NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:46

NRK - 11 Feb 19 kl. 17:00

USA fortsetter etterforskningen

USA vil fortsette etterforskningen av drapet på den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggi. Det uttalte utenriksminister Mike Pompeo under et besøk i Ungarn mandag, melder Reuters. Ifølge Pompeo skal jakten på de ansvarlige trappes opp..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Jamal Khashoggi, Mike Pompeo, Ungarn, Reuters, Pompeo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, fortsetter, etterforskningen
NRK - 10 Jun 19 kl. 11:17

Fortsetter etterforskningen

På tirsdag fortsetter politiet i Troms etterforskningen av søndagens ulykke på Skjold. To personer ble skadet i forbindelse med håndtering av ammunisjon. Verken politiet eller Forsvaret ønsker å uttale seg mer om saken mandag..

NRK - 08 Nov 18 kl. 18:36

Mueller-etterforskningen fortsetter

Donald Trumps rådgiver Kellyanne Conway bekrefter at Russland-etterforskningen vil fortsette, selv om at justisminister Jeff Sessions fikk sparken..

NRK - 16 Jan 19 kl. 12:57

FBI bistår i etterforskningen

Politiet bekrefter overfor NRK at amerikanske FBI er koblet på etterforskningen i forsvinningssaken i Lørenskog. Saken etterforskes som en bortføringssak..

NRK - 19 Feb 19 kl. 21:15

Sjekker relasjonene etter innbrudd

På en pressekonferanse i Haugesund tirsdag kveld, opplyser politiet at de sjekker om offeret og den antatte gjerningsmannen i saken der en mann prøvde å bryte seg inn i en kvinnes hjem, har en relasjon. Etterforskningen fortsetter..

NRK - 19 Feb 19 kl. 22:08

Sjekker relasjonene etter innbrudd 

På en pressekonferanse i Haugesund tirsdag kveld, opplyser politiet at de sjekker om den kritisk skadde kvinnen og den antatte gjerningsmannen i saken der en mann prøvde å bryte seg inn i et hjem, har en relasjon. Etterforskningen fortsetter..

NRK - 26 Nov 18 kl. 19:42

Fortsetter Khashoggi-etterforskning

Politiet i Tyrkia har mandag gjennomsøkt villaene til to saudiarabiske forretningsmenn i forbindelse med etterforskningen av drapet på journalisten Jamal Khashoggi, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. Levningene er fremdeles ikke funnet..

NRK - 19 Feb 19 kl. 22:08

Sjekker relasjon etter innbrudd

På en pressekonferanse i Haugesund tirsdag kveld, opplyser politiet at de sjekker om den kritisk skadde kvinnen og den antatte gjerningsmannen i saken der en mann prøvde å bryte seg inn i et hjem, har en relasjon. Etterforskningen fortsetter..

Klartale - 01 Feb 19 kl. 09:01

– Jeg er ikke et mål for etterforskningen

Trump blir etterforsket for å ha samarbeidet med Russland. Men han mener han ikke har noe med etterforskningen å gjøre..

Aftenposten - 16 Jan 19 kl. 13:49

NRK: FBI er involvert i etterforskningen

Politiet bekrefter at også FBI bistår i etterforskningen av forsvinningen til Anne-Elisabeth Hagen, som har vært savnet siden 31.oktober i fjor..

NRK - 11 Apr 19 kl. 17:47

Begjærer ny etterforskning

Svensk påtalemyndighet har fått en begjæring om å gjenoppta etterforskningen mot Julian Assange om mulig voldtekt i Sverige. Det skriver Aftonbladet. Det er ikke riktig slik det først ble meldt, at etterforskningen er gjenopptatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 30 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 45 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 3 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt