NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 11:56

NRK - 15 Feb 20 kl. 01:10

USA øker tollen på fly fra Airbus

USA øker tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 10 til 15 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Airbus, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: USA, øker, tollen, flyfra , Airbus
E24 - 15 Feb 20 kl. 08:13

USA øker tollen på Airbus-fly

Amerikanske myndigheter øker tollen på fly fra den europeiske flyprodusenten Airbus fra 10 til 15 prosent..

P4 - 21 Mar 20 kl. 07:06

Lagrene av norsk storfekjøtt snart tomme

Det er snart tomt for norsk storfekjøtt på reguleringslager. Tollen på storfekjøtt er redusert for å forsyne markedet. Det melder markedsregulator Nortura, skriver Nationen.

NRK - 15 Feb 20 kl. 01:10

USA senker tollen på fly fra Airbus

USA reduserer tollsatsen på flyene til den europeiske produsenten Airbus fra 15 til 10 prosent, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 Jan 20 kl. 16:04

USA truer med økt Kina-toll

USA kan auka tollen på kinesiske varer om Beijing ikkje klarer å leva opp til «fase éin» av handelsavtalen, som dei to landa skriv under på onsdag. Det sa USAs finansminister Steven Mnuchin i eit intervju med CNBC..

NRK - 10 Jan 20 kl. 02:22

Tatt med 20 kg khat på Gardermoen

En mann fra Somalia i 50-årene er stanset i tollen på Oslo lufthavn med 20 kilo av det narkotiske stoffet khat i bagasjen. Mannen er pågrepet og siktet, melder Øst politidistrikt..

NRK - 15 Jan 20 kl. 16:04

USA truer med auka Kina-toll

USA kan auka tollen på kinesiske varer om Beijing ikkje klarer å leva opp til «fase éin» av handelsavtalen, som dei to landa skriv under på onsdag. Det sa USAs finansminister Steven Mnuchin i eit intervju med CNBC..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 05:39

Mens Trump øker tollen og starter handelskriger, omfavner amerikanere flest frihandel som aldri før

Republikanere og demokrater er uenige om mye, men ikke om verdien av frihandel..

NRK - 21 Mar 20 kl. 05:55

Lagrene av storfekjøtt snart tomme

Det er snart tomt for norsk storfekjøtt på reguleringslager. Tollen på storfekjøtt er redusert for å forsyne markedet. Det melder markedsregulator Nortura, skriver Nationen..

VG - 17 timer siden

Vollviks munnbind stoppet - igjen

Idar Vollvik har fått en fjerde forsendelse med smittevernutstyr stoppet i tollen, viser et ferskt varsel VG har fått innsyn i..

E24 - 02 Dec 19 kl. 06:40

Avis: Kina krever at USA ruller tilbake tollen

Med bare 14 dager til den neste varslede tolløkningen er det høy spenning i de omfattende handelssamtalene mellom USA og Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Guaidó er ikke på fransk ambassade

Opposisjonslederen i Venezuela, Juan Guaidó, får ikke søke tilflukt på den franske ambassaden i Caracas, sier den franske utenriksministeren til AFP. Guaidó ble i mars stevnet for kuppforsøk etter politisk uro i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Utgjør 57 prosent av fattige barn

Til sammen bodde rundt 111.000 barn i lavinntektshusholdninger i 2018. 57 prosent av disse er barn av innvandrere, ifølge en ny rapport om integrering fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi)..

NRK - 45 minutter siden

Mulig skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket ut til en mulig skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver det lokale politiet på Twitter. Det var nettstedet Waff48 som først omtalte saken..

NRK - 1 time siden

Trues av mulig sultkatastrofe

Sult truer rundt en tidel av befolkningen i tørkerammede Burkina Faso. I juni og juli vil det være stor usikkerhet om matforsyningen til 2 millioner mennesker i det vestafrikanske landet, viser en ny rapport. Dette er dobbelt så mange som i fjor..

NRK - 45 minutter siden

VG: skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket til en skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver VG..

NRK - 9 timer siden

Mann ble slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS i Danmark gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 1 time siden

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 1 time siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..

NRK - 1 time siden

Tjente 100 millioner mindre i fjor

Schibsteds norske aviser (VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad) tjente 238 millioner kroner i fjor. Det er 100 millioner kroner, eller 28,8 prosent mindre i fjor sammenlignet med året før, skriver nettstedet Kampanje..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt