NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:49

NRK - 10 May 19 kl. 06:10

USA aukar toll på kinesiske varer

USA aukar tollsatsen på kinesiske varer denne morgonen. Det vil sei at tollen har gått frå 10 til 25 prosent. Samtalane mellom landa held fram, men ifølgje Bloomberg er det ikkje mykje framgang..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Bloomberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, aukar, toll, kinesiske, varer
NRK - 07 May 19 kl. 08:30

Økt toll på kinesiske varer

Det blir økt toll på kinesiske varer fra fredag. Det bekrefter USAs handelsrepresentant, melder nyhetsbyrået AP. Kinas toppforhandler og visestatsminister Liu He reiser denne uken til Washington for samtaler om tollsatsene..

P4 - 12 Sep 19 kl. 05:17

Utsetter Kina-toll

USAs president Donald Trump vil utsette planlagt toll på kinesiske varer til en verdi av 250 milliarder kroner med to uker som en gest av godvilje. Presidenten hevder kinesiske myndigheter har bedt om utsettelsen fordi landet skal feire sitt 70-årsjubileum neste måned. Senest i går fortalte Kina at de vil gi unntak for toll på amerikanske varer, en beslutning Trump omtalte som smart..

NRK - 10 May 19 kl. 16:23

Trump: Toll bedre enn handelsavtale

Toll på kinesiske varer vil være mye bedre for USA enn hvilken som helst tradisjonell handelsavtale med Kina, hevder Donald Trump. Utspillet var en av flere som presidenten la ut før amerikanske og kinesiske myndigheter møttes til nye forhandlinger..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 16:04

USA utsetter ny toll på en rekke kinesiske varer

USA utsetter ny toll på en rekke kinesiske varer, blant dem mobiltelefoner og annet IT-utstyr. Oljeprisen og amerikanske aksjer stiger etter nyheten..

P4 - 02 Aug 19 kl. 11:20

Kina truer med mottiltak etter Trumps siste tolløkning

Kina varsler mottiltak hvis USA innfører president Donald Trumps varsel om toll på enda flere kinesiske varer. Det kinesiske handelsdepartementet opplyser ikke hva slags mottiltak som komme, men de har allerede begynt å lage en svarteliste over upålitelige utelandske selskaper. Trump varslet torsdag at det fra 1.

NRK - 25 Feb 19 kl. 06:34

Utsetter Kina-toll

USAs president Donald Trump utsetter økning av toll på kinesiske varer etter «betydelig fremgang» i forhandlingene mellom de to landene..

NRK - 13 Aug 19 kl. 16:21

USA utsetter nye toll

USA utsetter ny toll på en rekke kinesiske varer, blant dem mobiltelefoner og annet IT-utstyr, skriver nyhetsbyrået AFP. Oljeprisen og amerikanske aksjer stiger etter nyheten..

NRK - 13 Aug 19 kl. 16:21

USA utsetter ny toll

USA utsetter ny toll på en rekke kinesiske varer, blant dem mobiltelefoner og annet IT-utstyr, skriver nyhetsbyrået AFP. Både amerikanske aksjekurser og oljeprisen steg etter nyheten tirsdag..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 06:10

Kina varsler reaksjon på økt amerikansk toll

Kina varsler torsdag at de vil komme med «nødvendige mottiltak» dersom USA iverksetter beslutningen om økt toll på kinesiske varer..

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 05:12

Trump vil ikke ødelegge julehandelen, utsetter ny Kina-toll

USA utsetter ny toll på en rekke kinesiske varer, blant dem mobiltelefoner og annet IT-utstyr. Oljeprisen og børser i en rekke land gikk opp etter nyheten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 10 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 15 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 30 minutter siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 30 minutter siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt