NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 05:27

NRK - 03 Aug 19 kl. 04:10

USA advarer Sverige om konsekvenser

Sverige advares om at Asap Rocky-saken kan få «negative konsekvenser» for forholdet mellom USA og Sverige. Det kommer fram i et brev signert USAs spesialutsending Robert C. O’Brien, som er adressert til Sveriges riksadvokat og publisert av CNN..
Les mer på NRK


Les mer om:
Asap Rocky, USA, Sverige, USAs, Robert, ’brien, Sveriges, CNN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, advarer, Sverigeom , konsekvenser
Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 07:07

Iran advarer om at sanksjoner kan få konsekvenser for USA

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif advarer land som driver «økonomisk krigføring» mot Teheran med konsekvenser..

E24 - 24 Apr 19 kl. 22:50

Iran advarer USA om konsekvenser av oljesanksjoner

Irans utenriksminister advarer om at det kommer til å få konsekvenser hvis USA prøver å hindre iranerne i å selge sin olje..

P4 - 03 Aug 19 kl. 08:28

- Kan skade forholdet mellom USA og Sverige

Sverige ble advart om at saken mot rapperen A$AP Rocky kan få negative konsekvenser for forholdet mellom USA og Sverige. Det kommer fram i et brev som er sendt fra USAs ambassade i Sverige til Sveriges riksadvokat, som CNN har publisert. Den amerikanske artisten satt en måned i varetekt etter en voldshendelse i Stockholm, men han ble løslatt i går i påvente av dommen mot ham som faller 14.

VG - 13 Aug 19 kl. 11:00

Advarer Hongkong-demonstrantene

Demonstrasjonene ved Hongkongs flyplass fortsetter tirsdag. Nå advarer Hongkongs Beijing-utpekte leder om at demonstrasjoner vil få konsekvenser..

NRK - 08 May 19 kl. 11:38

Frankrike advarer Iran

Frankrike advarer Iran om at en tilbaketrekking vil kunne få store konsekvenser. Iran vil trekke seg fra deler av avtalen. Like etter insisterte Frankrikes forsvarsminister Florence Parly på at de gjør alt de kan for å holde avtalen i live..

P4 - 19 Aug 19 kl. 11:48

Advarer USA mot å ta arrest i oljetanker

Iran advarer USA mot å gjøre et nytt forsøk på å ta arrest i oljetankeren Grace 1. Den britiske marinen stoppet tankeren 4. juli og anklaget den for å være på vei til Syria med olje, men ble nylig sluppet fri av gibraltiske myndigheter.

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 20:58

- Støttehjulet er større enn sykkelen

Rødt, SV og MDG kan sikre Arbeiderpartiet flertallet i storbyene. Høyre advarer mot «illevarslende» konsekvenser..

VG - 03 Aug 19 kl. 03:47

CNN: USA advarte mot konsekvenser i A$AP Rocky-brev

I et brev signert USAs spesialutsending Robert C. O’Brien advares Sverige om at saken kan få «negative konsekvenser» for forholdet mellom USA og Sverige..

NRK - 10 Oct 19 kl. 19:40

USA advarer Tyrkia

USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser. Tyrkia må beskytte sårbare grupper og forhindre at terrorgruppa IS nå styrker seg, sa Kelly Craft, USAs utsendte. FNs sikkerhetsråd holdt møte om Syria i kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Drapsetterforskning i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun er drept. Det melder Aftonbladet.

NRK - 45 minutter siden

Forsvarsfolk siktet for underslag

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert, melder VG. Totalt er 67 personer siktet i den store våpenaksjonen kalt Bonanza..

NRK - 45 minutter siden

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 2 timer siden

Slagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte i natt. Da politiet kom fram var ingen alvorlig skadd, og kamphanene ga seg. Fire ble bortvist fra sentrum..

NRK - 6 timer siden

To drept i skoleskyting

To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus.

NRK - 2 timer siden

Mulig masseslagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte..

NRK - 4 timer siden

Ønsker dyrere bensin

I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, melder NTB. Samtidig vil begge partiene innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på forbrukerne..

NRK - 4 timer siden

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..

NRK - 5 timer siden

Norske laksefirmaer etterforskes

Det amerikanske justisdepartementet starter etterforskning om mulig prissamarbeid mellom flere norske laksefirmaer. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.

NRK - 5 timer siden

Fant nakenbilder av barn på fars PC

En 54 år gammel mann er dømt til åtte måneders fengsel etter at datteren fant nakenbilder av barn på datamaskinen hans og meldte ham til barnevernet, melder Stavanger Aftenblad. Mannen tilstod, men synes straffen er for streng og kommer til å anke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt