VG > Sport

Tuesday, 02 June, 09:42

VG - 30 Jun 19 kl. 12:26

Tyskerne raser mot Sverige etter kvartfinale-tapet

(Sverige - Tyskland 2–1) De tyske spillerne mener det var dårlig gjort av Sverige å kjøre på, da Tyskland fikk en spiller som ble liggende nede etter en duell. Sverige scoret og vant..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sverige, Tyskland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyskerne, rasermot , Sverige, etter, kvartfinale-tapet
P4 - 16 Jun 19 kl. 19:50

Frp-topp raser mot svenskene

Svenskenes uansvarlige og slepphendte innvandringspolitikk ødelegger for Norge. Det mener Frps innvandringspolitiske talsmann, Jon Helgheim. Flere norske statsborgere har flyttet til Sverige for å få familiegjenforening med ektefellen.

VG - 15 Oct 19 kl. 22:03

Ole Peder ble farløs i 1940: Tyskerne drepte tre i familien

Kaldblodig skjøt tyskerne tre uskyldige bønder i samme familie under felttoget mot Gudbrandsdalen i 1940. Ole Peder Sæther ble farløs som spedbarn..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 14:48

Lå død i en måned. Familien raser

Etter å ha vært død i en måned, ble studenten Mason Pendrous (19) funnet i sin studentbolig på New Zealand. Nå raser familien mot universitetet og firmaet som driftet studenthjemmet..

E24 - 15 Nov 19 kl. 13:48

Riksbanken raser etter SCB-skandalen: – En katastrofe

Både regjeringen og sentralbanken i Sverige reagerer kraftig på feil i arbeidsledighetstallene, som begge bruker som grunnlag i viktige beslutninger..

Dagbladet - 20 Jul 19 kl. 13:03

Politiet raser: Dette er IKKE greit

Politiet opplever stadig at folk filmer mens nødetatene jobber, og nettpatruljen raser etter et nylig eksempel i Stavanger..

P4 - 10 Sep 19 kl. 18:29

FNB-velgere raser over MDG-samarbeid

Velgerne til Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Stavanger raser over at partiet inngår samarbeid med blant andre Arbeiderpartiet og Miljøpartiet de Grønne. I Stavanger fikk partiet 9,3 prosent og ble jokeren. Både Høyre og Arbeiderpartiet var langt på vei avhengige av dem for å kunne ta makta i oljebyen.

Dagbladet - 18 Sep 19 kl. 20:41

Raser etter rentekutt: - Ingen tæl, ingen fornuft!

USAs president Donald Trump raser etter rentekutt..

Aftenposten - 02 May 20 kl. 08:48

Skogbrannen ved Tsjernobyl-kraftverket raser videre

Over 200 brannmannskaper kjemper fortsatt for å slukke skogbrannen som raser ved det gamle atomkraftverket i Tsjernobyl, én måned etter at den brøt ut..

NRK - 27 Mar 20 kl. 14:20

92 døde i Sverige

Totalt 92 personar har dødd etter å ha fått påvist koronaviruset i Sverige, i fylgje ei oversikt avisa Expressen har. Statsminister Stefan Lövfen har haldt ei pressekonferanse i dag kor han fortalte om strengare tiltak mot viruset i Sverige..

VG - 17 Jan 20 kl. 21:58

Sverige knust og ydmyket etter pubskandalen

MALMÖ (VG) (Portugal-Sverige 35–25) Det ble alt annet enn en opptur for Sverige etter pubskandalen. Nå tyder alt på at svenskene kan ta seg en tur ut på byen neste helg. Veien til semifinalen er lang etter tapet for Portugal..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Undersøkelse: Velger Norgesferie selv om grensene åpnes

Selv om UD skulle lette på reiserådene og gjøre det mulig å feriere i Sør-Europa til sommeren, velger de aller fleste å bli i Norge. Samtidig kutter vi drastisk i feriebudsjettet, viser ny undersøkelse..

VG - 3 timer siden

Virginia-politi trekker seg ut av Washington D.C. etter protester: – Satt i en kompromitterende situasjon

Fredelige demonstrasjoner ble ryddet av banen med tåregass og gummikuler før Donald Trump mandag kveld besøkte parken Lafayette overfor Det hvite hus..

VG - 10 timer siden

Har ikke sykkel-lederne lært noe?

Dersom granskingen av den tidligere sykkelpresidentens hatteparade skal ha troverdighet, kan ikke ansvaret for undersøkelsen legges til folk som selv har flere hodeplagg..

VG - 10 timer siden

Protestene blir globale: Solidaritet fra krigsruiner til USAs demonstranter

BEIRUT (VG) I flere byer verden over viser mennesker solidaritet med svarte amerikanere etter drapet på George Floyd. – Vi støtter de undertrykte, sier en kunstner i krigsherjede Idlib i Syria til VG..

VG - 11 timer siden

TV 2-direktør om Telia-forhandlingene: – Dette kan ta lang tid

Mens Telia mener det er bevegelser i de betente forhandlingene med TV 2, ruster allmennkringkasteren seg for en langvarig dragkamp..

VG - 12 timer siden

Ny obduksjonsrapport: – Han døde som følge av trykk mot nakken og ryggen

Etter at den første obduksjonsrapporten viste at George Floyd ikke bare døde av kvelning, bestilte familien en privat rapport. Funnene ble lagt frem mandag kveld norsk tid..

VG - 12 timer siden

Barack Obama: – Kan bli et skikkelig vendepunkt

Tidligere president Barack Obama (58) tar ordet etter en helg med massive demonstrasjoner og opptøyer etter George Floyds død..

VG - 13 timer siden

Terrorangrepet i Kabul: Hun ammet de morløse spedbarna

Firooza Omar (27) satt hjemme og ammet sin egen sønn da hun fikk høre om terrorangrepet mot barselavdelingen i Kabul. Hun bestemte seg for å hjelpe de nyfødte babyene..

VG - 15 timer siden

Oppslukende og frustrerende om kvinnelig sex. Bokanmeldelse: Lisa Taddeo: «Tre kvinner»

En av fjorårets mest omtalte, amerikanske bøker gjør sterkt inntrykk, men Lisa Taddeos «Tre kvinner» feiler i sitt hovedprosjekt: å skildre kvinnelig sex slik at færre fordømmer..

VG - 15 timer siden

Elton John skal ha tapt over 730 millioner kroner

Elton John (73) skal ha gått på en gigasmell økonomisk og har måttet permittere både band og andre ansatte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt