NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 18:05

NRK - 10 okt. 19 kl. 18:05

USA hentet IS-fanger fra Syria

USA har hentet ut to beryktede IS-krigere fra Syria og har dem nå i sin varetekt, sier USAs president Donald Trump. – De befinner seg nå på et sikkert sted, kontrollert av USA, sier Trump..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, IS, Syria, USAs, Donald Trump, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, hentet, IS-fangerfra , Syria
P4 - 10 okt. 19 kl. 09:53

To fryktede IS-krigere hentet ut av Syria

To vestlige IS-krigere, som er kjent for sin ekstreme brutalitet, er hentet ut av Syria av amerikanske styrker, av frykt for at de nå rømmer. Tyrkia har startet sin offensiv mot kurdere i Nord-Syria der de to britiske IS-soldatene satt fengslet. De er mistenkt for halshugging og tortur av vestlige fanger.

NRK - 11 nov. 19 kl. 08:40

Tyrkia sender hjem IS-fanger

Tyrkia har begynt å returnere europeiske IS-fanger til sine hjemland. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge president Tayyip Erdogan er det 1201 IS-fanger i tyrkiske fengsler, og 287 som er tatt til fange i Syria..

NRK - 30 mars 20 kl. 00:53

IS-fanger på rømmen

IS-fanger i et kurdisk fengsel i Syria, gjorde opprør og noen klarte å rømme, opplyser kurdiske kilder og eksilgruppen SOHR. Gruppen opplyser at minst 4 fanger rømte. Fly fra den internasjonale koalisjonsstyrken deltar i letingen etter dem..

P4 - 14 okt. 19 kl. 07:41

Ber Europa ta IS-fanger

USAs president Donald Trump ber europeiske land ta større ansvar for IS-fangene i Syria. Trumå skriver at USA har de verste av IS-fangene og at europeerne burde tatt flere av dem tilbake etter flere forespørsler. Han sier at de aldri får slippe inn i USA.

NRK - 07 sep. 19 kl. 11:28

Flyene har lettet

Et fly med ukrainske fanger har tatt av fra flyplassen i Moskva, melder AFP, og et fly med russiske fanger har tatt av fra flyplassen i Kiev, melder Reuters. Landene utveksler tilsammen 70 fanger, 35 fra hvert land, ifølge ukrainske myndigheter..

NRK - 07 sep. 19 kl. 12:32

Fly med fanger har landet

Det russiske flyet med fanger fra Ukraina har landet i Moskva, det melder Reuters. Landene utveksler tilsammen 70 fanger, 35 fra hvert land, ifølge ukrainske myndigheter..

NRK - 17 mars 20 kl. 09:14

85.000 fanger løslatt i Iran

Myndighetene i Iran har besluttet å midlertidig løslate 85.000 fanger, inkludert politiske fanger, i et forsøk på å begrense spredningen av koronaviruset i landet. Det opplyser en talsmann for myndighetene, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 26 mars 20 kl. 18:16

Afghanistan løslater fanger

Afghanistan kommer til å løslate opptil 10.000 fanger for å bremse spredningen av koronaviruset, melder AFP. Ifølge afghanske myndigheter er det for det meste kvinner, unge, alvorlig syke og fanger over 55 år som settes fri..

P4 - 13 mai 20 kl. 22:50

Må flytte fanger etter opptøyer

Sem fengsel i Tønsberg må flytte flere fanger til andre fengsler etter opptøyene i går. Åtte fanger barrikaderte seg på en avdeling og utførte hærverk etter at det ble innført strammere regler rundt innkjøp i fengselet. Alle disse åtte blir flyttet, melder NRK.

NRK - 14 aug. 20 kl. 08:12

Afghanistan løslater Taliban-fanger

Afghanistan har begynt å løslate 400 fanger som Taliban vil ha at settes fri før de begynner fredsforhandlinger, melder Reuters. 80 fanger ble løslatt torsdag, opplyser det nasjonale sikkerhetsrådet. Det er uklart når de siste 320 løslates..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Anlegg i Oslo evakuert

Nødetatene er på Sjursøya i Oslo etter meldinger om en utløst alarm fra et slokkeanlegg tilknyttet etanoltanker. Ifølge brannvesenet er det trolig ikke lekkasje. For å være på den sikre siden blir anlegget evakuert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Smitte-døgnrekord i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, og det høyeste daglige antallet rapporterte tifeller i landet under pandemien..

NRK - 45 minutter siden

7143 nye smittede i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, da det ble registrert 4044 nye smittetilfeller. Over 430.

NRK - 1 time siden

Bøter for munnbind-nekt i New York

New Yorks ordfører, Bill de Blasio, sier at folk som nekter å bruke munnbind i byen vil bli bøtelagt, ifølge Reuters. Han sier den daglige raten av positive tester for koronavirus i byen har økt til over tre prosent for første gang på flere måneder..

NRK - 1 time siden

To Ahus-ansatte koronsmittet

To ansatte ved intensivavdelingen på Ahus testet positivt for koronavirus før helgen, skriver Romerikes Blad. Ingen andre ansatte på avdelingen har testet positivt. De smittede har ikke jobbet med covid-pasienter, sier pressesjef ved Ahus til avisa..

NRK - 1 time siden

20-åring skutt og drept i København

En 20 år gammel mann er død etter en skytehendelse i en frisørsalong i København. Det opplyser Københavns politi på Twitter. De ber nå etter kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen, og etterforsker drapet videre..

NRK - 1 time siden

Tyrkia nekter for nedskyting

Tyrkia nekter for at et tyrkisk kampfly skal ha skutt ned et armensk Su-25-fly, ifølge nyhetsbyrået AFP. Ifølge det armenske forsvarsdepartementet skal en pilot ha blitt drept i nedskytingen. Tyrkia har erklært sin støtte til Aserbajdsjan..

NRK - 1 time siden

Vil styrke kystovervåkingen

Regjeringen foreslår å bruke 32 millioner kroner i statsbudsjettet til overvåking av kysten og mer kunnskap om livet i havet, ifølge en budsjettlekkasje, skriver NTB. Et varslingssytem for giftige alger og maneter som truer oppdrettsanlegg foreslås..

NRK - 1 time siden

Vil vurdere å bøtelegge for brudd

Politiet vil i utgangspunktet ikke gjennomføre kontroller av munnbind-påbudet i kollektivtrafikken i Oslo, men vil vurdere å bøtelegge de som ikke følger pålegg om munnbind-bruk. I verste fall kan folk anmeldes ved gjentatte brudd på smittevernloven..

NRK - 1 time siden

Armensk fly skal være skutt ned

Armenias forsvarsdepartementet hevder at et tyrkisk jagerfly har skutt ned et armensk jagerfly, ifølge Reuters. Piloten av det armenske SU-25-flyet skal ha blitt drept i forbindelse med nedskytingen. Tyrkia uttalte i dag at de støtter Azerbaijan..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt