NRK > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:55

NRK - I førrgår: 14:58

Tyskere marsjerer mot koronatiltak

Tusenvis av koronaskeptikere har samlet seg i sentrum av Berlin for å protestere mot det de mener er unødvendige og frihetsberøvende smitteverntiltak. De frammøtte tok lett på smittevernreglene, melder det tyske nyhetsbyrået DPA..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin, DPA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyskere, marsjerermot , koronatiltak
Aftenposten - I førrgår: 18:55

Tyskere marsjerer mot koronatiltak

Tusenvis av koronaskeptikere har samlet seg i sentrum av Berlin for å protestere mot det de mener er unødvendige og frihetsberøvende smitteverntiltak..

Aftenposten - I førrgår: 18:55

Tyskere marsjerer mot koronatiltak. Politiet brøt opp demonstrasjonen.

Tusenvis av koronaskeptikere har samlet seg i sentrum av Berlin for å protestere mot det de mener er unødvendige og frihetsberøvende smitteverntiltak. Tysk politi så seg nødt til å bryte opp demonstrasjonen..

NRK - 09 april 20 kl. 03:16

Støtte til koronatiltak i Afrika

Den afrikanske utviklingsbanken gir 10 milliarder dollar til koronatiltak. Pengene skal brukes til å styrke både afrikanske stater og til private selskaper i kampen mot koronaviruset, opplyser banken..

NRK - 30 juli 20 kl. 16:39

Island strammer inn på koronatiltak

Islands helseminister, Svandís Svavarsdóttir, la i dag fram nye og strengere koronatiltak. Blant annet settes antall personer som kan samles på offentlig sted ned fra 500 til 100 person. I tillegg gjeninnføres regelen om to meter avstand..

NRK - 23 juni 20 kl. 15:36

Tysk politi håndhever koronatiltak

Flere hundre politibetjenter i Tyskland skal håndheve strenge koronatiltak i Gütersloh-distriktet som stenger ned etter et stort smitteutbrudd i et slakteri, melder nyhetsbyrået DPA. Reproduksjonstallet i landet, nå på 2,76, har økt mye siste tiden..

NRK - I førrgår: 14:18

Protester mot koronatiltak i Berlin

Tusenvis har samlet seg i Berlin for å demonstrere mot det de mener er «unødvendige og frihetsberøvende» koronatiltak, under slagordet «Slutten på pandemien: Frihetsdagen». Få av de frammøtte fulgte anbefalingene om munnbind og avstand, melder DPA..

NRK - 30 juli 20 kl. 16:39

Island med strengere koronatiltak

Islands helseminister, Svandís Svavarsdóttir, la i dag fram nye og strengere koronatiltak. Blant annet settes antall personer som kan samles på offentlig sted ned fra 500 til 100 person. I tillegg gjeninnføres regelen om to meter avstand..

Aftenposten - 03 april 20 kl. 05:46

Tre uker med koronatiltak: Trenden er stabil

Først nå får myndighetene oversikt over effekten av den første uken med harde koronatiltak. Mye tyder på at smitten ikke økte. Men den gikk heller ikke ned..

P4 - 09 juli 20 kl. 07:55

Tyske turister vil til Norge

2,2 millioner tyskere vurderer å reise på ferie til Norge. Det kommer frem i en undersøkelse utført for Innovasjon Norge. Ifølge undersøkelsen har flere tyskere lyst til å reise hit enn til Nederland og Danmark, skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 08 mai 20 kl. 22:51

Sju koronatiltak i hele 2020

Helsedirektoratet anbefaler sju koronatiltak som trolig vil vare ut året. Det kommer fram i en rapport fra direktoratet, som danner en del av grunnlaget for regjeringens veikart for å gjenåpne samfunnet, skriver VG. Oppdelt arbeidstid, én meters avstand mellom kollektivpassasjerer, fortsatt hjemmekontor og stengte garderober er blant tiltakene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Dovrebanen opna att

Brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet er sløkt, melder politiet på Twitter. Det er opna att for trafikk på Dovrebanen, etter å ha vore sperra i halvannan time..

NRK - 45 minutter siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapet Fjord Line skjerper rutinene og vil fra og med i dag pålegge ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind, skriver Fædrelandsvennen. Hensikten er å hindre smitte om bord..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannen i Moelv

Politiet melder på Twitter at brannvesenet har fått kontroll på brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet..

NRK - 1 time siden

Frankrike over «raudt»-grensa

Frankrike har no 21,7 koronasmitta per 100.000 innbyggjarar dei siste 14 dagane. Det er over karantenegrensa som er sett av norske styresmakter..

NRK - 1 time siden

– Like farleg som raude land

Sjørettsekspert Erik Røsæg ved Universitetet i Oslo meiner at koronaregelverket til sjøs er for slapt. – Å gå om bord på eit cruiseskip er like farleg som å reise til dei raude områda i Sverige, seier han etter smitteutbrotet på MS «Roald Amundsen»..

NRK - 10 timer siden

Ber om tips om to finske turister

Politiet har mottatt bekymring for et finsk par i 50-årene, som ikke har returnert til Olderelv camping i Skibotn som forventet. Politiet ønsker tips fra publikum om de ser en finskregistrert bil i området. En patrulje leter etter de to turistene..

NRK - 1 time siden

Færre gjekk konkurs i juli

I juli var det endå ein nedgang i konkursar samanlikna med same månad i fjor, melder NTB. Nedgangen i talet på bedrifter som har vorte slått konkurs eller tvangsavvikla i juli i år, var på 23 prosent samanlikna med juli i fjor, syner ferske tal..

NRK - 1 time siden

Orkanen Isaias har treft land

Orkanen Isaias har tysdag morgon treft land ved Ocean Isle Beach i delstaten North Carolina i USA, ifylgje USA sitt nasjonale orkansenter. Orkanen har maksimal vindstyrke på 37 meter i sekundet, ifylgje senteret..

NRK - 1 time siden

Brann i stasjonsbygninga i Moelv

Det brenn i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet. NTB melder at togtrafikken er sperra på staden. Politiet skriv på Twitter at det ikkje er meld om personskadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt