NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:33

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:00

USA fortsetter etterforskningen

USA vil fortsette etterforskningen av drapet på den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggi. Det uttalte utenriksminister Mike Pompeo under et besøk i Ungarn mandag, melder Reuters. Ifølge Pompeo skal jakten på de ansvarlige trappes opp..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Jamal Khashoggi, Mike Pompeo, Ungarn, Reuters, Pompeo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, fortsetter, etterforskningen
NRK - 08 Nov 18 kl. 18:36

Mueller-etterforskningen fortsetter

Donald Trumps rådgiver Kellyanne Conway bekrefter at Russland-etterforskningen vil fortsette, selv om at justisminister Jeff Sessions fikk sparken..

NRK - 16 Jan 19 kl. 12:57

FBI bistår i etterforskningen

Politiet bekrefter overfor NRK at amerikanske FBI er koblet på etterforskningen i forsvinningssaken i Lørenskog. Saken etterforskes som en bortføringssak..

NRK - 19 Feb 19 kl. 21:15

Sjekker relasjonene etter innbrudd

På en pressekonferanse i Haugesund tirsdag kveld, opplyser politiet at de sjekker om offeret og den antatte gjerningsmannen i saken der en mann prøvde å bryte seg inn i en kvinnes hjem, har en relasjon. Etterforskningen fortsetter..

NRK - 19 Feb 19 kl. 22:08

Sjekker relasjonene etter innbrudd 

På en pressekonferanse i Haugesund tirsdag kveld, opplyser politiet at de sjekker om den kritisk skadde kvinnen og den antatte gjerningsmannen i saken der en mann prøvde å bryte seg inn i et hjem, har en relasjon. Etterforskningen fortsetter..

NRK - 26 Nov 18 kl. 19:42

Fortsetter Khashoggi-etterforskning

Politiet i Tyrkia har mandag gjennomsøkt villaene til to saudiarabiske forretningsmenn i forbindelse med etterforskningen av drapet på journalisten Jamal Khashoggi, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. Levningene er fremdeles ikke funnet..

NRK - 19 Feb 19 kl. 22:08

Sjekker relasjon etter innbrudd

På en pressekonferanse i Haugesund tirsdag kveld, opplyser politiet at de sjekker om den kritisk skadde kvinnen og den antatte gjerningsmannen i saken der en mann prøvde å bryte seg inn i et hjem, har en relasjon. Etterforskningen fortsetter..

Klartale - 01 Feb 19 kl. 09:01

– Jeg er ikke et mål for etterforskningen

Trump blir etterforsket for å ha samarbeidet med Russland. Men han mener han ikke har noe med etterforskningen å gjøre..

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 13:49

NRK: FBI er involvert i etterforskningen

Politiet bekrefter at også FBI bistår i etterforskningen av forsvinningen til Anne-Elisabeth Hagen, som har vært savnet siden 31.oktober i fjor..

NRK - 11 Apr 19 kl. 17:47

Begjærer ny etterforskning

Svensk påtalemyndighet har fått en begjæring om å gjenoppta etterforskningen mot Julian Assange om mulig voldtekt i Sverige. Det skriver Aftonbladet. Det er ikke riktig slik det først ble meldt, at etterforskningen er gjenopptatt..

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 13:49

NRK: FBI er involvert i etterforskningen i forsvinningssaken

Politiet bekrefter at også FBI bistår i etterforskningen av forsvinningen til Anne-Elisabeth Hagen, som har vært savnet siden 31.oktober i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 45 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt