P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 16:00

P4 - 27 Jan 20 kl. 18:33

UD vurderer tiltak

Utenriksdepartementet vurderer fortløpende behov for tiltak som følge av coronaviruset.
Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner i byen Wuhan, der viruset brøt ut, eller andre steder i samme provins i Kina.
Det gjør ikke Norge. UD oppfordrer nordmenn i omårdene som er rammet av viruset til å registrere seg og ta kontakt med ambassaden om man har behov for konsulær bistand.
Minst 81 personer har mistet livet og 3000 er smittet av viruset..
Les mer på P4


Les mer om:
Wuhan, Kina, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UD vurderer, tiltak
P4 - 02 Nov 19 kl. 14:20

Tiltak for NAV-ofrene

Regjeringen vil nå sette i gang tiltak for rettshjelp for Nav-ofrene. De vurderer også en egen erstatningsordning, opplyser Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Hauglie sier hun er opptatt av at staten skal gjøre opp for seg..

E24 - 29 Jan 20 kl. 05:43

CNBC: USA vurderer flyforbud til Kina etter virusutbrudd

Flere land har allerede satt i verk sterke virkemidler for å hindre coronaviruset å spre seg. Nå vurderer Trump-administrasjonen angivelig også tiltak..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 14:15

Regjeringen vil iverksette tiltak for rettshjelp for Nav-ofrene

Regjeringen vil iverksette tiltak for rettshjelp for Nav-ofrene og vurderer en egen erstatningsordning, opplyser arbeidsminister Anniken Hauglie (H)..

P4 - 05 Nov 19 kl. 14:42

Varsler dårlig luft i Bergen

Bergen kommune vurderer å femdoble taksten i bomringen de neste dagene. Det er ventet svært dårlig luftkvalitet som følge av lite vind, oppholdsvær og mulighet for inversjon. Også skip kan bli forvist fra havnen.

P4 - 11 Dec 19 kl. 11:45

50 tiltak mot rasisme og diskriminering

Regjeringen lanserer 50 tiltak i arbeidet mot rasisme og diskriminering. Handlingsplanen består både av nye tiltak og videreføring og forsterking av eksisterende tiltak. Blant annet inneholder planen tiltak som forskning på rasisme og diskriminering, opprettelese av et kompetansemilijø innen hatkriminalitet og en egen satsing i barneskolen mot rasisme og antisemittisme.

NRK - 21 Jan 20 kl. 15:17

Eksplosjonsfare etter tankbilvelt

Det er oppretta sikkerheitssone på 300 meter rundt ein tankbil med gass, som har velta på øya Tustna på Nordmøre. Politiet seier at det er eksplosjonsfare, og dei vurderer vidare tiltak..

NRK - 02 Nov 19 kl. 14:15

Rettshjelp for Nav-ofrene

Regjeringen vil iverksette tiltak for rettshjelp for Nav-ofrene og vurderer egen erstatningsordning, skriver NTB..

NRK - 10 Nov 19 kl. 10:27

Én av tre vurderer elbil

Færre enn én av tre nordmenn vurderer å kjøpe elbil som sin neste bil, viser en ny undersøkelse. – Det er skuffende at ikke enda flere vurderer å velge elbil, sier kommunikasjonssjef Unni Berge i Norsk Elbilforening..

Dagbladet - 27 Jan 20 kl. 22:05

Nav stanser arbeidstrening hos XXL

Nav kommer foreløpig ikke lenger til å sende sine brukere på tiltak hos sportskjeden XXL. Nav krever «nødvendige tiltak og rutiner» for å gjenoppta praksisen..

P4 - 27 Jan 20 kl. 21:21

Nye tiltak i barne- og ungdomspsykiatrien

Åtte av ti avdelinger i barne- og ungdomspsykiatrien har satt i gang nye tiltak etter NRKs avsløringer om et hemmelig nettverk på Instagram. Hundrevis av norske jenter deler bilder og video av selvskading, selvmordstanker og gjentatte selvmordsforsøk i dette nettverket. Mange av avdelingene som har satt igang tiltak, jobber nå blant annet med å avdekke om pasientene er med i slike miljøer, og om det påvirker dem, melder NRK..

Fler nyheter fra P4

P4 - 17 timer siden

Ny rekord for Haaland

Erling Braut Haaland har igjen satt rekord. Han sto for begge scoringene da hans Dortmund slo Paris St. Germain 2-1 i første kamp i 8-delsfinalen i Champions league i kveld.

P4 - 15 minutter siden

Værfaste turister på Haukeliseter kan reise hjem

De 50 turistene som har vært værfaste på Haukeliseter fjellstue kan nå omsider reise hjem. Siden søndag har gjestene vært innesnødd, men i ettermiddag lettet været såpass at E134 Haukeli ble åpnet for kolonnekjøring. Daglig leder Håkon Aarthun ved fjellstua sier gjestene har tatt situasjonen med fatning:.

P4 - 30 minutter siden

Sølv til Thingnes Bø

Johannes Thingnes Bø tok sølvet på 20-kilometeren i VM i Anterselva i ettemriddag. Det ble to tilleggsminutter på yngstebror Bø. Og en bom på siste stående gjorde at gullet glapp.

P4 - 15 minutter siden

-Snart flere gule spillere enn røde i Bryne

Haaland-feberen herjer på Bryne etter at 19-åringen scoret begge målene da Borussia Dortmund slo Paris Saint-Germain 2-1 i Champions League i går kveld. Erling Braut Haalands moderklubb blir nå nedringt av internasjonal presse, og folk vil gå på skole i den lille rogalandsbyen for å bli like god som Haaland, forteller daglig leder i Bryne fotballklubb, Knut Ove Joa..

P4 - 1 time siden

Evakuert etter brann

17 personer er evakuert etter en brann på et behandlingssenter i Lunde i Telemark. Noen ansatte sjekkes etter at de kan ha pustet inn røyk, men det er ikke meldt om alvorlige skader. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

P4 - 1 time siden

Imponert over Haalands tempo

Også det norske friidrettsmiljøet er imponert over det Erling Braut Haaland leverer. Ikke bare bøtter 19-åringen inn mål for Borussia Dortmund, han ble i Champions League-oppgjøret mot PSG i går, av Sky Italia, målt til 6,64 på en 60 meters spurt. Riktignok med flying start.

P4 - 1 time siden

Bombegruppen til gjenvinningsanlegg

Politiets bombegruppe har rykket ut til Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo etter funn av mulige eksplosiver. Funnet er gjort i en container, melder politiet..

P4 - 1 time siden

Vil ha endringer i Beslutningsforum

Flere fagfolk vil at Beslutningsforum for nye metoder må endres. Beslutningsforum avgjør om nye medisiner og behandlingsmetoder kan brukes, og nå skal ordningen evalueres. Anne Kjersti Befring, jurist og førsteamanuensis ved ved Universitetet i Oslo, mener dagens ordning fører til at noen grupper ikke får nødvendig helsehjelp.

P4 - 2 timer siden

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

P4 - 2 timer siden

Dømt til fengsel for voldtekt

En mann i 20-årene er i Bergen tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin. Ifølge dommen tok mannen kvelertak på kvinnen og forgrep seg på henne, etter at hun ga uttrykk for at hun ikke ønsket seksuell kontakt. Mannen er også dømt til å betale kvinnen 150.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt