P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 05:01

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:47

UDI:- Mobilisering bedrer intergreringen

Asylsøkerne som kom til Norge under flyktningsstrømmen i 2015, har klart seg bedre enn de som kom i årene før.
Det kom frem under en debatt om innvandring i regi av Utlendingsdirektoratet under Arendalsuka i dag.
UDI-direktør Frode Forfang mener det viser at det hjelper når hele samfunnet mobiliserer.
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Utlendingsdirektoratet, Arendalsuka, UDI, Frode Forfang

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UDI, Mobilisering, bedrer, intergreringen
Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 19:00

Profitt i eldreomsorgen er bra | Christoffer Sundby

Profitt i eldreomsorgen skapes når god ledelse bedrer arbeidsforholdene, reduserer sykefraværet og bedrer kvaliteten på tjenestene..

Dagbladet - 20 Sep 19 kl. 14:03

Bred mobilisering mot hat og rasisme

Det beste midlet mot hatefulle ytringer er ikke å begrense ytringsfriheten, men å bruke den..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 17:23

Hofseth Biocare bedrer resultatet litt

Inntektene falt, men tapet ble mindre. .

NRK - 24 Jun 19 kl. 17:29

40.000 underskrifter mot returer

Redd Barna har overlevert 40.000 underskrifter til Justisdepartementet med krav om stans av returer av barn til Afghanistan. Organisasjonen sier de aldri før har opplevd så stor folkelig mobilisering på en underskriftskampanje..

Hegnar.no - 02 Aug 19 kl. 13:42

Toyota bedrer resultatet

Bilprodusenten Toyotas resultat var 4 prosent høyere i første kvartal enn i tilsvarende kvartal i fjor. Men prognosen for året som helhet nedjusteres..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 11:50

Skadet Bravo-profil vurderer fremtiden: – Får se om jeg tar et valg før jul

Henning Limstrand (19) er åpen for tilbud utenfra om ikke ting bedrer seg..

NRK - Igår: 18:45

Minst 29 døde etter jordskjelvet

Tallet på omkomne etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia har steget til 29, melder avisen Aksam lørdag kveld. Søket etter savnede fortsetter. Samtidig pågår det en massiv mobilisering av ressurser og hjelp til de rammede i Elazig og områdene rundt..

Dagbladet - 06 Aug 19 kl. 06:15

Hellas-skam?

Det frivillige engasjementet for at flyktningene skal få den hjelpen de trenger er avgjørende. Men det blir likevel bare et lite plaster på et stort sår dersom man ikke bedrer systemet og koordineringen som trengs for å håndere situasjonen..

E24 - 26 Oct 19 kl. 10:19

– Svak krone er ett av de viktigste bidragene til sjømateksporten

Rekordlav kronekurs bedrer konkurranseevnen til norske eksportører. I fjor ga kronesvekkelsen et milliardløft for eksportverdien av norsk sjømat..

VG - 09 Oct 19 kl. 10:47

Tyrkias angrep i Syria nært forestående

Det varslede tyrkiske angrepet mot kurdiske områder i Tyrkia skal være nært forestående. Kurdiske selvstyremyndigheter kunngjør full mobilisering..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 6 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 8 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 8 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 8 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 9 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 9 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 9 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 10 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 10 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt