NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 07:03

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:54

Tyrkia vil returnere IS-fanger

Tyrkiske myndigheter opplyser at europeiske IS-fanger vil bli sendt til sine hjemland, og at hjemsendelsene starter mandag 11. november. Kilden for dette skal være innenriksminister Suleyman Soylu, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Suleyman Soylu, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, vil, returnere, IS-fanger
NRK - 11 Nov 19 kl. 08:40

Tyrkia sender hjem IS-fanger

Tyrkia har begynt å returnere europeiske IS-fanger til sine hjemland. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge president Tayyip Erdogan er det 1201 IS-fanger i tyrkiske fengsler, og 287 som er tatt til fange i Syria..

Dagbladet - 09 Nov 19 kl. 08:17

- Tyrkia vil returnere IS-fanger, mødre og barn til Europa

Innenriksministeren varsler at Tyrkia «ikke er et hotell» for IS-fanger. Nå vil de presse europeiske stater - og Norge - til å ta hjem sine borgere..

P4 - 09 Nov 19 kl. 07:47

Tyrkia varsler retur av IS-fanger

Tyrkiske myndigheter vil begynne å returnere europeiske IS-fanger fra mandag. Det varsler landets innenriksminister, ifølge det statlige tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. Tyrkia har lenge kritisert sine europeiske allierte for at de nekter å hente hjem IS-krigere og deres familier, som sitter i fangenskap i Tyrkia og i al-Hol-leiren i Nord-Syria..

P4 - 02 Nov 19 kl. 16:51

Tyrkia vil returnere IS-fanger

Tyrkia varsler at de snart vil sende utenlandske IS-krigere som sitter fanget i Syria, tilbake til hjemlandene. Kurdiske styrker har tidligere holdt terroristene fengslet i Nord-Syria, men etter invasjonen har Tyrkia sagt at det er en ordning som vil ta slutt. Flere EU-land har tidligere vist liten vilje til å hente tilbake sine statsborgere som har kjempet for terrorhæren..

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:54

Tyrkia vil returnere IS-krigere

Tyrkiske myndigheter opplyser at IS-fanger fra Europa vil bli sendt hjem, og at hjemsendelsene starter mandag 11. november. Kilden for dette skal være innenriksminister Suleyman Soylu, melder Reuters..

P4 - 12 Nov 19 kl. 19:16

Truer med å sende IS-fanger til Europa

Tyrkia truer med å frigjøre flere IS-fanger og sende dem til Europa om ikke europeiske ledere endrer holdningen sin til Tyrkia. Det sa president Recep Erdogan på en pressekonferanse i dag. Tyrkia begynte i dag med å deportere flere av de 1200 IS-fangene som holdes i Tyrkia og Syria..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 16:01

Tyrkia vil returnere IS-fanger til hjemlandene

Tyrkiske myndigheter sier de vil sende utenlandske IS-krigere som sitter fanget i Syria, tilbake til hjemlandene..

NRK - 13 Apr 20 kl. 23:36

Tyrkia løslater titusener av fanger

Parlamentet i Tyrkia vedtok tirsdag et lovforslag som åpner for å løslate titusener av fanger, for å beskytte de insatte mot koronaviruset, melder Reuters. Forslaget ble vedtatt med 279 mot 51 stemmer..

VG - 11 Nov 19 kl. 11:27

Tyrkia har begynt å sende hjem IS-fanger

Tyrkia vil ikke være et «hotell for andre lands IS-krigere», og har begynt å deportere fanger fra den beseirede terrorhæren. Den første ble satt på et fly til USA, og det forberedes transport til flere land i Europa..

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:54

Tyrkia starter retur av IS-fanger

Tyrkiske myndigheter opplyser at europeiske IS-fanger vil bli sendt til sine hjemland, og at hjemsendelsene starter mandag 11. november. Kilden for dette skal være innenriksminister Suleyman Soylu, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mange overdosedødsfall

Sju personer har dødd av overdose i Haugesund og Karmøy siden februar, ifølge Rusmisbrukernes interesseorganisasjon, skriver Haugesunds Avis. Organisasjonen mener koronarestriksjonene har ført til at flere produserer kjemiske russtoff som GHB og GBL..

NRK - 15 minutter siden

Mangler likestilling i barnehagene

Gutter og jenter i barnehagene blir behandlet ulikt av personalet. Det går frem i en fersk likestillingsstudie fra Universitetet i Stavanger. Barnehagene er pålagt å jobbe med likestilling, men mange unngår tema i praksis..

NRK - 10 minutter siden

Pågrep 90 personer i natt

Politiet i den amerikanske storbyen New York by har natt til torsdag pågrepet 90 personer, skriver CNN. Politiet sier til nyhetskanalen at demonstrasjonene skal ha vært fredelige. Tallet på pågripelser natten før var 280 personer..

NRK - 15 minutter siden

Politibetjent skutt i New York

En politibetjent ble skutt i bydelen Brooklyn i New York by onsdag kveld, ifølge AFP. Det var portforbud i storbyen da betjenten ble skutt, noe som har blitt innført som følge av store demonstrasjoner. Politibetjentens medisinske tilstand er ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Fare for flere skred

Det er stor fare for flere jord-, sørpe- og flomskred i Finnmark de kommende dagene. Det sier Anders Bjordal, distriktsingeniør i NVE. Onsdag gikk et stort jordskred i Alta.

NRK - 1 time siden

Tre pågrepet for knivran

To menn på 20 år er pågrepet etter at en 24 år gammel mann ble knivstukket i benet onsdag kveld. Det skjedde på Gimsøy i Skien. En gutt på 16 år, som deltok i det politiet tror var et ran, er sendt hjem.

NRK - 1 time siden

Tar tid før det er trygt

Det vil ta lang tid før det er trygt å oppholde seg i rasområdet ved Talvik i Alta. Det sier distriktsingeniør Anders Bjordal i NVE, etter det store jordraset onsdag. Bjordal tror det vil fortsette å rase i rasområdet i flere dager.

NRK - 45 minutter siden

40 skadd i knivangrep på skole

En mann er ifølge kinesiske medier pågrepet etter et knivangrep mot en barneskole i Wuzhou i Kina. Over 40 ansatte og elever ble skadd i knivangrepet, som skjedde torsdag morgen i Guangxi Zhuang i Sør-Kina, melder avisen, Global Times..

NRK - 1 time siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..

NRK - 1 time siden

Rusa mann slo seg inn i hus

En person er lagt inn på sykehus etter at en aggressiv og rusa mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne onsdag kveld, melder politiet i Møre og Romsdal. Ved 4-tida torsdag morgen ble mannen funnet og arrestert..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt