P4 > Nyheter

Torsdag, 24 September, 11:14

P4 - 27 jan. 20 kl. 18:33

UD vurderer tiltak

Utenriksdepartementet vurderer fortløpende behov for tiltak som følge av coronaviruset.
Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner i byen Wuhan, der viruset brøt ut, eller andre steder i samme provins i Kina.
Det gjør ikke Norge. UD oppfordrer nordmenn i omårdene som er rammet av viruset til å registrere seg og ta kontakt med ambassaden om man har behov for konsulær bistand.
Minst 81 personer har mistet livet og 3000 er smittet av viruset..
Les mer på P4


Les mer om:
Wuhan, Kina, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UD vurderer, tiltak
P4 - 11 des. 19 kl. 11:45

50 tiltak mot rasisme og diskriminering

Regjeringen lanserer 50 tiltak i arbeidet mot rasisme og diskriminering. Handlingsplanen består både av nye tiltak og videreføring og forsterking av eksisterende tiltak. Blant annet inneholder planen tiltak som forskning på rasisme og diskriminering, opprettelese av et kompetansemilijø innen hatkriminalitet og en egen satsing i barneskolen mot rasisme og antisemittisme.

P4 - 09 mars 20 kl. 19:38

Norges Bank vurderer tiltak

Både Regjeringen og Norges Bank vurderer tiltak etter børskollapsen i dag. et kraftig oljeprisfall og virusfrykt førte til den dårligste dagen på Oslo Børs siden 2008. I morgen vil statsminister Erna Solberg og finansminister Jan Tore Sanner redegjøre for situasjonen og hvilke tiltak som kan settes inn.

P4 - 04 april 20 kl. 13:20

Vurderer ulike tiltak

Helsedirektoratet vurderer om de vil anbefale regjeringen ulike tiltak i ulike deler av landet. Direktoratet går nå gjennom ekspertråd og kommer med en helhetsvurdering som blir videresendt til regjeringen, som snart skal avgjøre hva som skjer etter påske. Fungerende assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til NRK at ulike tiltak basert på hvor mye smitte det er, er noe de ser på.

NRK - 09 mars 20 kl. 19:32

Vurderer økonomiske tiltak

Både regjeringa og Noregs Bank vurderer å setta inn tiltak etter den kraftige nedgangen i økonomien. Statsministeren og finansministeren varslar pressekonferanse tysdag om situasjonen. Noregs Bank seier måndag at dei vurderer situasjonen fortløpande..

P4 - 13 mars 20 kl. 13:19

- Kommer flere tiltak

- Det vil komme flere økonomiske tiltak fremover. Det sier Erna Solberg, som sammen med finansminister Jan Tore Sanner i ettermiddag la frem en økonomisk krisepakke. Regjeringen kom med tiltak for 6,5 milliarder kroner for å redusere de økonomiske konsekvensene av koronakrisen - det er blan annet tiltak for å unngå konkurser og oppsigelser, og for å opprettholde aktivitet i økonomien..

VG - 18 sep. 20 kl. 13:16

Oslo kommune vurderer strengere tiltak

Den økende smitten bekymrer byrådslederen. – Byrådet vurderer fortløpende nye tiltak for å hindre ytterligere smittespredning..

VG - 18 sep. 20 kl. 13:16

Oslo kommune vurderer strengere tiltak etter smitteøkning

Den økende smitten bekymrer byrådslederen. – Byrådet vurderer fortløpende nye tiltak for å hindre ytterligere smittespredning..

P4 - 12 des. 19 kl. 16:51

Mattilsynet har innført flere tiltak etter slakt

Mattilsynet har innført flere tiltak etter at de fikk slakt i en fersk granksningsrapport om tilsynsarbeidet de utfører. I dag møtte landbruksminister Olaug Bollestad Mattilsynet for å diskutere hvordan tilsynet vil følge opp rapporten og sikre kortsiktige og langsiktige tiltak. Administrerende direktør Ingunn Midttun Godal sier de har tatt kritikken på alvor..

P4 - 27 jan. 20 kl. 21:21

Nye tiltak i barne- og ungdomspsykiatrien

Åtte av ti avdelinger i barne- og ungdomspsykiatrien har satt i gang nye tiltak etter NRKs avsløringer om et hemmelig nettverk på Instagram. Hundrevis av norske jenter deler bilder og video av selvskading, selvmordstanker og gjentatte selvmordsforsøk i dette nettverket. Mange av avdelingene som har satt igang tiltak, jobber nå blant annet med å avdekke om pasientene er med i slike miljøer, og om det påvirker dem, melder NRK..

P4 - 02 mars 20 kl. 11:43

-Det kan bli mer omfattende tiltak

Helsedirektoratet har satt inn flere tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset i Norge. Men det kan bli aktuelt å sette inn ytterliger tiltak fortløpende. Det sa fagdirektør Svein Lie under en pressekonferanse for kort tid siden.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Store forsinkelser på T-banen

Det er store forsinkelser på samtlige T-banelinjer i Oslo etter en vekselfeil på Tøyen stasjon. Problemet oppsto litt etter klokken ni og har ført til store forsinkelser i trafikken. Sporveien opplyser til P4-nyhetene for kort tid siden at trafikken nå er i gang igjen..

P4 - 30 minutter siden

Full stans i t-banetrafikken

Det er full stans på alle T-banelinjer i Oslo på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon. Problemet oppsto litt etter klokken ni og fører til ekstra store forsinkelser i trafikken. På grunn av den pågående busstreiken er det nå trikken det eneste kollektivtilbudet for de reisende i Oslo akkurat nå..

P4 - 30 minutter siden

Sjåfør siktet etter påkjørsel i Alta

En sjåfør i 20-årene er siktet for uaktsom kjøring etter at en 12 år gammel gutt ble påkjørt to ganger i Alta i morges. Gutten ble først truffet av en bil i et fotgjengerfelt og havnet i motsatt kjørefelt, der han ble truffet av en annen bil. Politiet har beslaglagt førerkort til sjåføren, skriver iFinnmark.

P4 - 19 timer siden

SMK: - Ble ikke varslet

Arbeiderpartiet krever svar fra statsminister Erna Solberg etter nye opplysninger i Bertheussen-saken i dag. Da forklarte tidligere beredskapsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde seg i Oslo tingrett. Hun sa at hun syntes Laila Bertheussen reagerte mistenkelig rolig på de angivelige truslene mot henne og samboer Tor Mikkel Wara .

P4 - 45 minutter siden

13 Bama-ansatte koronasmittet

Ytterligere seks ansatte ved Bamas avdeling på salatfabrikken på Lierstranda har fått påvist koronasmitte. Dermed har nå totalt 13 ansatte blitt smittet. Produksjonen ved fabrikken er stengt med, og kan føre til mangel på kuttede salater og grønnsaksblandinger i hele landet, melder Drammens Tidende.

P4 - 1 time siden

Trump sier han ber for politibetjenter

Donald Trump sier han ber for de to politibetjentene som ble skutt i byen Lousville i Kentucky i natt. Det oppsto i natt voldelige demonstrasjoner etter nyheten om at politimannen som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, ikke blir tiltalt for drapet. Den amerikanske presidenten sier han står klar til å bistå lokalmyndighetene i Kentucky dersom opptøyene fortsetter.

P4 - 1 time siden

Forlag ilegges gigantbøter

Fem forlag får nå bøter på til sammen 502 millioner kroner for brudd på konkurranseloven. Ifølge Konkurransetilsynet har Cappelen Damm, Forlagshuset Vigmostad & Bjørke, Gyldendal og Aschehoug delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt med hverandre. Gyldendal skriver i en børsmelding at de ikke er enige i tilsynets vurdering..

P4 - 1 time siden

Styringsrenta endres ikke

Styringsrenta blir liggende på null prosent. Det viser den ferske rentebeslutningen fra Norges Bank. Styringsrenta ble satt til null prosent i mai og sentralbanken viser til at det vil ta tid før produksjon og sysselsetting er på nivåene fra før koronapandemien..

P4 - 1 time siden

Forsinkelser på T-banen i Oslo

Det er forsinkelser på samtlige linjer på T-banen i Oslo etter problemer med en sporveksel ved Tøyen stasjon. Sporveien sier problemer fører til dels store forsinkelser vestover gjennom sentrum,.

P4 - 1 time siden

Åtte av ti unge mener de har alt de ønsker seg

Åtte av ti unge mener de har alt de ønsker seg. Det viser den ferske Ungdata-rapporten fra Oslo Met. Selv om de aller fleste unge i undersøkelsen oppgir at de er fornøyde med livene sine sier også 21 prosent av unge på videregående at de har psykiske helseplager..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt