NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 21:49

NRK - 13 feb. 21 kl. 03:39

USA ankar britisk Assange-avslag

USA ankar avgjersla i ein britisk domstol som bestemte at Wikileaks-grunnleggar Julian Assange ikkje skal bli utlevert til USA. I USA er Assange klaga for spionasje og for å ha lekt dokument som avslørte USAs lovbrot i Irak..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Wikileaks, Julian Assange, Assange, USAs, Irak

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, ankar, britisk, Assange-avslag
Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 20:00

Jeg har lang erfaring som lege i Norge og i mitt hjemland. Men jeg får avslag, avslag og avslag.

Jeg har lang erfaring som lege i Norge og i mitt hjemland. Men jeg får avslag, avslag og avslag..

NRK - 13 feb. 21 kl. 03:39

USA anker Assange-avslag

USA anker avgjørelsen i en britisk domstol som bestemte at Wikileaks-grunnlegger Julian Assange ikke kan utleveres. I USA er Assange anklaget for spionasje og for å ha lekket dokumenter som avslørte USAs forbrytelser i Irak..

NRK - 01 mars 21 kl. 16:59

Sarkozy ankar

Tidlegare president i Frankrike, Nicolas Sarkozy, vil anke dommen han fekk tidlegare måndag, som fann han skuldig i korrupsjon. Det opplyser advokaten hans, ifylgje Reuters..

NRK - 01 mars 21 kl. 16:59

Sarkozy ankar korrupsjonsdom

Tidlegare president i Frankrike, Nicolas Sarkozy, vil anke dommen han fekk tidlegare måndag, som fann han skuldig i korrupsjon. Det opplyser advokaten hans, ifylgje Reuters..

NRK - 08 mars 21 kl. 11:23

Naboane ankar ikkje minnestad-dom

Naboane til Utøyakaia går ikkje vidare til lagmannsretten med saka om å stoppe bygginga av ein nasjonal minnestad etter terroraksjonen 22. juli..

NRK - 29 jan. 21 kl. 07:11

Nytt britisk visum for Hongkong

Fra søndag kan innbyggerer i Hongkong med status som britisk borger i utlandet søke om å bo og jobbe i Storbritannia for opp til fem år, og etter hvert søke om statsborgerskap. De utvidede rettighetene er et svar på sikkerhetslovene Kina har innført..

E24 - 08 mars 21 kl. 19:15

Hitecvision blar opp nye 5,3 milliarder på britisk sokkel

Neo Energy, Hitecvisions oljeselskap på britisk sokkel, kjøper Zennor Petroleum for 5,3 milliarder kroner. Gitt dagens oljepris vil Neo dermed få en omsetning på 15 milliarder kroner i 2022..

NRK - 22 mars 21 kl. 21:33

Britisk variant mye farligere

FHI: Britisk variant gir 2,6 ganger større risiko for å havne på sykehus. – Det er alvorlig, sier Line Vold ved FHI. De er bekymret for at den britiske virusvarianten nå skal gi enda sterkere smittespredning..

E24 - 23 mars 21 kl. 08:00

Britisk havvindrekord for Equinor

Equinors flytende havvindanlegg Hywind Scotland leverte full kapasitet i 57 prosent av tiden i fjor. Det er rekord i britisk havvind, ifølge selskapet..

E24 - 24 mars 21 kl. 07:01

Britisk avis: – Storbritannia vurderer forbud mot nye letelisenser

Storbritannia har et av verdens strengeste klimamål og forbereder gigantisk klimatoppmøte. Ifølge britisk avis vurderer landet nå forbud mot ny leting etter olje og gass..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 30 minutter siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 45 minutter siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 45 minutter siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 45 minutter siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 1 time siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 1 time siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 1 time siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 1 time siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 1 time siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt