NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 17:53

NRK - 20 Jun 19 kl. 18:31

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Heiko Maas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyske, politikere, drapstruet
NRK - 25 Jul 19 kl. 14:45

Tyske høyreekstremister mer aktive

Tyske høyreekstremister blir stadig mer aktive i sine angrep mot politikere og kjendiser i sosiale medier, ifølge innenriksdepartementet i landet. Hensikten er å spre frykt og usikkerhet, skriver nyhetsbyrået DPA, ifølge NTB..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 18:33

Tyske politikere mottar drapstrusler etter politikerdrap

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 25 Aug 19 kl. 08:30

SV-politiker drapstruet på stand

SV-politiker, Hermann Mathisen, ble drapstruet på stand lørdag formiddag. – Mannen sa at han skulle hjem og hente våpen, og så komme tilbake og skyte ham, forteller Rakel Olsen i Nordkapp SV til iFinnmark..

Hegnar.no - 02 Aug 19 kl. 05:44

Sjaman Durek Verret sier han er blitt drapstruet

Prinsesse Märtha Louises kjæreste, Durek Verret, sier i et intervju med Dagbladet at han er blitt drapstruet etter at de offentliggjorde at de var et par..

NRK - 31 Aug 19 kl. 07:45

Ber om beskyttelse i Tyskland

Tyske medieorganisasjoner krever at staten skal beskytte journalister som har havnet på dødslister som høyreekstreme lager. I delstaten Mecklenburg-Vorpommern avslørte politiet en liste med 25.000 navn på journalister og politikere, skriver SR..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 06:00

Bra med politikere som bryter med blokkene for å finne løsninger

De nye, lokale konstellasjonene vitner om politikere som setter konsekvensene av politikken over de nasjonale strategiene..

NRK - 17 Apr 19 kl. 22:31

28 tyske turister døde i bussulykke

28 tyske turister har mistet livet og et 20-tall er skadd etter at en buss kjørte av veien og veltet ned en bratt skråning på Madeira. Ifølge borgermesteren var alle de omkomne tyske statsborgere. Ulykken skjedde i en bratt og krapp sving..

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:10

Tyske IS-krigere kan miste pass

Den tyske regjeringen vil ha en ny lov som gjør at fremmedkrigere med dobbelt statsborgerskap skal miste sitt tyske statsborgerskap. Loven vil ikke få tilbakevirkende kraft og vil ikke gjelde mindreårige..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 10:07

Politikere unngår å ytre seg av frykt for netthat

Tonen i samfunnsdebatten har blitt mer hatefull de siste årene. Det mener over halvparten av norske politikere, ifølge en fersk undersøkelse..

NRK - 02 Mar 19 kl. 00:51

Tyske IS-krigere beholder passet

Arresterte tyske IS-krigere med dobbelt statsborgerskap vil ikke miste sitt tyske statsborgerskap, opplyser regjeringen i Berlin. En ny lov om dette kan ikke få tilbakevirkende kraft for fremmedkrigere som sitter i fangenskap i Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran respektere protester

Tyskland ber Iran respektere det regjeringen mener er legitime protester mot en kraftig økning i bensinprisene og innlede samtaler med demonstrantane. Det franske utenriksdepartementet ber også om at retten til å demonstrere fredelig blir respektert..

NRK - 1 time siden

Anker søksmål om vindmøller

Tre grunneiere som tapte et søksmål mot Nordlys vind, anker saken, skriver iTromsø. Grunneierene saksøkte vindkraftselskapet for over 255 millioner kroner tidligere i høst. Nord Troms tingrett dømte grunneierne til å betale 500.

NRK - 30 minutter siden

Tre drept på Walmart i USA

Tre personer er skutt og drept i Duncan i Oklahoma. Det skriver Fox News. Politiet i byen bekrefter dette.

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for drapsforsøk på naboen

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter at han knivstakk naboen sin i Odda i april i år. Den 24 år gamle naboen fikk en punktert lunge og blødning i brysthulen. Det var Hardanger Folkeblad som først omtalte tiltalen..

NRK - 1 time siden

Mer politipenger til distriktene

De fire regjeringspartiene på Stortinget pålegger politiet å bruke en større del av pengepotten ute i distriktene. Dette skal gjøre situasjonen bedre blant annet i Telemark og Vestfold der politiet er underbemanna, mener Bård Hoksrud i Frp..

NRK - 1 time siden

Synkende tilfredshet

Tilfredsheten blant Vys kunder på Sør- og Arendalsbanen synker. Tallene kommmer etter en lang periode med mye togtrøbbel. 74 prosent av Vys kunder ved Sør- og Arendalsbanen oppgir at de er fornøyde med tilbudet, noe som er en nedgang på seks prosent..

NRK - 1 time siden

Får rekordpriser for torsken

Fredag meldte Norges Råfisklag at de satte opp prisen på torsk. Fiskerne får nå minst 26,75 kroner for torsk som veier 2,6 til 6 kilo. Omsetningssjef i råfisklaget, Willy Godtliebsen, sier man aldri har hatt en høyere minstepris på torsk enn i dag..

NRK - 1 time siden

Spansk selskap skal bygge ny E6

Spanske FCC Construcción A.S. skal bygge ny E6 fra Ulsberg til Vindåsliene i Trøndelag.

NRK - 1 time siden

Jente omkom da bru kollapset

Ei 15 år gammel jente mistet livet og en lastebilsjåfør er savnet etter at ei bru kollapset sørvest i Frankrike mandag. Minst to kjøretøy havnet i elven Tarn nord for Toulouse. Ulykken skjedde idet de to bilene kjørte ut på brua fra hver sin kant..

NRK - 1 time siden

Flere drept i luftangrep i Libya

Minst sju mennesker ble drept da en kjeksfabrikk i Libyas hovedstad Tripoli ble truffet i et luftangrep mandag. Arbeiderne er hovedsakelig fra Afrika og Bangladesh. Søket måtte stanses på grunn av fly i området, men vil fortsette når det er trygt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt