NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 08:15

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:54

Tyrkia vil returnere IS-krigere

Tyrkiske myndigheter opplyser at IS-fanger fra Europa vil bli sendt hjem, og at hjemsendelsene starter mandag 11. november. Kilden for dette skal være innenriksminister Suleyman Soylu, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Europa, Suleyman Soylu, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, vil, returnere, IS-krigere
NRK - 11 Nov 19 kl. 09:53

Tyrkia deporterer IS-krigere

Tyrkia har begynt å deportere IS-krigere til hjemlandet, og den første er satt på et fly til USA. Sju tyske statsborgere vil bli sendt hjem tirsdag. 737 utenlandske IS-krigere sitter fengslet i Tyrkia..

P4 - 09 Nov 19 kl. 07:47

Tyrkia varsler retur av IS-fanger

Tyrkiske myndigheter vil begynne å returnere europeiske IS-fanger fra mandag. Det varsler landets innenriksminister, ifølge det statlige tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. Tyrkia har lenge kritisert sine europeiske allierte for at de nekter å hente hjem IS-krigere og deres familier, som sitter i fangenskap i Tyrkia og i al-Hol-leiren i Nord-Syria..

P4 - 02 Nov 19 kl. 16:51

Tyrkia vil returnere IS-fanger

Tyrkia varsler at de snart vil sende utenlandske IS-krigere som sitter fanget i Syria, tilbake til hjemlandene. Kurdiske styrker har tidligere holdt terroristene fengslet i Nord-Syria, men etter invasjonen har Tyrkia sagt at det er en ordning som vil ta slutt. Flere EU-land har tidligere vist liten vilje til å hente tilbake sine statsborgere som har kjempet for terrorhæren..

NRK - 03 Dec 19 kl. 17:44

Macron: – Tyrkia bruker IS-krigere

Frankrikes president Emmanuel Macron mener tyrkiske styrker noen ganger bruker IS-krigere for å nedkjempe kurdisk milits i Syria. – Når jeg ser på Tyrkia, så kjemper de nå mot dem som kjempet med oss. Og noen ganger jobber de sammen med IS-krigere..

NRK - 03 Dec 19 kl. 17:44

 Macron: – Tyrkia bruker IS-krigere

Frankrikes president Emmanuel Macron mener tyrkiske styrker noen ganger bruker IS-krigere for å nedkjempe kurdisk milits i Syria. – Når jeg ser på Tyrkia, så kjemper de nå mot dem som kjempet med oss. Og noen ganger jobber de sammen med IS-krigere..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 16:01

Tyrkia vil returnere IS-fanger til hjemlandene

Tyrkiske myndigheter sier de vil sende utenlandske IS-krigere som sitter fanget i Syria, tilbake til hjemlandene..

P4 - 28 Dec 19 kl. 22:11

Sender hjem IS-krigere

Tyrkia har sendt to nederlandske fremmedkrigere tilbake til hjemlandet deres. Det melder nyhetsbyrået Anadolu. Tyrkia har gjort det klart at de vil sende IS-krigere hjem, selv om hjemlandet har fratatt dem statsborgerskapet.

NRK - 09 Dec 19 kl. 08:31

Tyrkia deporterer franske IS-kriger

Tyrkia har deportert elleve franskmenn som er mistenkt for å være medlem av terrorgruppa IS. Tyrkia startet i november deporterer utenlandske IS-krigere til hjemlandene sine..

NRK - 28 Dec 19 kl. 22:00

Tyrkia sender fremmedkrigere hjem

Tyrkia har deportert to nederlandske fremmedkrigere til sitt hjemland som ledd i planene om å sende utenlandske IS-krigere ut av landet. Hittil har Tyrkia foretatt 112 deportasjoner..

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:05

Tyrkia sender hjem IS-krigere

Tyrkia vil begynne å sende utenlandske IS-krigere tilbake til hjemlandene sine på mandag. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Mange land, inkludert Norge, har vist liten vilje til å hente hjem statsborgere som reiste til Syria for å kjempe for IS.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Ingen økt dødelighet i Norge i år

Foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet viser at det ikke har dødd flere i år enn normalt, til tross for koronaepidemien. Det understrekes at tallene er usikre, på grunn av justeringer for forsinkelser i registrering av dødsfall..

NRK - 15 minutter siden

Dropper nattavganger på Dovrebanen

Vy dropper nattavgangene på Dovrebanen i sommer. Det kommer som følge av massiv passasjersvikt på grunn av koronaviruset. Nattogene vil bli satt opp igjen så snart selskapet mener kundegrunnlaget er godt nok..

NRK - 11 timer siden

Ingen enighet om olje-krisepakke

Forhandlingene om gunstigere skatt for oljenæringen er ikke i mål i Stortinget. De parlamentariske lederne tar opp igjen samtalene om redningspakken for oljerelatert industri i morgen. Etter planen skal finanskomiteen levere innstilling klokka 1030..

NRK - 15 minutter siden

Skal ha vært sikkerhetsvakt

Personen som skal ha skadet minst 39 mennesker i et knivangrep mot en barneskole i Kina, skal ha vært sikkerhetsvakt på skolen. Det melder nyhetsbyrået AP. Motivet for angrepet er foreløpig ukjent..

NRK - 15 minutter siden

Dømt til å betale erstatning

Visjon Norge lot moren til en hardt skadd mann uttale seg om sønnens helsetilstand uten hans samtykke. Nå er TV-kanalen dømt til å betale mannen erstatning. Programmet gikk på lufta i 2017, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 30 minutter siden

Politisk kvarter

Ingen enighet om krisepakke til oljenæringa - se diskusjonen i politisk kvarter her..

NRK - 30 minutter siden

Norsk sjømateksport falt i verdi

I mai ble det eksportert 162.718 tonn norsk sjømat til en verdi av 7,8 milliarder kroner. Det er 764 millioner kroner mindre enn samme måned i fjor.

NRK - 30 minutter siden

Vi dropper nattog på Bergensbanen

Vy har innstilt alle nattog på Bergensbanen i sommer som følge av passasjersvikt. Ifølge Vy vil nattogene bli satt opp igjen så snart selskapet mener kundegrunnlaget er tilstrekkelig, forutsatt at smittesituasjonen er under kontroll..

NRK - 45 minutter siden

Skal stemme over nasjonalsanglov

Den folkevalgte forsamlingen i Hongkong skal stemme over en lov som forbyr å vise manglende respekt for Kinas nasjonalsang. Det melder Reuters. Hvis loven blir vedtatt, mener kritikere det er et steg i retning av at Kina strammer grepet om Hongkong..

NRK - 1 time siden

Bil braste inn i hage

En beboer i Askim sentrum ble i morges vekt av en bil som braste gjennom hekken på stedet. Bilen traff blant annet et tre i hagen. Politiet ønsker nå tips fra publikum.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt