NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 13:30

NRK - 27 Jan 20 kl. 18:29

UD ber reisende registere seg

Nordmenn som oppholder seg i områder rammet av coronavirus i Kina, oppfordres av UD om å registrere seg. Flere europeiske land tilbyr nå hjelp til borgere som befinner seg i Wuhan eller andre steder i Hubei-provinsen i Kina..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, UD, Wuhan, Hubei

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UD ber, reisende, registere, seg
P4 - 02 Jan 20 kl. 09:50

UD: -Følg rådene til lokale myndigheter

Norske turister må følge rådene til lokale myndigheter dersom de er på reise i Australia, eller har tenkt å reise dit. Det er rådet fra Utenriksdepartementet. UD har ikke full oversikt over hvor mange nordmenn som befinner seg i områdene som brenner i Australia, men ber de reisende selv oppsøke informasjon og registere seg på reiseregistrering.

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 14:49

Snart får Norwegian-reisende tilgang til 100 nye reisemål

Norwegian og flyselskapet JetBlue inngår en intensjonsavtale om samarbeid. Det vil gjøre det mulig for reisende å fly til flere byer i USA og Latin-Amerika..

E24 - 01 Feb 20 kl. 08:09

Australia stenger grensa for reisende fra Kina

Regjeringen i Australia innfører innreiseforbud for reisende fra Kina. Australske borgere og deres ektefeller får unntak fra bestemmelsen..

P4 - 02 Dec 19 kl. 07:28

Romeriksporten åpen for tog

Signalfeilen er nå rettet på Gardermobanen - men reisende må fremdeles smøre seg med tålmodighet. Romeriksporten ble stengt for trafikk en periode i morgentimene, noe som førte til innstillinger og forsinkelser på strekningen mellom Oslo S og Lillestrøm. Nå er denne åpnet igjen, men reisende må likevel belage seg på forsinkelser, sier pressevakt i Bane Nor, Bård Bjerkaker..

NRK - 08 Jan 20 kl. 07:37

Flytrafikken i gang igjen på Sola

Flytrafikken er i gang igjen på Stavanger lufthavn, men de reisende må fortsatt regne med forsinkelser etter storbrannen. – Reisende må selv sjekke sin avgang, opplyser Avinor til Stavanger Aftenblad onsdag morgen..

P4 - 18 Oct 19 kl. 10:10

Klager på renhold ved OSL

Vond lukt, støv og skitt. Mangle reisende er misfornøyde med renholdet på Oslo lufthavn, skriver nettstedet Flysmart24. Særlig mange klager på dårlig renhold på toalettene.

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 07:00

T-banetrøbbel i morgenrushet

En signalfeil på toppen av planlagt vedlikehold skaper problemer for reisende med T-banen vestfra..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ingen skade etter flom

Det er ingen tegn til skader etter oversvømmelsene på jernbanestasjonene i Drammen og Halden, får NRK opplyst av Bane Nor. Mandag førte stormflo til at begge stasjonene var stengt på grunn av oversvømmelse av togsporene..

NRK - 1 time siden

Store skader på Bergensbanen

Skadene på togskinnene og et overbygg på Bergensbanen etter raset mandag er mye større enn tidligere antatt, opplyser Bane Nor. Det går buss for tog mellom Myrdal og Ustaoset på grunn av raset. Det er ikke klart når togtrafikken kan starte igjen..

NRK - 1 time siden

VG: Utvalg gransker Manshaus-tips

Tipset som PST mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum, granskes nå av et ekspertutvalg, skriver VG. Lederen, Anja Dalgaard-Nielsen, sier at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 3 timer siden

Skiskyting på NRK og TV 2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har disse TV-rettighetene frem til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 2 timer siden

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..

NRK - 3 timer siden

Bergensbanen fortsatt stengt

Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Ustaoset og Myrdal grunnet snøras, og skadene som følge av raset er omfattende, melder Bane Nor. Det er for tidlig å anslå når strekningen kan åpnes for trafikk og Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 16..

NRK - 3 timer siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 3 timer siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 3 timer siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 7 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt