P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 15:19

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:47

UDI:- Mobilisering bedrer intergreringen

Asylsøkerne som kom til Norge under flyktningsstrømmen i 2015, har klart seg bedre enn de som kom i årene før.
Det kom frem under en debatt om innvandring i regi av Utlendingsdirektoratet under Arendalsuka i dag.
UDI-direktør Frode Forfang mener det viser at det hjelper når hele samfunnet mobiliserer.
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Utlendingsdirektoratet, Arendalsuka, UDI, Frode Forfang

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UDI, Mobilisering, bedrer, intergreringen
Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 19:00

Profitt i eldreomsorgen er bra | Christoffer Sundby

Profitt i eldreomsorgen skapes når god ledelse bedrer arbeidsforholdene, reduserer sykefraværet og bedrer kvaliteten på tjenestene..

Dagbladet - 20 Sep 19 kl. 14:03

Bred mobilisering mot hat og rasisme

Det beste midlet mot hatefulle ytringer er ikke å begrense ytringsfriheten, men å bruke den..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 17:23

Hofseth Biocare bedrer resultatet litt

Inntektene falt, men tapet ble mindre. .

NRK - 24 Jun 19 kl. 17:29

40.000 underskrifter mot returer

Redd Barna har overlevert 40.000 underskrifter til Justisdepartementet med krav om stans av returer av barn til Afghanistan. Organisasjonen sier de aldri før har opplevd så stor folkelig mobilisering på en underskriftskampanje..

Hegnar.no - 02 Aug 19 kl. 13:42

Toyota bedrer resultatet

Bilprodusenten Toyotas resultat var 4 prosent høyere i første kvartal enn i tilsvarende kvartal i fjor. Men prognosen for året som helhet nedjusteres..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 11:50

Skadet Bravo-profil vurderer fremtiden: – Får se om jeg tar et valg før jul

Henning Limstrand (19) er åpen for tilbud utenfra om ikke ting bedrer seg..

Dagbladet - 06 Aug 19 kl. 06:15

Hellas-skam?

Det frivillige engasjementet for at flyktningene skal få den hjelpen de trenger er avgjørende. Men det blir likevel bare et lite plaster på et stort sår dersom man ikke bedrer systemet og koordineringen som trengs for å håndere situasjonen..

E24 - 26 Oct 19 kl. 10:19

– Svak krone er ett av de viktigste bidragene til sjømateksporten

Rekordlav kronekurs bedrer konkurranseevnen til norske eksportører. I fjor ga kronesvekkelsen et milliardløft for eksportverdien av norsk sjømat..

VG - 09 Oct 19 kl. 10:47

Tyrkias angrep i Syria nært forestående

Det varslede tyrkiske angrepet mot kurdiske områder i Tyrkia skal være nært forestående. Kurdiske selvstyremyndigheter kunngjør full mobilisering..

VG - 09 Oct 19 kl. 10:47

Kilder til VG: Tyrkias angrep i Syria nært forestående

Det varslede tyrkiske angrepet mot kurdiske områder i Tyrkia skal være nært forestående. Kurdiske selvstyremyndigheter kunngjør full mobilisering..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Kvinne dømt for drap på ektemannen

En kvinne i 40-årene er dømt til 16 års fengsel for å ha drept ektemannen sin i Halden i 2015. Ifølge NRK døde mannen etter at kvinnen blandet beroligende midler i mannens drink, for så å sette en sprøyte heroin i ham etter at han sovnet. Mannen ble funnet død på sofaen.

P4 - 1 time siden

-En tragedie for rene utøvere

Utestengelsen av Russland fra globale idrettsmesterskap er en tragedie for utøverne. Det sier sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus. I dag bestemte det internasjonale dopingbyrået Wada å utestenge Russland på grunn av juksing med dopingprøver Til NTB forteller Ganus at enkelte utøvere nå vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse.

P4 - 1 time siden

Cissi Walin dømt

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove æreskrenkelser i Sverige. Walling beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for å ha dopet henne ned og voldtatt henne i sosiale medier. Den gang ble hun hyllet i Sverige for sitt mot, i dag ble hun dømt for utsagnet.

P4 - 1 time siden

Vy-sjef: - Veldig godt med en seier

- Det kjennes veldig fortjent å vinne kampen om Bergensbanen. Det sier konserndirektør Arne Fosen. I dag ble det klart at de vant kampen om å kjøre persontog på blant annet Bergensbanen, og dermed unngikk de å gå på sitt tredje jernbanenederlag på rad.

P4 - 1 time siden

Norge slo Sør-Korea

Norge slo Sør-Korea 36-25 i håndball-VM i Japan tirsdag. Norge tok føringen tidlig i kampen og ledet 20-10 til pause. Nå topper Norge sin gruppe foran Tyskland..

P4 - 2 timer siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 2 timer siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 2 timer siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 2 timer siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 2 timer siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt