NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 18:15

NRK - 28 jan. 20 kl. 01:55

USA fraråder reiser til Kina

USA ber folk unngå reiser til alle deler av Kina. Dermed endrer USA reiserådene sine til landet, melder nyhetsbyrået AP. Tidligere har USA bare frarådet reiser til Wuhan-regionen, der virusutbruddet trolig oppsto..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Kina, AP, Wuhan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, fraråder, reiser, til, Kina
E24 - 06 mars 20 kl. 12:13

Utenriksdepartementet fraråder reiser til deler av Sør-Korea

Utenriksdepartementet fraråder reiser som «ikke er strengt nødvendige» til enkelte områder av Sør-Korea. Samtidig fraråder svenske og danske myndigheter også reiser til Nord-Italia – norsk UD sier at de følger situasjonen tett..

P4 - 11 mars 20 kl. 05:22

UD fraråder reiser til Tirol

Utenriksdepartementet fraråder nå også reiser til Tirol i Østerrike på grunn av koronaviruset. UD viser til stor bekymring knyttet til smittespredningen i den østerrikske delstaten, som grenser til Nord-Italia. I går frarådet UD alle reiser til Italia..

P4 - 26 aug. 20 kl. 18:52

Fraråder reiser til Tyskland og Liechtestein

Utenriksdepartementet følger FHIs anbefaling og fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til Tyskland og Liechtenstein. I tillegg frarådes reiser til regionene Kalmar og Västerbotten i Sverige. Endringene trer i kraft fra og med 29.

P4 - 08 mars 20 kl. 23:57

UD fraråder flere italienske regioner

Utenriksdepartementet fraråder nå reiser til enda flere områder i Italia på grunn av koronasmitten. I de oppdatert reiserådene fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til tolv av landets regioner - åtte flere enn i reiserådene fra fredag..

P4 - 06 aug. 20 kl. 16:06

Fraråder reiser til flere land

Utenriksdepartementet endrer reiserådene og fraråder nå reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Det blir innført karanteneplikt fra midnatt til lørdag 8. august for reiser til disse landene.

NRK - 20 aug. 20 kl. 17:13

Fraråder Finlands og Monaco-reiser

Danmark fraråder nå reiser til Finland og Monaco, men ikke til Norge, opplyser det danske utenriksdepartementet ifølge Ritzau. Frarådingen mot Finland følger av finske innreiserestriksjoner, ikke økt spredning av koronavirus i landet..

P4 - 14 mars 20 kl. 21:04

Sverige fraråder utenlandsreiser

Sverige gjør nå som Norge, og fraråder sine borgere alle utenlandsreiser som ikke er nødvendige, og ber folk holde seg hjemme. I dag tidlig frarådet norsk UD reiser til alle land..

P4 - 09 mai 20 kl. 20:34

Danmark fraråder utenlandsreiser

Det danske utenriksdepartementet fraråder reiser ut av landet i hele mai. Forlengelsen av reiserådet er et grep i innsatsen for å håndtere koronapandemien, opplyser dansk UD. Utenriksdepartementet her hjemme har siden 14.

P4 - 10 sep. 20 kl. 14:49

Kan bli aktuelt å fraråde reiser til områder

Det kan bli aktuelt å fraråde reiser til spesielt smitteutsatte områder i Norge. Det sier statsminister Erna Solberg. Det kan være et aktuelt tiltak for å hindre at smitten sprer seg til andre områder, men Solberg sier samtidig at det ikke er noe som er aktuelt akkurat nå..

E24 - 06 mars 20 kl. 12:13

Svensk UD fraråder «ikke-nødvendige» reiser til Nord-Italia

Svenske myndigheter tar grep og fraråder nå svenske borgere reiser til flere områder som er utsatt for virussmitte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Anlegg i Oslo evakuert

Nødetatene er på Sjursøya i Oslo etter meldinger om en utløst alarm fra et slokkeanlegg tilknyttet etanoltanker. Ifølge brannvesenet er det trolig ikke lekkasje. For å være på den sikre siden blir anlegget evakuert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Smitte-døgnrekord i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, og det høyeste daglige antallet rapporterte tifeller i landet under pandemien..

NRK - 45 minutter siden

7143 nye smittede i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, da det ble registrert 4044 nye smittetilfeller. Over 430.

NRK - 1 time siden

Bøter for munnbind-nekt i New York

New Yorks ordfører, Bill de Blasio, sier at folk som nekter å bruke munnbind i byen vil bli bøtelagt, ifølge Reuters. Han sier den daglige raten av positive tester for koronavirus i byen har økt til over tre prosent for første gang på flere måneder..

NRK - 1 time siden

To Ahus-ansatte koronsmittet

To ansatte ved intensivavdelingen på Ahus testet positivt for koronavirus før helgen, skriver Romerikes Blad. Ingen andre ansatte på avdelingen har testet positivt. De smittede har ikke jobbet med covid-pasienter, sier pressesjef ved Ahus til avisa..

NRK - 1 time siden

20-åring skutt og drept i København

En 20 år gammel mann er død etter en skytehendelse i en frisørsalong i København. Det opplyser Københavns politi på Twitter. De ber nå etter kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen, og etterforsker drapet videre..

NRK - 1 time siden

Tyrkia nekter for nedskyting

Tyrkia nekter for at et tyrkisk kampfly skal ha skutt ned et armensk Su-25-fly, ifølge nyhetsbyrået AFP. Ifølge det armenske forsvarsdepartementet skal en pilot ha blitt drept i nedskytingen. Tyrkia har erklært sin støtte til Aserbajdsjan..

NRK - 1 time siden

Vil styrke kystovervåkingen

Regjeringen foreslår å bruke 32 millioner kroner i statsbudsjettet til overvåking av kysten og mer kunnskap om livet i havet, ifølge en budsjettlekkasje, skriver NTB. Et varslingssytem for giftige alger og maneter som truer oppdrettsanlegg foreslås..

NRK - 1 time siden

Vil vurdere å bøtelegge for brudd

Politiet vil i utgangspunktet ikke gjennomføre kontroller av munnbind-påbudet i kollektivtrafikken i Oslo, men vil vurdere å bøtelegge de som ikke følger pålegg om munnbind-bruk. I verste fall kan folk anmeldes ved gjentatte brudd på smittevernloven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt