obrador ber USA gjennomføre reformer i innvandringspolitikken, melder BBC. Minst 2.000 migranter har de siste dagene vært på vei gjennom Guatemala mot grensa til Mexico.

NRK - 02 feb. 21 kl. 00:14

Iran mer om EU-hjelp for atomavtale

Iran ber EU legge til rette for at USA igjen kan slutte seg til atomavtalen. Landets utenriksminister Mohammad Javad Zarif ønsker at EU skal ta initiativ til forhandlinger med USA, melder CNN. Tidligere president Donald Trump trakk USA fra avtalen i 2018..

NRK - 07 feb. 21 kl. 16:53

USA vil ikke oppheve sanksjoner

USA kommer ikke til å oppheve sanksjoner mot Iran, sier president Joe Biden søndag. Irans øverste leder ayatolla Ali Khamenei sa tidligere i dag at landet igjen vil slutte seg til atomavtalen, dersom USA fjerner alle sanksjoner mot landet..

NRK - 19 feb. 21 kl. 08:27

USA tilbake i Parisavtalen

USA sluttet seg i dag – fredag 19. februar – igjen formelt til Parisavtalen. Det skjer 30 dager etter at president Joe Biden signerte en presidentordre om dette.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kraftig jordskjelv i Hellas

Et jordskjelv med en styrke på 6.2 har rammet Hellas, opplyser European Mediterranean Seismological Centre. Det har ikke kommet meldinger om skader, men ifølge vitner kunne skjelvet kjennes godt i Aten.

NRK - 15 minutter siden

Jordskjelv i Hellas

Et jordskjelv med en styrke på 6.2 har rammet Hellas, ifølge European Mediterranean Seismological Centre. Det har foreløpig ikke kommet meldinger om skader som følge av skjelvet.

NRK - 15 minutter siden

BT: Ny mann pågrepet i torpedosak

I går ble tre menn varetektsfengslet, siktet for kidnapping og vold mot en mann i Åsane i Bergen. Mandag ble en fjerde person pågrepet, skriver BT. Politiet mener at mannen ga de tre andre oppdraget om å kreve inn narkopenger fra den fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Ransforsøk i Porsgrunn

Politiet har etterforska eit ransforsøk, som har skjedd på Narvesen på Porsgrunn jernbanestasjon. Ingen kom fysisk til skade, og mannen fekk ikkje med seg noko. Politiet har ei god skildring av han, og prøvar nå pågriping..

NRK - 45 minutter siden

Kraftig oppgang i boligprisene

Boligprisene steg med 2 prosent i februar, ifølge tall fra Eiendom Norge. Boligprisene er dermed 9,7 prosent høyere enn for ett år siden. Det var en sterk oppgang over hele landet, men prisene steg mest i Oslo, Bodø og Stavanger..

NRK - 1 time siden

Bonde risikerer tre års fengsel

Mannen som er tiltalt for grove brudd på dyrevelferdsloven etter tragedien i Målselv i Troms i fjor høst, risikerer inntil tre års fengsel. Det sier politiadvokat Marie Lygre. 80 døde og 11 avmagrede sauer ble i september funnet i et fjøs..

NRK - 1 time siden

Ferdig med etterforskinga

Spesialeininga for politisaker er ferdig med etterforskinga etter Tor Henning Dalen blei skote og drepen av politiet på Bolkesjø 22. september i fjor. Innstillinga blei tysdag oversendt til Sjefen for Spesialeininga..

NRK - 1 time siden

Åpner for henrettelse ved skyting

Senatet i South Carolina i USA har stemt for å innføre skyting, i tillegg til elekstrisk stol, som lovlig henrettelsesmetode. Årsaken er at delstaten for tiden ikke kan henrette noen fordi de ikke har medikamentene som brukes til giftsprøytene..

NRK - 1 time siden

Underskudd i offentlig forvaltning

Offentlig forvaltning hadde i 2020 et tap på 112 milliarder kroner, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det er 349 milliarder kroner svakere enn året før og det første underskuddet for offentlige finanser siden 1993. Bruttonasjonalinntekten falt 3 prosent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt