NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 19:40

NRK - 17 May 19 kl. 02:53

UD bekrefter Venezuela-samtaler

Utenriksdepartementet bekrefter at Norge er involvert i Venezuela-samtaler. Det opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding natt til fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Venezuela, Utenriksdepartementet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UD bekrefter, Venezuela-samtaler
P4 - 16 May 19 kl. 19:32

Bekrefter samtaler

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido bekrefter nå å ha sendt en delegasjon til Norge for samtaler. Det melder nyhetsbyrået AFP. I går meldte flere medier at det pågår hemmelige forhandlinger på norsk jord med partene i Venezuela, men norske myndigheter har fortsatt ikke bekreftet dette..

NRK - 08 Jul 19 kl. 00:02

Nye Venezuela samtaler

Forhandlingene tilrettelagt av Norge mellom representanter fra Maduro-regjeringen og opposisjonen i Venezuela vil fortsette på øystaten Barbados i det karibiske hav vil fortsette til uken.Det bekrefter utenriksdepartementet i en pressemelding..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 20:33

Guaido bekrefter samtaler i Norge

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó bekrefter at det har vært samtaler i Norge, men sier partene ikke har blitt enige om noen avtale for å løse konflikten..

NRK - 30 Jul 19 kl. 19:27

Russland står over samtaler

Russland står over samtaler om den politiske krisen i Venezuela som skal foregå i den peruanske hovedstaden Lima neste måned, melder Reuters. Russiske myndigheter sier de har valgt å stå over fordi Venezuelas president ikke er invitert..

NRK - 04 Feb 19 kl. 21:05

Samtaler om krisehjelp

Den selvutnevnte venezuelanske presidenten Juan Guaido vil holde samtaler om humanitær krisehjelp i Washington. Venezuela er i politisk og økonomisk krise, og prisstigningen på varer er ventet å nå 10 millioner prosent innen utgangen av 2019..

Hegnar.no - 21 Jan 19 kl. 14:17

Bekrefter Nord-Korea-samtaler i Sverige

Sveriges utenriksminister bekrefter at Nord- og Sør-Korea samt USA har holdt samtaler i Sverige. Samtalene fant sted i en veldig god atmosfære, sier hun..

P4 - 08 Aug 19 kl. 05:49

Venezuela trekker seg fra forhandlinger

Venezuelas regjering trekker seg fra neste rundes samtaler med den USA-støttede opposisjonen. President Nicolas Maduro oppgir de amerikanske sanksjonene som årsak til avgjørelsen. Donald Trump beordret tidligere denne uka nye og skjerpede sanksjoner rettet mot regimet i Venezuela..

NRK - 08 Jun 19 kl. 02:12

Ingen planer om nye samtaler

Opposisjonsleder i Venezuela, Juan Guaidó, sier at det ikke foreligger planer om nye samtaler i Norge med representanter for president Nicolas Maduro, etter at samtalene brøt sammen uten noen avtale forrige måned. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 04 Feb 19 kl. 21:05

Samtaler om økonomisk krisehjelp

Oposisjonen i Venezuela skal holde samtaler om økonomisk krisehjelp i Washington. Det melder nyhetsbyrået AFP. Landet er i politisk og økonomisk kaos, og prisstigningen på varer er ventet å nå 10 millioner prosent innen utgangen av 2019..

Hegnar.no - 30 Jan 19 kl. 07:51

Maduro: Klar til samtaler med opposisjonen

Venezuelas president Nicolás Maduro sier til det russiske nyhetsbyrået TASS at han er klar for samtaler med opposisjonen i Venezuela..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 11 timer siden

18 tidligere klager mot betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 30 minutter siden

En person funnet livløs i sjøen

En person er funnet livløs i sjøen etter at en båt gikk på grunn utenfor Florø, opplyser politiet. De fikk melding om at båten hadde gått på grunn kl. 1735 lørdag ettermiddag, og ifølge politet var det kun en person ombord i båten..

NRK - 1 time siden

Båt på grunn ved Årebrot

En båt har gått på grunn ved Krespinusholmen nord for Florø. Redningsmannskap er på vei til stedet. Politiet fikk melding om hendelsen 17.

NRK - 1 time siden

Frp ønsker bompengefri sommer

Fremskrittspartiet forhandler med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken. Et av Frps krav er at det ikke kreves inn bompenger på riksveiene i sommer, mellom 1. juli og skolestart.

NRK - 1 time siden

Minnesota mobiliserer nasjonalgarde

Minnesota-guvernør Tim Walz har lørdag beordret full mobilisering av delstatens nasjonalgarde. 2.500 soldater blir utplassert.

NRK - 12 timer siden

Unntakstilstand i Georgia

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tyrkia lemper på restriksjoner

Mandag begynner Tyrkia en gradvis gjenåpning av landet. Enkelte innenlandsflygninger starter igjen, og kafeer, restauranter, parker og museer får åpne. Det inkluderer Istanbuls berømte Store Basar, melder nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

111 nye koronadødsfall i Italia

Det er registrert 111 nye dødsfall som følge av covid-19 i Italia det siste døgnet, opplyser myndighetene lørdag. Antallet bekreftede koronadødsfall i landet er nå oppe i 33.340..

NRK - 2 timer siden

SpaceX forbereder oppskyting

NRK - 2 timer siden

Britisk sport får starte 1. juni

Fra mandag 1. juni åpnes det igjen for sportsarrangementer i Storbritannia. Det skjer uten publikum og i tråd med myndighetenes smittevernregler.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt