E24 > Økonomi

Saturday, 25 June, 18:46

E24 - I førrgår: 11:52

Tyskland trapper opp kriseplan for gass til fase to

Brems i russiske gassleveranser fører nå til at Tyskland utløser fase to av tre i sin kriseplan for gass..
Les mer på E24


Les mer om:
Tyskland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyskland, trapper, opp, kriseplan, for, gass, til, faseto
NRK - 30 mar 22 kl. 09:24

Tyskland aktiverer kriseplan for gassforsyninger

Tysklands økonomiminister Robert Habeck kunngjorde onsdag at landet vil gå til det laveste alarmnivået i landets kriseplan for gassforsyninger. Bakgrunnen er at Russland krever at europeiske land betaler for gassen sin i rubler, et krav som G7-landene er enige om å avslå. Frykten er derfor at Russland skal kutte gassforsyningene til Tyskland og andre europeiske land.

NRK - 31 mar 22 kl. 08:09

Klitsjko: Ukrainsk delegasjon har reist til Tyskland

Kyivs ordførar Vitalij Klitsjko melder på Twitter-kontoen sin at Vladimir Klitsjko har reist til Tyskland. NRK skreiv at det først var den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj som skulle ha reist til Tyskland. Det stemmer ikkje.

NRK - 16 apr 22 kl. 09:06

Energipolitisk mur deler Tyskland i Øst og Vest

Tyskland er delt på midten i spørsmålet om hvorvidt landet skal kutte ut all energiimport fra Russland. I Vest-Tyskland mener 64 prosent at det er på tide å klare seg uten russisk energi. I Øst-Tyskland er det bare 42 prosent som mener det samme, viser en undersøkelse fra Civey.

NRK - 03 apr 22 kl. 18:16

Johnson trapper opp sanksjoner mot Putin

Britenes statsminister Boris Johnson sier han vil gjøre alt i sin makt for å sulte ut Putins krigsmaskin. Han sier Storbritannia trapper opp sanksjonene mot Russland og øker sin militære støtte av Ukraina, skriver Reuters..

NRK - 24 mar 22 kl. 12:36

Tyskland kutter kollektivprisene

Kollektivprisene i Tyskland blir midlertidig kuttet for å oppmuntre folk til å la bilen stå. Årsaken er skyhøye bensinpriser. Tiltaket blir også gjort for å minske avhengigheten av energiimport fra Russland.

NRK - 03 apr 22 kl. 14:54

Polen med anklager mot Tyskland og Frankrike

Polens visestatsminister mener Frankrike og Tyskland står Russland for nære og kritiserer den tyske regjeringens oppførsel før invasjonen av Ukraina. – Tyskland har, i likhet med Frankrike, en sterk velvilje i Russlands favør, sier Jaroslaw Kaczynski i et intervju med den tyske avisen Die Welt. Han retter sterkeste kritikk mot Tyskland.

NRK - 19 jun 22 kl. 05:45

Tysk energimyndighet: Russland kutter gassforsyning for å drive opp prisene

Russland strammer inn på gassforsyningen til Tyskland som et strategisk grep for å drive opp prisene, mener Tysklands energitilsynsorgan Bundesnetzagentur. – Russland har forsynt Tyskland og Energi med betydelig mindre gass i flere dager nå. Dette har til hensikt å gjøre oss urolig og å drive opp prisene, sier Bundsnetzagenturs leder Klaus Müller.

NRK - 04 jun 22 kl. 20:23

Flere kommuner trapper ned flyktningberedskapen

Arbeids- og integreringsministeren ber kommunene om å holde fortsatt høy beredskap for ukrainske flyktninger. Samtidig trapper flere kommuner ned. Rindal kommune i Trøndelag er blant kommunene hvor det så langt har ankommet få eller ingen flyktninger.

NRK - 02 mar 22 kl. 17:21

Kreml seier forholdet til Tyskland er øydelagt for godt

Tyskland si avgjerd om å utsetta opninga av gassrøyrleidningen Nord Stream 2 på ubestemt tid har øydelagt forholdet mellom Moskva og Berlin, ifølge Kreml. Det skriv NTB. Ei talskvinne for russisk UD seier at avgjerda om å stansa prosjektet vil skada forholdet mellom Russland og Tyskland for godt.

NRK - 25 mar 22 kl. 10:04

Tyskland kutter energi fra Russland

Tyskland gjør drastiske kutt i sine energikjøp fra Russland som følge av invasjonen i Ukraina. All import av russisk kull blir stanset innen høsten, mens oljeimporten halveres innen juni. Torsdag ble det også kjent at regjeringen i Tyskland vurderer å holde kullkraftverk i drift lenger for å sikre energiproduksjonen i landet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

For to uker siden sa Arctic-sjefen opp jobben. Nå får meglerhuset refs av Finanstilsynet

Arctic Securities har i årevis begått brudd på verdipapirloven, mener Finanstilsynet. Ulik regelforståelse, svarer meglertopp Mads Syversen, som får fire uker på å rydde opp..

E24 - 1 time siden

Inflasjonen i Zimbabwe stiger til 192 prosent

Til tross for drastiske tiltak øker inflasjonen igjen voldsomt i ett av Afrikas fattigste land. Nå varsles det nye grep..

E24 - 3 timer siden

Pridesponsor avlyser markeringer

Petter Stordalen-eide Nordic Choice Hotels er hovedsponsor for Oslo Pride. Etter masseskytingen avlyser hotellkjeden alle planlagte markeringer..

E24 - 2 timer siden

To menn i 50- og 60-årene ble drept i masseskytingen i Oslo

De to som ble drept i masseskytingen i Oslo sentrum natt til lørdag, var menn i 50- og 60-årene. De pårørende er varslet..

E24 - 3 timer siden

Stor pågang hos hotellene: – Veksten i storbyene er formidabel

Gjestene har vendt tilbake til norske hoteller. Hotellrådgiver tror det kan bli vanskelig å få tak i ledige rom flere steder i sommer..

E24 - 3 timer siden

EU: Atomforhandlingene med Iran blir gjenopptatt

Samtalene om en revidert atomavtale med Iran blir gjenopptatt i løpet av få dager, sier EUs utenrikssjef Josep Borrell, som er i Iran..

E24 - 4 timer siden

Zaniar Matapour (42) siktet for terror - var i samtaler med PST i mai

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) vurderer skytingen i Oslo som en ekstrem islamistisk terrorhandling. De ble først kjent med den pågrepne Zaniar Matapour (42) i 2015..

E24 - 5 timer siden

NHO Luftfart avslår dispensasjonssøknad i flyteknikerkonflikten

NHO Luftfart har avvist en søknad om dispensjon fra ambulanseflyselskapet Babcock, som vil bli rammet av flyteknikerstreiken fra og med søndag..

E24 - 6 timer siden

Flyteknikerstreiken: Widerøe stanser sine flygninger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet..

E24 - 6 timer siden

Historien har stått opp fra de døde. Og den er forbannet

Hvordan skal et rikt, demokratisk og fornuftig Europa forstå Russland? En engelsk sosialist ga kanskje et svar for 70 år siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com