P4 > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:38

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:47

UDI:- Mobilisering bedrer intergreringen

Asylsøkerne som kom til Norge under flyktningsstrømmen i 2015, har klart seg bedre enn de som kom i årene før.
Det kom frem under en debatt om innvandring i regi av Utlendingsdirektoratet under Arendalsuka i dag.
UDI-direktør Frode Forfang mener det viser at det hjelper når hele samfunnet mobiliserer.
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Utlendingsdirektoratet, Arendalsuka, UDI, Frode Forfang

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UDI, Mobilisering, bedrer, intergreringen
NRK - 24 Jun 19 kl. 17:29

40.000 underskrifter mot returer

Redd Barna har overlevert 40.000 underskrifter til Justisdepartementet med krav om stans av returer av barn til Afghanistan. Organisasjonen sier de aldri før har opplevd så stor folkelig mobilisering på en underskriftskampanje..

Hegnar.no - 02 Aug 19 kl. 13:42

Toyota bedrer resultatet

Bilprodusenten Toyotas resultat var 4 prosent høyere i første kvartal enn i tilsvarende kvartal i fjor. Men prognosen for året som helhet nedjusteres..

Dagbladet - 06 Aug 19 kl. 06:15

Hellas-skam?

Det frivillige engasjementet for at flyktningene skal få den hjelpen de trenger er avgjørende. Men det blir likevel bare et lite plaster på et stort sår dersom man ikke bedrer systemet og koordineringen som trengs for å håndere situasjonen..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 14:08

Southwest Airlines bedrer bunnlinjen

Southwest Airlines tjener mer..

P4 - 03 Jun 19 kl. 07:49

Opprettholder beredskap mot giftige alger

Fiskeridirektoratet opprettholder beredskapen mot den giftige algen som har tatt livet av tonnevis med oppdrettslaks. Det kan se ut til at oppblomstringen av alger er på vei ned, men i Nordland meldes det fortsatt om dødelighet hos fisk, opplyser Fiskeridirektoratet. Beredskapen vil trappes ned utover uken om situasjonen bedrer seg..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Stort tap for Frp om de mister utstillingsvinduet sitt

Det vil være et enormt tilbakeslag for Frp dersom de mister utstillingsvinduet sitt i Os kommune. Det sier valgforsker ved Institutt for samfunnsforskning, Johannes Bergh. I en fersk BT-måling trenger Terje Søviknes støtte fra flere enn Høyre for å fortsette som ordfører når Os slår seg sammen med Fusa kommune.

P4 - 1 time siden

Trump er "den utvalgte"

USAs president Donald Trump kaller seg «den utvalgte» når han forsvarer handelskrigen mot Kina. Til pressen i går kveld sa Trump at hans president-forgjengere tillot USA å bli utnyttet, og at det er hans jobb å reparere skadene. USA har så langt innført toll på kinesiske varer til en verdi av 250 milliarder dollar.

P4 - 45 minutter siden

Mener Frp-nedtur skyldes Venstre og Krf-samarbeid

Grasrota i Frp mener dagens regjering ikke kan fortsette lenger. Klassekampen har snakket med 12 av 25 ordførere og varaordførere fra Frp, som sier at Frps dårlige oppslutning skyldes at Venstre og Krf kom inn i regjering. En av dem er varaordfører Kent Arntzen fra Gran kommune, som sier han er usikker på om partiet lenger er tjent med å sitte i en sånn regjering, og mener partiet må ut..

P4 - 45 minutter siden

Sykmeldte bør få starte på ny utdanning

- Sykemeldte som ikke kan gå tilbake til sin gammel jobb bør få begynne på en ny utdanning mens de er sykemeldte. Det mener forsker på sykefravær Simen Markussen, som er seniorforsker ved Frischsenteret. Han har ledet et utvalg som har sett nærmere på hvordan man kan sikre at alle får nødvendig kompetanse.

P4 - 1 time siden

Inslee trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren Washington, Jay Inslee, gir opp kampen om å bli president. Han er den tredje i rekken av større navn som har trukket seg som presidentkandidat for Demokratene. Inslee sier til MSNBC at det er tydelig at han ikke kommer til å vinne.

P4 - 1 time siden

Ber om jernbanemøte

Frps samferdselspolitiske talsmann, Morten Stordalen, ber samferdselsminister Jon Georg Dale kalle inn Bane Nor og andre i jernbanen til møte om togkaoset. Signalfeil på Østfoldbanen har gitt store forsinkelser i flere dager - Bane Nor jobber døgnet rundt for å finne årsaken til feilen, som har oppstått mellom Nordstrand og Oslo S, men sier det er svært vanskelig. Stordalen sier til Aftenposten at situasjonen har blitt totalt uholdbar..

P4 - 1 time siden

Lakseparasitt kostet 5,2 milliarder

Lakseparasitter kostet oppdretterne totalt 5,2 milliarder kroner i fjor. Det er rekord, skriver Dagens Næringsliv. Forsker hos Nofima, Audun Iversen, sier det kun er de direkte kostandene, men hvis man tar med de indrekte kostnadene kommer kostnadene på opp mot en halv milliard..

P4 - 1 time siden

Evakuerte på Gran Canaria får reise hjem

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra skogbrannene på Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen. Kaldere vær og mindre vind har ført til at brannvesenet har fått kontroll. Så mange som 9.

P4 - 2 timer siden

Mann reddet av Color Line-ferje

Color Line-ferja Hybrid berget en mann i havsnød sent i går kveld. Ferja var på vei fra Strømstad til Sandefjord, men stanset umiddelbart utenfor Hvaler da mannskapet oppdaget en mann i havsnød i en gummijolle. Han hadde vært vakt for kameraten som dykket, men blåste til havs, melder Redningsselskapet.

P4 - 2 timer siden

Kan ta tid å regulere turbusser

Det kan ta tid før utenlandske turbusser i Norge reguleres strengere. Kontroller av turbussmarkedet i sommer har avdekket brudd på lønns- og arbeidsforhold, og flere stortingspolitikere har tatt til orde for en innstramming av regelverket. Samferdelsminister Jon Georg Dale sier et nytt EU-regelverk er på vei, men ifølge Aftenposten kan dette ta lang tid da EU-landene krangler om innholdet i den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt