NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:25

NRK - 19 Nov 19 kl. 12:12

UD: Bidrar ikke til løsning

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier til NTB at USAs kursendring om israelske bosetninger på Vestbredden ikke bringer partene nærmere en løsning. – Kun en forhandlet tostatsløsning kan skape varig og bærekraftig fred, sier hun..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ine Eriksen Søreide, NTB, USAs, Vestbredden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: UD Bidrar, ikke, til, løsning
NRK - 29 Aug 19 kl. 14:20

Tyskland holder på tostatsløsning

En tostatsløsning virker stadig vanskeligere å oppnå, men Tyskland gir ikke opp. Det forsikret Angela Merkel da hun fikk besøk av palestinernes president Mahmoud Abbas i dag. En tostatsløsning er den eneste politiske løsningen som er mulig, sa hun..

P4 - 13 Aug 19 kl. 17:54

Nærmer seg en bompengeløsning

Regjeringen skal nærme seg en løsning i bompengeforhandlingene med Frp. Det sa samferdselsminister Jon Georg dale under en bompengedebatt under Arandalsuka nå nettopp. Vi aner konturene av en løsning sier han, men er hemmelighetsfull på hva det innebærer.

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 21:15

Hva har klimastreikerne egentlig oppnådd?

Vis din løsning på klimasaken. Ikke bare stå der og fortell at andre må finne en løsning for deg..

VG - 08 Aug 19 kl. 21:24

Norge gir ikke opp håpet om løsning i Venezuela

Norge har ikke gitt opp håpet om å bistå partene i Venezuela med å komme fram til en løsning på striden i landet..

P4 - 23 Aug 19 kl. 17:07

Ikke bomløsning

Regjeringspartiene har fremdeles ikke kommet til noen uttalt løsning i bompengeforhandlingene. Alle partilederene har i ettermiddag blitt observert hos statsministeren. Erna Solberg avbrøt dagens program for å få til møtene og var heller ikke tilstede på dagens statsråd på slottet, ifølge NRK.

NRK - 19 Aug 19 kl. 22:14

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 21 Aug 19 kl. 15:38

– KrF skal bidra til løsning

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til NRK at KrF skal bidra til en løsning på bompeng-saken. – En løsning som er bra for miljøet og sikrer utbygging av kollektivtrafikk og som samtidig senker bompengebelastningen som er vel høy enkelte steder..

P4 - 21 Aug 19 kl. 11:31

Frp forventer løsning

Stortingsrepresentant for Frp, Roy Steffensen, sier han forventer en bompengeløsning snarest, og helst i dag. Han sier til VG at det må komme på plass en løsning, slik at det også blir tid til å snakke om andre saker som er viktige for folk frem mot valget..

NRK - 18 Aug 19 kl. 22:20

Ropstad tror på løsning

Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad håper å få til en løsning med de andre regjeringspartiene om en bompengeavtale. Frps landsstyre sa i dag ja til en avtaleskisse om bompenger, som Venstre sier nei til. Ropstad vil ikke si hva KrF mener om skissen..

Aftenposten - 20 Mar 20 kl. 15:56

Innfører digital løsning for sosialhjelp i hele landet

I over halvparten av landets kommuner er det ikke mulig å søke om sosialhjelp digitalt. Nå kommer KS og Nav med midlertidig hasteløsning for å løse problemet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..

NRK - 15 minutter siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..

NRK - 30 minutter siden

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..

NRK - 45 minutter siden

Statsministerens samboer også syk

Boris Johnsons gravide partner Carrie Symmonds (31) er syk av covid-19. Hun har vært i isolasjon den siste uka, melder Sky News. Johnson på sin side er i ferd med å bli frisk..

NRK - 1 time siden

Går ut mot konspirasjonsteorier

Den britiske helsedirektøren angriper konspirasjonsteorier som knytter 5G-mobilnettet til korona-pandemien. Det finnes ingen bevis for at mobilsignaler har noe med sykdom å gjøre. To mobilmaster er påtent i England det siste døgnet, skriver BBC..

NRK - 1 time siden

Færre på intensivavdeling i Italia

For første gang siden korona-pandemien brøt ut, er det nedgang i tallet på intensivpasienter i Italia. Det får nyhetsbyrået AFP opplyst fra helsemyndighetene i landet..

NRK - 1 time siden

Norske kattunger er «big in Japan»

De 14 små kattungene som streames direkte nesten døgnet rundt på nrk.no, har fått en overraskende fanklubb på andre siden av kloden..

NRK - 1 time siden

Møte om oljeprisen utsatt

Møtet mellom Organisasjonen for oljeproduserende land, OPEC, og Russland er utsatt. Oljeprisen har falt de siste ukene fordi de to partene er uenige om produksjonen, og det har skapt en priskrig. Møtet i Aserbajdsjan er utsatt til 9.

NRK - 1 time siden

630 korona-dødsfall i New York

Tallet på dødsfall på grunn av koronapandemien i delstaten New York steg med 630 til 3.565 det siste døgnet. Det sa guvernør Andrew Cuomo da han orienterte medier i ettermiddag, norsk tid.

NRK - 1 time siden

New York får respiratorer fra Kina

Guvernør Andrew Cuomo i New York takker kinesiske myndigheter for å ha lagt til rette for at delstaten får 1.000 respiratorer fra milliardærene Joe Tsai, Clara Tsai og Jack Ma. Ali Baba-gründerne har også donert medisinsk utstyr til europeiske land..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt