NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 22:15

NRK - 24 nov. 20 kl. 02:09

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands 16 delstater vil be forbundskansler Angela Merkel forlenge smitteverntiltakene fram til 20. desember, ifølge DPA. Restauranter og utesteder ble stengt i Tyskland i starten av november, sammen med teatre, museer og svømmehaller..
Les mer på NRK


Les mer om:
Angela Merkel, DPA, Tyskland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyskland, forlenger, nedstenging
NRK - 06 jan. 21 kl. 15:05

Oslo forlenger nedstenging til 21.1

Oslo kommune forlenger den sosiale nedstengingen i to uker til. De strenge koronatiltakene ble innført 10. november.

Klartale - 06 jan. 21 kl. 15:09

Oslo forlenger nedstenging

Som ventet forlenger Oslo kommune den sosiale nedstengingen i to uker til..

Dagbladet - 06 jan. 21 kl. 15:18

Oslo forlenger sosial nedstenging

Oslo kommune forlenger den sosiale nedstengingen «i foreløpig to uker til». Byrådsleder Raymond Johansen sier at smittetallene har skutt i været på nyåret..

Dagbladet - 06 jan. 21 kl. 15:18

Oslo forlenger sosial nedstenging

Oslo kommune forlenger den sosiale nedstengingen «i foreløpig to uker til». Byrådsleder Raymond Johansen sier at smittetallene har skutt i været på nyåret..

NRK - 13 jan. 21 kl. 17:53

Danmark forlenger nedstenging

Regeringen i Danmark forlenger alle restriksjoner i tre uker, til og med 7. februar. Tiltakene setter et tak på at maks fem personer kan samles offentlig, og skoler og universiteter har hjemmeundervisning.

Klartale - 20 jan. 21 kl. 13:33

Oslo forlenger skjenkestopp og nedstenging

Byrådet i Oslo forlenger den sosiale nedstengningen i to uker. Men det gjøres noen lettelser fra torsdag..

NRK - 01 des. 20 kl. 09:41

Irland stanser nedstenging

Etter seks uker med nedstenging, gjenåpner Irland opp butikker, frisører og treningssentre i landet. Irland var første land i Europa som stengte ned i høst for å få bukt med koronasmitten. På fredag åpner også utesteder og restauranter igjen..

NRK - 06 des. 20 kl. 21:53

Delvis nedstenging i Danmark

Danske myndigheter kommer til å kunngjøre nye koronatiltak på mandag. Det annonserte statsminister Mette Fredriksen i en video på Facebook søndag kveld. Det blir en delvis nedstenging i de områdene der det er mest smitte, blant annet København..

E24 - 04 jan. 21 kl. 21:06

Storbritannia innfører en ny nasjonal nedstenging

Storbritannias statsminister Boris Johnson innfører en ny nasjonal nedstenging i England. Den nye coronamutasjonen får skylden for smitteutviklingen..

E24 - 20 jan. 21 kl. 12:48

Oslo beholder sosial nedstenging og skjenkeforbud

Oslo beholder skjenkeforbudet og sosial nedstenging til 4. februar, sier byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ingen alvorlig skadet i brannen

Brannen oppstod i et venterom på Marnardal stasjon i Lindesnes. Ifølge politiet er ingen personer alvorlig skadet, men en person har pustet inn røyk i forbindelse med brannen..

NRK - 10 minutter siden

NHO vil ha kompensasjon

NHO krever tiltak for bedriftene som stenges ned i Oslo-regionen på grunn av koronapandemien. NHO-direktør Ole Erik Almlid sier til NTB at han frykter flere konkurser i 2021. I alt 25 kommuner har nå strengere tiltak på grunn av det muterte viruset..

NRK - 10 minutter siden

Virke: 400.000 arbeidstakere rammet

De skjerpede smitteverntiltakene på Østlandet rammer over 400.000 arbeidstakere i handel og tjenester, sier Virke. Organisasjonen sier de har forståelse for beslutningen for å slå ned smitte, men vil ha raskt svar om kompensasjon for bedrifter..

NRK - 15 minutter siden

Norge videre i håndball-VM

Frankrike slo Portugal 32-23 i gruppespillets siste kamp. Norge ble dermed nummer to i gruppa og går videre til kvartfinale..

NRK - 30 minutter siden

Nye ledere i Voice of America

Biden-regjeringen har ansatt nye ledere i nasjonale kringkastere som sender nyheter fra USA til resten av verden. Ledere som Donald Trump satte inn for en måned siden fikk kritikk for å gjøre stasjoner som Radio Free Europe om til Trump-propaganda..

NRK - 30 minutter siden

Politiet stenger publikumssentre

Drammen politistasjon stenger publikumssentre for utstedelse av pass, samt forvaltning og utlendingssaker fra i morgen. Fra før har Øst politidistrikt bestemt å stenge tre slike sentre. Dette skal bidra til å slå ned koronasmitten..

NRK - 30 minutter siden

Flere republikanere mot riksrett

Flere republikanske senatorer vil avvise riksrettssaken mot tidligere president Donald Trump. Sjansen for en fellende dom svinner, tror nyhetsbyrået AP. En dom må ha støtte fra 17 av 50 republikanere i Senatet, men de er avhengige av Trumps velgere..

NRK - 45 minutter siden

– Tiltak kan skjerpes raskt

Dersom det oppstår et utbrudd av mutert koronavirus i en av randkommunene som i kveld har fått nye tiltak, kan disse tiltakene raskt skjerpes. Kommunene kan selv innføre tiltak, og få gode råd fra helsemyndighetene, sier helsedirektør Bjørn Guldvog..

NRK - 45 minutter siden

Tar også hensyn til alkoholikere

– I den korte perioden med inngripende tiltak vil stengte vinmonopol skape større problemer enn åpne, sier helsedirektør Bjørn Guldvog. I tillegg til å hindre reiser, må man ta hensyn til at alkoholavhengige kan få problemer, sier han..

NRK - 45 minutter siden

Ingen ny fordeling av vaksiner

Folkehelseinstituttet endrer foreløpig ikke anbefalingene om fordeling av vaksiner, selv om Nordre Follo kommune har bedt om å bli prioritert. FHI vurderer det videre, men vil ikke ta forhastede beslutninger, bl.a.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt