NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 23:36

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:15

Tyske våpen til Saudi-Arabia

Våpen og forsvarsmateriell frå Tyskland har kome fram til Saudi-Arabia med den tyske regjeringa si velsigning, trass i ein våpenembargo som har vart sidan 2018, skriv DPA. Verdien av desse skal vere 4,87 milliardar euro, ifølge partiet Die Linke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Saudi-Arabia, DPA, Die Linke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyske, våpen, til, Saudi-Arabia
NRK - 18 nov. 20 kl. 20:20

Grenseovergang åpen etter 30 år

Grenseovergangen mellom Irak og Saudi-Arabia nær byen Arar er åpen for første gang på 30 år. Saudi-Arabia kuttet diplomatiske bånd til Irak da Saddam Hussein invaderte Kuwait i 1990. De fleste varer til Irak har siden da kommet over grensen fra Iran..

NRK - 18 timer siden

Jemen-milits angrep Saudi-Arabia

Houthi-militsen i Jemen sier de har avfyrt en rakett mot et oljelager i Jeddah i Saudi-Arabia. Saudu-Arabia har ikke bekreftet angrepet, melder Reuters..

NRK - 27 okt. 20 kl. 06:01

Saudi-Arabia fordømmer karikaturer

Saudi-Arabia fordømmer Muhammed-karikaturer og forsøk på å koble islam til terror. Det kommer fram i en uttalelse fra Saudi-Arabias utenriksdepartement, skriver Reuters. De nevner ikke boikott av franske varer slik noen land har tatt til orde for..

NRK - 14 timer siden

Netanyahu besøkte Saudi-Arabia

Israels statsminister Benjamin Netnayahu reiste til Saudi-Arabia i går sammen med sjefen for etterretningstjenesten Mossad. Der møtte de USAs utenriksminister Mike Pompeo og Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, melder israelsk kringkasting..

NRK - 17 nov. 20 kl. 17:32

Saudi-Arabia opnar for oljekutt

OPEC+-landa må vere villige til å kutte i oljeproduksjonen for å hindre prisfall, meiner Saudi-Arabia, melder AFP. Oljekartellet har ein avtale frå april om produksjonskutt, etter at pandemien førte til fall i prisane i mars..

Aftenposten - 27 okt. 20 kl. 06:01

Saudi-Arabia fordømmer Muhammed-karikaturer

Islams opprinnelsesland Saudi-Arabia fordømmer Muhammed-karikaturer og alle forsøk på å koble islam til terrorvirksomhet..

E24 - 17 nov. 20 kl. 17:34

Saudi-Arabia åpner for oljekutt

Landene i oljekartellet Opec+ må være villige til å gjøre enda flere kutt i oljeproduksjonen, om man skal hindre enda et prisfall, mener Saudi-Arabia..

VG - 12 timer siden

Aviser: Netanyahu i hemmelig møte med kronprinsen i Saudi-Arabia

Israels statsminister Benjamin Netanyahu skal ha fløy til Saudi-Arabia for et hemmelig møte med kronprins Mohammed bin Salman.

NRK - 08 nov. 20 kl. 20:45

Saudi-Arabia gratulerer

Både kongen og kronprinsen av Saudi-Arabia gratulerer Joe Biden med valgseieren, skriver Reuters..

NRK - 12 nov. 20 kl. 18:21

Pågrepet etter skyting i Haag

En mann er pågrepet etter at det torsdag ble avfyrt flere skudd mot Saudi-Arabias ambassade i Haag, opplyser nederlandsk politi. Ingen ble skadd. Skytingen skjedde dagen etter et bombeangrep mot en ikke-muslimsk gravlund i Saudi-Arabia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 1 time siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..

NRK - 1 time siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 1 time siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 1 time siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 10 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 1 time siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt