NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 22:22

NRK - 13 Mar 18 kl. 09:55

Tyrkia skal ha omringet kurdisk by

Tyrkisk militær sier de har omringet den kurdiskkontrollerte byen Afrin i Nord-Syria..
Les mer på NRK


Les mer om:
Afrin, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, skalha , omringet, kurdiskby
NRK - 18 Feb 18 kl. 02:04

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

Klartale - 06 Jul 18 kl. 11:06

Kurdisk kvinne fengslet

En kurdisk kvinne ble utvist fra Norge. Nå er hun fengslet i Tyrkia..

NRK - 30 Oct 18 kl. 17:24

Erdogan vil knuse kurdisk milits

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan truer med å knuse kurdisk milits øst for elva Eufrat nord i Syria, til tross for at de støttes av amerikanske styrker. USA ser på YPG som allierte i kampen mot IS, til tross for protester fra Tyrkia..

NRK - 09 Sep 18 kl. 11:49

Iran angrep kurdisk base

Irans revolusjonsgarde hevder de sto bak angrepet mot en kurdisk militsgruppe i Irak. Elleve personer ble drept og flere skal være såret i angrepet..

P4 - 26 Jan 18 kl. 17:48

Truer med opptrapping av krig

Tyrkias president Recep Erdogan truer med å trappe opp den tyrkiske krigføringen mot kurdisk milits i Syria. For en uke siden startet Tyrkia en militæroffensiv nordvest i landet for å drive ut YPG-militsen av området. Tyrkia mener militsen er PKK-geriljaens syriske avlegger og har satt begge disse på sin terrorliste..

VG - 06 Jul 18 kl. 15:04

Kurdisk PKK-soldat uttransportert fra Norge – fengslet i Tyrkia

ISTANBUL/OSLO (VG) Gülizar Tasdemir (42) søkte om beskyttelse i Norge fordi hun fryktet forfølgelse i Tyrkia. Nå er hun arrestert og terrortiltalt i hjemlandet..

VG - 06 Jul 18 kl. 15:04

Kurdisk PKK-soldat utvist fra Norge – fengslet i Tyrkia

ISTANBUL/OSLO (VG) Gülizar Tasdemir (42) søkte om beskyttelse i Norge fordi hun fryktet forfølgelse i Tyrkia. Nå er hun arrestert og terrortiltalt i hjemlandet..

NRK - 19 Jun 18 kl. 18:17

Vil stoppe fly til Tyrkia

Seantet i Washington DC vedtok mandag kveld å stanse overføringen av F-35-fly til Tyrkia, og at Pentagon skal lage en plan for å fjerne Tyrkia fra kampflyprogrammet som også Norge er en del av. USA og Tyrkia har fått et stadig mer anstrengt forhold..

P4 - 10 Mar 18 kl. 15:10

Erdogan etterlyser NATOs støtte

Tyrkias president Recep Erdogan etterlyser NATO-støtte til landets krigføring mot kurdisk milits i Syria. Den tyrkiske presidenten anklager NATO for dobbeltmoral og viser til at Tyrkia bidrar med styrker når forsvarsalliansen ber om det. Når Tyrkia ber om støtte, får de det derimot ikke, sier han.

NRK - 27 Jan 18 kl. 14:01

Ber USA komme seg ut av Manbij nå

Tyrkia oppfordrer USA til å «umiddelbart» trekke seg ut av den syriske byen Manbij, der tyrkerne har varslet militæroffensiv for mot kurdisk milits. Advarselen kom lørdag ettermiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Dømt for kjøring uten førerkort

Nokas-dømte Kjell Alrich Schumann er dømt til en bot på 15.000 kroner for å ha kjørt bil uten førerkort og brutt fartsgrensen. Han er samtidig frikjent for å ha brutt et besøksforbud mot ekskona si i Stavanger, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 45 minutter siden

Vil stoppe støtte til Saudi-Arabia

Senatet i USA har vedtatt å stoppe den militære støtten til Saudi-Arabias krigføring i Jemen. President Trump kan legge ned veto mot vedtaket. Senatet vedtok også en resolusjon om at kronprins Mohammed bin Salman står bak drapet på Jamal Khashoggi..

NRK - 1 time siden

– Mistenkt drept i Strasbourg

Mannen som er mistenkt for å stå bak tirsdagens terrorangrep i Strasbourg, Cheriff Chekatt, er skutt og drept. Det opplyser en politikilde til Reuters..

NRK - 1 time siden

– Én «nøytralisert» i Strasbourg

En person skal være «nøytralisert» av politiet i Strasbourg. Det sier en politikilde til Reuters. En annen politikilde ser at det dreier seg om den mistenkte gjerningsmannen, Cherif Chekatt.

NRK - 1 time siden

Meldinger om skyting i Strasbourg

Vitner sier til nyhetsbyrået Reuters at de har hørt skyting i Strasbourg. Sikkerhetsstyrker skal være til stede i området. Store politistyrker jakter en 29 år gammel mann som mistenkes å stå bak terrorangrepet i byen..

NRK - 1 time siden

Kraftig økning i influensavaksiner

Det er så langt i influensasesongen distribuert 33 prosent flere influensavaksinedoser enn i 2017/18-sesongen. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Den siste uken har antall innlagte på sykehus med influensa økt, men fra et svært lavt nivå..

NRK - 1 time siden

Toyota tilbakekaller 143.000 biler

Toyota kaller inn nesten 143.000 biler for å fikse problemer med kollisjonsputer og bremser. Det er biler av typene Land Cruiser, Lexus og Tacoma som blir kalt inn..

NRK - 1 time siden

Støre har droppet komitemøter

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ikke deltatt på noen av møtene i Stortingets utenriks- og forsvarskomite i år eller i fjor. Det melder TV 2. – Jeg er partileder og det er ikke vanlig at partilederen går på de møtene, sier Støre..

NRK - 1 time siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 2 timer siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt