NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:45

NRK - 20 Jun 19 kl. 18:31

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Heiko Maas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyske, politikere, drapstruet
Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 18:33

Tyske politikere mottar drapstrusler etter politikerdrap

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 17 Apr 19 kl. 22:31

28 tyske turister døde i bussulykke

28 tyske turister har mistet livet og et 20-tall er skadd etter at en buss kjørte av veien og veltet ned en bratt skråning på Madeira. Ifølge borgermesteren var alle de omkomne tyske statsborgere. Ulykken skjedde i en bratt og krapp sving..

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:10

Tyske IS-krigere kan miste pass

Den tyske regjeringen vil ha en ny lov som gjør at fremmedkrigere med dobbelt statsborgerskap skal miste sitt tyske statsborgerskap. Loven vil ikke få tilbakevirkende kraft og vil ikke gjelde mindreårige..

NRK - 02 Mar 19 kl. 00:51

Tyske IS-krigere beholder passet

Arresterte tyske IS-krigere med dobbelt statsborgerskap vil ikke miste sitt tyske statsborgerskap, opplyser regjeringen i Berlin. En ny lov om dette kan ikke få tilbakevirkende kraft for fremmedkrigere som sitter i fangenskap i Syria..

Klartale - 29 May 19 kl. 10:32

Vil ha slutt på mobbing av politikere

Politikere mobbes på internett og i sine vanlige liv. Det vil statsråd Monica Mæland få en slutt på..

Hegnar.no - 22 Mar 19 kl. 20:39

Den tyske tiåringen er nå negativ

På en dag der de amerikanske statsobligasjonene har fått mye oppmerksomhet har også tyske statsobligasjoner nådd en milepæl av den tvilsomme sorten..

Dagbladet - 23 Mar 19 kl. 02:00

Artist tiltalt for blodig og grovt hjemmeran

Iført finlandshette mener politiet artisten drapstruet et par med machete og øks..

Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 23:01

Twitter tar grep mot regelbrudd fra politikere

Twitter innfører tiltak mot regelbrudd begått av politikere. USAs president Donald Trump er blant dem som kan bli rammet..

Dagbladet - 23 Mar 19 kl. 02:00

Profilert artist tiltalt for blodig og grovt hjemmeran

Iført finlandshette mener politiet artisten drapstruet et par med machete og øks..

Hegnar.no - 25 Jun 19 kl. 06:29

Amerikanske superrike ber politikere øke formuesskatten

I et åpent brev til amerikanske politikere ber en gruppe superrike om at de bør betale skatt av sine formuer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Frigjort etter trafikkulykke

Personen som var fastklemt etter en bilulykke ved Smihagatunnelen i Akershus, er frigjort. Personen er ved bevissthet og er trolig ikke alvorlig skadd. – Men blir fløyet til traume på Ullevål med tanke på høy hastighet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 5 minutter siden

Kjemper mot branner i Portugal

Over 1.000 brannfolk kjemper mot en tre forskjellige skogbranner i Portugal. De tre brannene brøt ut lørdag i Castelo Branco-distriktet, nordøst for hovedstaden Lisboa, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 5 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 5 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 6 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt