NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 17:39

NRK - 28 Jan 20 kl. 01:55

USA fraråder reiser til Kina

USA ber folk unngå reiser til alle deler av Kina. Dermed endrer USA reiserådene sine til landet, melder nyhetsbyrået AP. Tidligere har USA bare frarådet reiser til Wuhan-regionen, der virusutbruddet trolig oppsto..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Kina, AP, Wuhan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, fraråder, reiser, til, Kina
NRK - 26 Jan 20 kl. 12:04

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementer fraråder reiser til Hubei-provinsen som ikke er strengt nødvendige. Det skriver UD på sine hjemmesider. Minst 56 personer er døde som følge av det dødelige coronaviruset..

NRK - 08 Jan 20 kl. 18:35

Norge fraråder reiser til Iran

Utenriksdepartementet fraråder reiser til Iran som ikke er strengt nødvendige. «Situasjonen i Iran er anspent etter flere hendelser i regionen den siste tiden», skriver de i det oppdaterte reiserådet onsdag..

NRK - 31 Jan 20 kl. 07:25

Japan fraråder reiser til Kina

Utenriksdepartementet i Japan fraråder reiser til Kina. Tidligere har de bare bedt innbyggerne avstå fra å reise til Wuhan og Hubei-provinsen. Verdens helseorganisasjon WHO har erklært global folkehelsekrise på grunn av corona-viruset..

P4 - 21 Nov 19 kl. 16:33

UD fraråder reiser til Bolivia

Utenriksdepartementet endrer nå reiserådet til Bolivia og fraråder reiser til landet. Det skjer etter at minst 30 personer er døde i forbindelse med protestene i landet de siste ukene. UD mener mener situasjonen er urovekkende og viser også til meldinger om unødvendig bruk av makt fra politiet og hæren i Bolivia..

P4 - 12 Feb 20 kl. 17:14

Skjerper reiseråd til Kina

Utenriksdepartementet skjerper nå reiserådene sine for Kina på grunn av utbruddet av koronavirus. I tillegg til å fraråde alle reiser til Hubei-provinsen fraråder de reiser til Zhejiang-provinsen som ikke er strengt nødvendige. De ber også norske borgere på reise i Kina og Hongkong om å følge godt med på nyheter.

P4 - I førrgår: 18:18

UD skjerper reiseråd til Kina

Utenriksdepartementet skjerper sitt reiseråd til Kina mandag. I tillegg til å fraråde alle reiser til Hubei-provinsen, der spredningen av lungeviruset startet, frarådes nå også reiser som ikke er strengt nødvendige til resten av Kina. Unntakene av Hongkong, Macau og Taiwan.

NRK - 11 Feb 20 kl. 20:00

Sverige fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet i Sverige fraråder alle svensker å reise til Hubei-provinsen i Kina uansett formål. Det er en skjerpelse av reiserådet. Det norske Utenriksdepartementet ga samme råd allerede i forrige uke..

P4 - 26 Jan 20 kl. 12:29

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet fraråder nå nordmenn å reise til Hubei-provinsen i Kina etter spredningen av coronaviruset. Utbruddet av viruset startet i storbyen Wuhan i provinsen. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget nesten 2000 smittetilfeller.

Dagbladet - 26 Jan 20 kl. 12:08

UD fraråder reiser til Hubei-provinsen

I forbindelse med virusutbruddet..

NRK - 26 Jan 20 kl. 17:58

SAS tilbyr gratis ombooking

SAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina før 23. februar på grunn av virusutbruddet. SAS tilbyr ikke gratis avbestillinger, med henvisning til at skandinaviske regjeringer ikke fraråder reiser til Kina generelt, men bare til rammede områder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Knivstukken i Moske i London

Ein mann er arrestert for å ha stukke ein mann med kniv i ein moske i London, hevdar det lokale politiet, ifølge Reuters. Mannen som vart stukken vart skadd, og er tatt med til sjukehus etter å ha fått behandling av ambulansepersonell..

NRK - 30 minutter siden

FN: Om lag 170.000 søv ute i Syria

Om lag 170.000 av dei sivile som er tvinga på flukt nordvest i Syria, oppheld seg no under open himmel eller i uferdige bygg, ifølge FN. Vinter med kuldegrader gjer situasjonen vanskeleg for dei til saman 900.

NRK - 45 minutter siden

Macron fordømmer angrep i Idlib

Den franske presidenten seier han fordømmer dei syriske regjeringsstyrkane sin offensiv mot Idlib. Emmanuel Macron seier at det som skjer no er eit av dei verste humanitære dramaa, og fordømmer angrepet fordi ogsp sivile blir ramma..

NRK - Igår: 14:39

Katter smittet av salmonella

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, melder Mattilsynet. Flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Mattilsynet skal ha beskjed ved mistanke eller funn av sykdommen..

NRK - 1 time siden

130 døde av influensa i Tyskland

Over 79.000 personer er smittet av influensa i Tyskland denne vinteren, skriver NTB. Rundt halvparten av smittetilfellene har kommet de siste to ukene.

NRK - 1 time siden

To tyrkiske soldatar drepne i Syria

To tyrkiske soldatar er drepne og fem såra i eit luftåtak i Idlib-provinsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Tyrkia..

NRK - 1 time siden

Utanlandske og tyske blant drepne

Både tyske og utanlandske var blant dei drepne etter skyteepisoden i Hanau i Tyskland i går kveld, melder Reuters. Ni menneske mellom 21 og 44 år mista livet i skytinga..

NRK - 1 time siden

VM-gull til Noreg i parstafett

Marte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø tok sitt andre gull på rad i parstafett i skiskyttar-VM..

NRK - 1 time siden

Israel bygger mer i Øst-Jerusalem

Israels statsminister Benjamin Netanyahu kom torsdag med planer om å bygge tusenvis av nye hjem for jødiske beboere i annekterte Øst-Jerusalem. – Jeg har store nyheter i dag. Vi utvider med ytterligere 2.

NRK - 13 timer siden

Kraftig brann i Dombås kirke

Det er meldt om åpne flammer og røyk i Dombås kirke på Dovre. Brannvesenet har slukket brannen i hovedinngangen, men de har ikke kontroll og søker videre i kirkebygningen, melder politiet i Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt