NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 23:52

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:20

Tysk økonomi vaks med 8,2 prosent

Økonomien i Tyskland har henta seg inn i tredje kvartal, melder nyheitsbyrået AFP. Bruttonasjonalproduktet vaks med 8,2 prosent, noko meir enn dei 7,3 prosentane som var venta. Tyske styresmakter ventar at økonomien vil krympe med 5,5 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tysk, økonomi, vaksmed , 8,2, prosent
NRK - 30 okt. 20 kl. 08:32

Spår nedgang i fransk økonomi

Prognosen er at Frankrike sitt BNP vil krympe med 11 prosent i 202, trass i eit sterkt tredje kvartal, sa økonomiministeren i landet fredag. Statistikkbyrået Insee opplyste fredag at BNP i Frankrike vaks med 18,2 prosent frå juli til september i år..

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:18

Innhenting i spansk økonomi

Spanias bruttonasjonalprodukt vaks med 16,7 prosent i tredje kvartal målt mot andre kvartal, men er framleis ned 8,7 prosent målt mot i fjor, melder AFP. I andre kvartal krympa økonomien med 17,8 prosent som følge av inngripande koronarestriksjonar..

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:39

Italia med betre økonomi enn venta

Den italienske økonomien vaks med 16,1 prosent i tredje kvartal samanlikna med andre kvartal – meir enn dei 12,5 prosentane som banken UniCredit hadde spådd. Bruttonasjonalprodukt falt med 13 prosent i andre kvartal som følge av restriksjonar..

NRK - 30 okt. 20 kl. 08:55

Gjeldsveksten aukar raskare

Hushaldsgjelda i Noreg vaks raskare i september enn månaden før. Den innanlandske lånegjelda til hushaldet utgjorde 3766 milliardar kroner ved utgangen av september, syner tal som blei publiserte av Statistisk sentralbyrå (SSB) fredag..

NRK - 03 nov. 20 kl. 17:30

Tysk kvinne blant ofrene i Wien

Ett av ofrene som ble drept i angrepet i Wien mandag var en tysk kvinne, opplyser den tyske utenriksministeren Heiko Maas, ifølge Reuters. Fem personer, inkludert gjerningspersonen, ble drept i angrepet. Politiet tror gjerningspersonen handlet alene..

NRK - 06 nov. 20 kl. 16:58

Tysk politi ransaker hjem

Tysk politi gjennomførte fredag razziaer og ransakelser i husene og forretningene til fire personer med tilknytning til IS-sympatisøren som fredag gjennomførte det dødelige skyteangrepet i Wien i Østerrike..

Aftenposten - 12 nov. 20 kl. 05:38

Tysk sykepleier siktet for drapsforsøk på pasienter

Tysk politi har pågrepet en sykepleier for drapsforsøk etter at han skal ha gitt overdoser til minst tre pasienter, for deretter å redde dem fra døden..

NRK - 12 nov. 20 kl. 14:47

Høyreekstreme terrorsiktet

Tysk påtalemyndighet har siktet tolv høyreekstremister for å ha planlagt terroraksjoner mot politikere, asylsøkere og muslimer. Elleve av dem ble pågrepet i februar og er siktet for å tilhøre en terroristorganisasjon og for brudd på tysk våpenlov..

E24 - 30 okt. 20 kl. 11:41

Eurosonens økonomi med rekordvekst i tredje kvartal

Eurosonens økonomi har aldri vokst like kraftig som i forrige kvartal. Men en ny mulig nedstenging truer, og Den europeiske sentralbanken har allerede signalisert nye grep..

E24 - 16 nov. 20 kl. 06:35

Dette skjer denne uken: Venter innhenting for norsk økonomi

Denne uken kommer det mange viktige tall for norsk økonomi, mener Marius Gonsholt Hov i Handelsbanken. Uro etter flere smittetilfeller og strengere restriksjoner vil kunne prege flere av dem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 1 time siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..

NRK - 1 time siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 1 time siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 2 timer siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 10 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 2 timer siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt