NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 17:51

NRK - 10 Oct 19 kl. 19:40

USA advarer Tyrkia

USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser. Tyrkia må beskytte sårbare grupper og forhindre at terrorgruppa IS nå styrker seg, sa Kelly Craft, USAs utsendte. FNs sikkerhetsråd holdt møte om Syria i kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, FN, Tyrkia, Nord-Syria, IS, Kelly Craft, FNs, Syria, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, advarer, Tyrkia
NRK - 09 Oct 19 kl. 12:48

Den arabiske liga advarer Tyrkia

De arabiske liga advarer Tyrkia mot å sende styrker inn i Nord-Syria og sier at det vil være en åpenbar krenkelse av syrisk suverenitet. Tyrkia står klare til å sende soldater inn Syria for å drive den kurdiske YPG-militsen bort fra grenseområdene..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 17:37

Tyrkia advarer libysk opprørsgeneral etter trusler

Tyrkia advarer opprørsgeneralen Khalifa Haftar om at de kommer til å gjengjelde alle angrep LNA-militsen har truet med å utføre mot tyrkiske interesser i Libya..

P4 - 07 Oct 19 kl. 18:39

Advarer mot militæroperasjon

Pentagon går nå ut og advarer Tyrkia om gå inn i Syria. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Tyrkia skal gå inn i den nordlige delen av Syria for å hente alle IS-krigere som er fanget de siste to årene, og ta dem i varetekt, og igangsette operasjoner mot kurdiske styrker i landet.

NRK - 23 Oct 19 kl. 11:51

Russland advarer kurdisk milits

Russland advarer kurdisk milits om at medlemmer som ikke forlater en 30 kilometer bred sone langs den syrisk-tyrkiske grensen, vil bli «knust» av Tyrkia. Russland og Tyrkia har avtalt at de to landene skal patruljere sonen..

P4 - 11 Oct 19 kl. 17:35

Truer Tyrkia med sanksjoner

EU truer nå Tyrkia med sanksjoner hvis landet ikke avslutter sin militære offensiv i Nord-Syria. Samtidig advarer Pentagon Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen. Tyrkia har i dag utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen..

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:39

Krever at Tyrkia stopper offensiv

De europeiske medlemslandene i FNs sikkerhetsråd krever nå at Tyrkia stopper offensiven i Nord-Syria. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser, og at Tyrkia må forhindre at terrorgruppen IS nå styrker seg.

NRK - 11 Oct 19 kl. 16:56

Pentagon ber Tyrkia trekke seg ut

Pentagon advarer Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. USAs forsvarsminister Mark Esper ringte fredag sin tyrkiske kollega Hulusi Akar og «oppfordret på det sterkeste Tyrkia til å stanse angrepene»..

NRK - 02 Mar 20 kl. 16:58

Tyskland advarer migranter

Den tyske regjeringen advarer migrantene som vandrer gjennom Tyrkia, mot å tro at veien til EU ligger åpen. Regjeringstalsmann Steffen Seibert viste til uttalelsen fra Angela Merkel om at åpningen av tyske grenser sommeren 2015 ikke vil bli gjentatt..

E24 - 19 Jan 20 kl. 15:01

EU advarer Tyrkia mot gassutvinning i Middelhavet

EU ber Tyrkia stanse planene om olje- og gassutvinning ved Kypros og i det østlige Middelhavet. Slik utvinning er ulovlig, fastslår unionen..

NRK - 10 Oct 19 kl. 14:27

Ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet, etter at landet invaderte Nord-Syria i går. Raab advarer om store menneskelige lidelser, og sier Storbritannia er skuffet og bekymret over Tyrkias invasjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

WHO: Vil fortsetta USA-samarbeid

Sjefen for Verdas helseorganisasjon (WHO), Tedros Ghebreyesus, seier sundag at organisasjonen ønsker å fortsetta samarbeidet med USA. Det skjer etter at Donald Trump har trekt støtta til organisasjonen frå landet..

NRK - 15 minutter siden

Ingen nye dødsfall i Spania

I Spania er det ikkje registrert nokon nye dødsfall knytt til koronaviruset. Det opplyser helsestyresmaktene måndag, melder Reuters. Til saman har 27.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet i ulykke

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse med alvorlige skader etter en ulykke mellom en motorsykkel og en ATV på Rjukan. Den andre involverte er fraktet til sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Lufthansa godtar redningsplan

Styret i det tyske flyselskapet Lufthansa godtar redningsplanen frå den tyske regjeringa på rundt 100 milliardar euro, melder AFP. På onsdag valde dei å utsetta avgjerda grunna at dei frykta for strenge vilkår frå EU-kommisjonen..

NRK - 1 time siden

Vil kunna isolera fleire med tvang

Helsedepartementet foreslår å endra smittevernloven slik at fleire sjukeheimar kan ha moglegheit til å isolera fleire pasientar med tvang med covid-19, skriv Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Høgre-politikar blei spora

Ein app på mobilen avslørte i detalj kor stortingspolitikar Lene Westgaard-Halle frå Høgre var i rundt ein månad. Med bakgrunn i data kjøpt frå eit britisk selskap, har NRK kunna følga bevegelsane hennar blant anna heime og på to jobbreiser..

NRK - 2 timer siden

Går ut med dødstal i Iran

Ifølge styresmaktene i Iran blei 230 personar drepne under demonstrasjonane i november, melder AFP. Dette er første gong sidan demonstrasjonane, som skjedde etter eit hopp i bensinprisane, at styresmaktene kommenterer dødstala..

NRK - 1 time siden

Dato for russisk grunnlovsendring

1. juli vil det vera folkeavstemming i Russland om grunnlovsendringar som opnar for at president Vladimir Putin kan sitta ved makta fram til 2036, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Colosseum i Roma opna igjen

Den berømte turistattraksjonen Colosseum i hovudstaden i Italia, Roma, har opna igjen etter å ha vore stengt i nesten tre månader. Til vanleg har Colosseum rundt 20.000 besøkande om dagen, men blir nå avgrensa til mellom 1000 og 1600 besøkande..

NRK - 3 timer siden

Snøskred i Ersfjordvannet

Et snøskred har gått ned i Ersfjordvannet i Bergsbotn på Senja. Skredet førte til at store mengder vann ble presset ut i elva, og det jobbes nå med å fylle på masser for å berge bro, vei og en smoltfabrikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt