NRK > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 08:36

NRK - 26 jan. 20 kl. 12:04

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementer fraråder reiser til Hubei-provinsen som ikke er strengt nødvendige. Det skriver UD på sine hjemmesider. Minst 56 personer er døde som følge av det dødelige coronaviruset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hubei, UD

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UD fraråder, reiser, til, Hubei
P4 - 26 jan. 20 kl. 12:29

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet fraråder nå nordmenn å reise til Hubei-provinsen i Kina etter spredningen av coronaviruset. Utbruddet av viruset startet i storbyen Wuhan i provinsen. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget nesten 2000 smittetilfeller.

NRK - 11 feb. 20 kl. 20:00

Sverige fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet i Sverige fraråder alle svensker å reise til Hubei-provinsen i Kina uansett formål. Det er en skjerpelse av reiserådet. Det norske Utenriksdepartementet ga samme råd allerede i forrige uke..

E24 - 06 mars 20 kl. 12:13

Utenriksdepartementet fraråder reiser til deler av Sør-Korea

Utenriksdepartementet fraråder reiser som «ikke er strengt nødvendige» til enkelte områder av Sør-Korea. Samtidig fraråder svenske og danske myndigheter også reiser til Nord-Italia – norsk UD sier at de følger situasjonen tett..

P4 - 11 mars 20 kl. 05:22

UD fraråder reiser til Tirol

Utenriksdepartementet fraråder nå også reiser til Tirol i Østerrike på grunn av koronaviruset. UD viser til stor bekymring knyttet til smittespredningen i den østerrikske delstaten, som grenser til Nord-Italia. I går frarådet UD alle reiser til Italia..

P4 - 26 aug. 20 kl. 18:52

Fraråder reiser til Tyskland og Liechtestein

Utenriksdepartementet følger FHIs anbefaling og fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til Tyskland og Liechtenstein. I tillegg frarådes reiser til regionene Kalmar og Västerbotten i Sverige. Endringene trer i kraft fra og med 29.

NRK - 31 jan. 20 kl. 07:25

Japan fraråder reiser til Kina

Utenriksdepartementet i Japan fraråder reiser til Kina. Tidligere har de bare bedt innbyggerne avstå fra å reise til Wuhan og Hubei-provinsen. Verdens helseorganisasjon WHO har erklært global folkehelsekrise på grunn av corona-viruset..

P4 - 08 mars 20 kl. 23:57

UD fraråder flere italienske regioner

Utenriksdepartementet fraråder nå reiser til enda flere områder i Italia på grunn av koronasmitten. I de oppdatert reiserådene fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til tolv av landets regioner - åtte flere enn i reiserådene fra fredag..

P4 - 17 feb. 20 kl. 18:18

UD skjerper reiseråd til Kina

Utenriksdepartementet skjerper sitt reiseråd til Kina mandag. I tillegg til å fraråde alle reiser til Hubei-provinsen, der spredningen av lungeviruset startet, frarådes nå også reiser som ikke er strengt nødvendige til resten av Kina. Unntakene av Hongkong, Macau og Taiwan.

P4 - 12 feb. 20 kl. 17:14

Skjerper reiseråd til Kina

Utenriksdepartementet skjerper nå reiserådene sine for Kina på grunn av utbruddet av koronavirus. I tillegg til å fraråde alle reiser til Hubei-provinsen fraråder de reiser til Zhejiang-provinsen som ikke er strengt nødvendige. De ber også norske borgere på reise i Kina og Hongkong om å følge godt med på nyheter.

P4 - 06 aug. 20 kl. 16:06

Fraråder reiser til flere land

Utenriksdepartementet endrer reiserådene og fraråder nå reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Det blir innført karanteneplikt fra midnatt til lørdag 8. august for reiser til disse landene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Vil endre presidentdebattene

Kommisjonen som arrangerer debattene mellom de amerikanske presidentkandidatene vil endre måten de to neste debattene blir gjennomført på. Det sier kommisjonen etter at debatten natt til onsdag er blitt kraftig kritisert..

NRK - 15 minutter siden

Leter etter savnet kvinne ved Dovre

Det letes fortsatt med full styrke etter en 69 år gammel kvinne som har vært savnet på Dovre siden tirsdag kveld. Store mannskaper har lett gjennom hele natten, men det har ikke vært funnet spor etter kvinnen..

NRK - 30 minutter siden

Mindretall mot busstreik-løsning

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon stemte samlet mot å godta forslaget som førte til at busstreiken ble avsluttet torsdag. Også enkelte i andre delegasjoner stemte mot. Totalt var det 22 som stemte for og 14 som stemte mot avtalen..

NRK - 30 minutter siden

Koronarekord i Ukraina

Ukraina hadde 4069 nye koronasmittede onsdag. Det er det høyeste dagstallet så langt under pandemien. 4193 personer har mistet livet i Ukraina av covid-19..

NRK - 45 minutter siden

– Har vært tøffe forhandlinger

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland sier at forhandlingene i busstreiken har vært tøffe. Partene kom til enighet torsdag morgen. - Koronaen påvirket lønnsoppgjøret generelt i år og også denne meklingen, sier Ruland til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Se politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Full stans i togtrafikken

Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S, bekrefter Bane Nor til NRK. Årsaken skal være en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret..

NRK - 2 timer siden

Koronakontroll avslørte marihuana

Politi og tollvesen fant i april over 100 kilo marihuana i et vogntog som ble stoppa på Magnormoen i Eidskog. Lasten ble avslørt i forbindelse med økt kontrollvirksomhet under koronakrisa, skriver Glåmdalen. En polsk sjåfør i 50-åra sitter i varekt..

NRK - 1 time siden

Jordfeil fører til togforsinkelser

En jordfeil på jernbanen fører til forsinkelser mellom Oslo S og Nationaltheatret, melder Bane Nor. Det jobbes med å rette opp feilen, men det er usikkert hvor tid det vil ta..

NRK - 1 time siden

Bussjåførene får 5,50 kroner

Avtalen som avsluttet busstreiken gir bussjåførene et generelt tillegg på 5,50 kroner samt 1 krone som fagbrevtillegg. Det skriver Yrkestrafikkforbundet. De første bussene vil begynne å gå fra kl 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt