NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 15:26

NRK - 26 Jan 20 kl. 12:04

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementer fraråder reiser til Hubei-provinsen som ikke er strengt nødvendige. Det skriver UD på sine hjemmesider. Minst 56 personer er døde som følge av det dødelige coronaviruset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hubei, UD

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UD fraråder, reiser, til, Hubei
NRK - 11 Feb 20 kl. 20:00

Sverige fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet i Sverige fraråder alle svensker å reise til Hubei-provinsen i Kina uansett formål. Det er en skjerpelse av reiserådet. Det norske Utenriksdepartementet ga samme råd allerede i forrige uke..

P4 - 26 Jan 20 kl. 12:29

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet fraråder nå nordmenn å reise til Hubei-provinsen i Kina etter spredningen av coronaviruset. Utbruddet av viruset startet i storbyen Wuhan i provinsen. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget nesten 2000 smittetilfeller.

NRK - 31 Jan 20 kl. 07:25

Japan fraråder reiser til Kina

Utenriksdepartementet i Japan fraråder reiser til Kina. Tidligere har de bare bedt innbyggerne avstå fra å reise til Wuhan og Hubei-provinsen. Verdens helseorganisasjon WHO har erklært global folkehelsekrise på grunn av corona-viruset..

Dagbladet - 26 Jan 20 kl. 12:08

UD fraråder reiser til Hubei-provinsen

I forbindelse med virusutbruddet..

P4 - 12 Feb 20 kl. 17:14

Skjerper reiseråd til Kina

Utenriksdepartementet skjerper nå reiserådene sine for Kina på grunn av utbruddet av koronavirus. I tillegg til å fraråde alle reiser til Hubei-provinsen fraråder de reiser til Zhejiang-provinsen som ikke er strengt nødvendige. De ber også norske borgere på reise i Kina og Hongkong om å følge godt med på nyheter.

P4 - 17 Feb 20 kl. 18:18

UD skjerper reiseråd til Kina

Utenriksdepartementet skjerper sitt reiseråd til Kina mandag. I tillegg til å fraråde alle reiser til Hubei-provinsen, der spredningen av lungeviruset startet, frarådes nå også reiser som ikke er strengt nødvendige til resten av Kina. Unntakene av Hongkong, Macau og Taiwan.

NRK - 28 Jan 20 kl. 01:55

USA fraråder reiser til Kina

USA ber folk unngå reiser til alle deler av Kina. Dermed endrer USA reiserådene sine til landet, melder nyhetsbyrået AP. Tidligere har USA bare frarådet reiser til Wuhan-regionen, der virusutbruddet trolig oppsto..

NRK - 12 Feb 20 kl. 16:51

Skjerper reiseråd til Kina

Utenriksdepartementet (UD) har oppdatert sitt reiseråd for Kina og fraråder alle reiser til Zhejiang-provinsen i tillegg til Hubei-provinsen. Zheijang-provinsen ligger ut mot Østkinahavet og er en av Kinas minste provinser i territorium..

NRK - 22 Jan 20 kl. 20:00

Fraråder briter å reise til Wuhan

Storbritannia fraråder britiske statsborgere å reise til den kinesiske byen Wuhan etter utbruddet av coronaviruset. Minst 17 mennesker i Hubei-provinsen er omkommet som følge av viruset..

NRK - 08 Jan 20 kl. 18:35

Norge fraråder reiser til Iran

Utenriksdepartementet fraråder reiser til Iran som ikke er strengt nødvendige. «Situasjonen i Iran er anspent etter flere hendelser i regionen den siste tiden», skriver de i det oppdaterte reiserådet onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Norsk artist siktet for ran

Rapperen Kamelen ble fredag ettermiddag fremstilt for fengsling i fire uker i Bergen tingrett. Musikeren er siktet for ran og trusler i Bergen..

NRK - 30 minutter siden

Koronaviruset bekreftet i Libanon

Det første tilfelle av koronaviruset er blitt bekreftet i Libanon, melder landets helseminister Hassan Hamad fredag. Den smittede er en libanesisk kvinne på 45 år som hadde reist fra Qom i Iran, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 45 minutter siden

Fire 5-åringer savnet

Politiet ber om tips på tlf 64999130 etter at fire 5-åringer er savnet fra en barnehage på Fagerstrand på Nesodden. Barna har på seg vinterdresser; en med gul dress, en med svart dress, en med blå og svart dress og en med usikker farge..

NRK - 30 minutter siden

Tre menn dømt for vold

Tre menn er i Frostating lagmannsrett dømt til mellom tre og fire års fengsel for å ha mishandlet og truet en kvinne. Retten mener vold ble brukt i familien for å kontrollere familiemedlemmenes atferd, ifølge Adresseavisen..

NRK - 45 minutter siden

Femåringer savnet fra barnehage

Fire femåringer er meldt savnet fra en barnehage i Fagerstrand i Nesodden kommune. Alle fire har på seg vinterdresser. Politiet ønsker tips dersom noen har observert barna..

NRK - 45 minutter siden

Økt beredskap på Bergensbanen

Sterk vind og mye nedbør har ført til at Bane Nor har innført oransje beredskap og satt inn ekstra mannskap og maskiner for å holde Bergensbanen åpen. Den ekstra beredskapen er satt inn mellom Haugastøl og Mjølfjell, opplyser de på sine nettsider..

NRK - 45 minutter siden

Ble hengende fast i skitrekk

I stedet for å bli trukket langs bakken i et skitrekk, ble en ung jente trukket opp i høyden og ble hengende fast noen meter over bakken ved Gaustablikk skisenter onsdag. Daglig leder ved skisenteret sier til Varden at skitrekket er nå sjekket..

NRK - 45 minutter siden

Bil og snøskuter kolliderte

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en kollisjon mellom en bil og en snøskuter i Stor-Elvdal, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Stor snøskredfare

Mye vind og nedbør i fjellet fører til stor snøskredfare i flere regioner i Sør-Norge lørdag. I de mest utsatte områdene kan det komme så mye som én meter nysnø i løpet av fredag og lørdag. Det er også snøskredfare i Midt- og Nord-Norge, ifølge NVE..

NRK - 1 time siden

Vanedannende legemidler

En fastlege som har skrevet ut vanedannende legemidler til seg selv med hensikt å gi dem videre til slektninger i et annet land har mistet retten til å foreskrive medisiner som er vanedannende, melder Helsetilsynet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt