E24 > Økonomi

Tirsdag, 29 September, 20:17

E24 - 28 jan. 20 kl. 05:52

USA fraråder amerikanere å reise til Kina

USAs helsemyndighet utvider sitt reiseråd og fraråder amerikanere å reise til Kina i sin helhet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Kina, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, fraråder, amerikanereå , reise, til, Kina
P4 - 14 mars 20 kl. 09:31

Fraråder reiser til alle land

UD fraråder nå reiser til absolutt alle land - hvis det ikke er helt nødvendig å reise. Årsaken er at situasjonen nå endrer seg så raskt i mange land, og reiserådet - som aldri før har vært så omfattende - gjelder i første omgang fram til 14. april I pressemeldingen sier statsminister Erna Solberg at vi står i en alvorlig og stadig mer uforutsigbar situasjon.

E24 - 06 mars 20 kl. 12:13

Utenriksdepartementet fraråder reiser til deler av Sør-Korea

Utenriksdepartementet fraråder reiser som «ikke er strengt nødvendige» til enkelte områder av Sør-Korea. Samtidig fraråder svenske og danske myndigheter også reiser til Nord-Italia – norsk UD sier at de følger situasjonen tett..

P4 - 08 mars 20 kl. 23:57

UD fraråder flere italienske regioner

Utenriksdepartementet fraråder nå reiser til enda flere områder i Italia på grunn av koronasmitten. I de oppdatert reiserådene fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til tolv av landets regioner - åtte flere enn i reiserådene fra fredag..

NRK - 22 jan. 20 kl. 20:00

Fraråder briter å reise

Storbritannia fraråder britiske statsborgere å reise til den kinesiske byen Wuhan etter utbruddet av coronaviruset. Minst 17 mennesker i Wuhan er omkommet som følge av viruset..

NRK - 22 jan. 20 kl. 20:00

Fraråder briter å reise til Wuhan

Storbritannia fraråder britiske statsborgere å reise til den kinesiske byen Wuhan etter utbruddet av coronaviruset. Minst 17 mennesker i Hubei-provinsen er omkommet som følge av viruset..

P4 - 26 jan. 20 kl. 12:29

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet fraråder nå nordmenn å reise til Hubei-provinsen i Kina etter spredningen av coronaviruset. Utbruddet av viruset startet i storbyen Wuhan i provinsen. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget nesten 2000 smittetilfeller.

P4 - 10 mars 20 kl. 12:07

UD fraråder reise til Italia

Utenriksdepartementet fraråder nå alle nordmenn reiser som ikke er strengt nødvendige til hele Italia. Bakgrunnen er de strenge restriksjonene italienske myndigheter innførte i går, opplyser departementet. I Italia blir nå hele befolkningen bedt om å unngå enhver reise som ikke er strengt nødvendig.

P4 - 14 mai 20 kl. 23:04

- Bør kunne reise til andre land

– Når vi blir oppfordret til å reise i Norge, kan vi like gjerne også bli oppfordret til å reise til Danmark. Det mener Gunnar Hasle, ved Reiseklinikken i Oslo, som er tidligere overlege ved infeksjonsavdelingen på Ullevål sykehus. Han sier til NRK at han i prinsippet mener vi bør kunne reise til land med like mye smitte som i Norge.

P4 - 11 mars 20 kl. 05:22

UD fraråder reiser til Tirol

Utenriksdepartementet fraråder nå også reiser til Tirol i Østerrike på grunn av koronaviruset. UD viser til stor bekymring knyttet til smittespredningen i den østerrikske delstaten, som grenser til Nord-Italia. I går frarådet UD alle reiser til Italia..

P4 - 14 mars 20 kl. 21:04

Sverige fraråder utenlandsreiser

Sverige gjør nå som Norge, og fraråder sine borgere alle utenlandsreiser som ikke er nødvendige, og ber folk holde seg hjemme. I dag tidlig frarådet norsk UD reiser til alle land..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Borr Drilling enige med långivere

Riggselskapet sikrer mer likviditet fra långiverne sine og har samtidig besluttet å hente mindre emisjonspenger enn tidligere varslet..

E24 - 2 timer siden

Professor før nattens debatt: – Spørsmålet er om man mener Trump har ødelagt økonomien

Natt til onsdag sparkes valgkampen i gang for alvor i USA, idet startskuddet går for den første av tre TV-debatter mellom Donald Trump og Joe Biden. Økonomi er ett av de store temaene..

E24 - 5 timer siden

Alle partene i busskonflikten møter hos Riksmekleren onsdag

Riksmekleren har bedt partene i busskonflikten til et møte onsdag klokka 12. Over 8.000 bussjåfører er i streik rundt om i landet..

E24 - 2 timer siden

I fjor vedtok politikerne at hurtig­båtene skulle bli utslipps­frie innen 2024. Nå har de snudd.

– Vi var forberedt på konkurranse, men ikke på en kunde som plutselig sier nei og forsvinner, sier skipsdesigner..

E24 - 3 timer siden

Sportssaken – hva skjedde?

DEBATT: Det bør ikke være en nyhet i seg selv at Konkurransetilsynet velger å legge bort en fusjonssak, etter at det er varslet om mulig inngrep..

E24 - 3 timer siden

Norges møte med skjulte bakmenn og diffuse pengeoverføringer

Skjulte eiere og diffuse pengeoverføringer. Både Norge og Equinor bør nå føle et helt særskilt ansvar for Angola..

E24 - 3 timer siden

Oljeministeren svarer ikke på hva staten visste om Equinors Angola-partner

Equinor fortalte Olje- og energidepartementet at de hadde en Angola-partner med ukjente eiere, men nevnte ikke partnerens koblinger til det beryktede nettverket «88 Queensway Group». Departementet vil foreløpig ikke svare på om de har visst mer om saken..

E24 - 4 timer siden

Frp vil unngå flymonopol i Norge

Frp møter mandag samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) og næringsminister Iselin Nybø (V) for å diskutere hvordan de vil redde Norwegian fra konkurs..

E24 - 4 timer siden

Nysnø kan venta seg 700 ferske millionar i statsbudsjettet

700 millionar kroner ekstra over statsbudsjettet gjer at fornybarfondet Nysnø kan halda dampen oppe..

E24 - 4 timer siden

NHO Transport: 8.000 streikende bussjåfører utgjør fortsatt ikke fare for liv og helse

Arbeidsgiversiden mener det fortsatt ikke er fare for liv og helse etter at streiken ble trappet opp. Partene er kalt inn til møte hos riksmegleren onsdag klokken 12..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt