NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:09

NRK - 24 jan. 21 kl. 09:21

Tyrkiske sjømenn kidnappet

15 tyrkiske sjømenn har blitt kidnappet av pirater i Guineabukta, melder tyrkiske medier. En av mannskapet på lasteskipet skal være drept. Tyrkias president har bedt om at sjøfolkene må bli løslatt. Piratvirksomheten i Guineabukta økte i 2020..
Les mer på NRK


Les mer om:
Guineabukta

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkiske, sjømenn, kidnappet
NRK - 26 feb. 21 kl. 09:26

Ny massekidnapping i Nigeria

Rundt 300 jenter antas å være kidnappet fra en videregående skole i nordvest Nigeria. Væpnede menn kidnappet jentene fra en offentlig videregående skole i Jangebe i delstaten Zamfara tidlig fredag, opplyser en representant for lokale myndigheter, Zailania Bappah, til BBC..

VG - 26 feb. 21 kl. 13:55

Væpnede menn kidnappet over 300 skolebarn i Nigeria

Hele 317 jenter ble fredag kidnappet fra en skole i Jangebe town, opplyser nigerianske myndigheter. Landet herjes av en kidnappingsbølge..

NRK - 15 mars 21 kl. 14:32

Leder i kurdisk milits fanget

Tyrkiske etterretningsagenter har tatt til fange en leder for den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge statlige tyrkiske medier. Ibrahim Babat ble pågrepet i en operasjon i Syria. Deretter ble han brakt til Tyrkia.

NRK - 27 feb. 21 kl. 10:31

Bortførte elever løslatt i Nigeria

42 personer, 27 av dem elever, ble lørdag løslatt etter å ha blitt kidnappet fra en skole i Nigeria i forrige uke, melder Reuters. Fredag ble over 300 jenter kidnappet fra en videregående skole nordvest i landet. Det er uvisst hvor de befinner seg..

NRK - 27 feb. 21 kl. 10:31

Elever sluppet fri i Nigeria

42 personer, 27 av dem elever, ble lørdag løslatt etter å ha blitt kidnappet fra en skole i Nigeria i forrige uke, melder Reuters. Fredag ble over 300 jenter kidnappet fra en videregående skole nordvest i landet. Det er uvisst hvor de befinner seg..

NRK - 03 mars 21 kl. 06:32

Nedgang i sjømateksport

Norge eksporterte sjømat for 8,7 milliarder kroner i februar. Det er en nedgang på fem prosent, sammenlignet med februar i fjor. Dermed fortsetter trenden fra januar med en fallende sjømateksport, skriver Norges sjømatråd i en pressemelding..

NRK - 16 mars 21 kl. 22:58

Uber ansetter 70.000 sjåfører

Uber gir 70.000 sjåfører fast ansettelse i Storbritannia etter at høyesterett slo fast at sjåførene ikke er å anse som selvstendig næringsdrivende. For sjåførenes del innebærer ansettelsen at de er sikret britisk minstelønn, pensjonsrettigheter og ferie på lik linje med andre arbeidstakere..

NRK - 29 mars 21 kl. 02:15

Venter dyrere hytter ved sjøen

Meglerbransjen forventer at prisstigningen for hytter langs sjøen skal stige også i år. I fjor steg prisen på hytter nær sjøen med hele 11,5 prosent, ifølge Eiendom Norge. I år vil prisen på sjøhyttene øke ytterligere, mener flere meglere Dagens Næringsliv har snakket med..

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 08:34

Da moren ble kidnappet, nektet hun å forhandle med gisseltagerne. Nå skal hun få fart på verdenshandelen.

Hvite menn har tapt enda en maktposisjon. Nigerianske Ngozi Okonjo-Iweala er den nye sjefen i Verdens….

NRK - 17 feb. 21 kl. 10:29

Ny massekidnapping i Nigeria

Flere hundre skolegutter ble tirsdag kidnappet av væpnede menn i Nigeria, ifølge nyhetsbyrået AFP. Et stort antall angripere kledd i militæruniformer stormet leilighetsdelen av en høyskole og førte guttene til en skog i nærheten. En gutt ble drept..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 2 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..

NRK - 3 timer siden

Mann døde etter skyteepisode

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Biden ber folk stå sammen

USAs president Joe Biden sier at dommen i George Floyd-saken kan være et stort skritt framover mot systemisk rasisme i USA. Biden amerikanerne stå sammen og unngå vold etter at kjennelsen i George Floyd saken ble kjent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt