NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:10

NRK - 13 Mar 18 kl. 09:55

Tyrkia skal ha omringet kurdisk by

Tyrkisk militær sier de har omringet den kurdiskkontrollerte byen Afrin i Nord-Syria..
Les mer på NRK


Les mer om:
Afrin, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, skalha , omringet, kurdiskby
NRK - 18 Feb 18 kl. 02:04

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

P4 - 26 Jan 18 kl. 17:48

Truer med opptrapping av krig

Tyrkias president Recep Erdogan truer med å trappe opp den tyrkiske krigføringen mot kurdisk milits i Syria. For en uke siden startet Tyrkia en militæroffensiv nordvest i landet for å drive ut YPG-militsen av området. Tyrkia mener militsen er PKK-geriljaens syriske avlegger og har satt begge disse på sin terrorliste..

NRK - 19 Jun 18 kl. 18:17

Vil stoppe fly til Tyrkia

Seantet i Washington DC vedtok mandag kveld å stanse overføringen av F-35-fly til Tyrkia, og at Pentagon skal lage en plan for å fjerne Tyrkia fra kampflyprogrammet som også Norge er en del av. USA og Tyrkia har fått et stadig mer anstrengt forhold..

P4 - 10 Mar 18 kl. 15:10

Erdogan etterlyser NATOs støtte

Tyrkias president Recep Erdogan etterlyser NATO-støtte til landets krigføring mot kurdisk milits i Syria. Den tyrkiske presidenten anklager NATO for dobbeltmoral og viser til at Tyrkia bidrar med styrker når forsvarsalliansen ber om det. Når Tyrkia ber om støtte, får de det derimot ikke, sier han.

NRK - 27 Jan 18 kl. 14:01

Ber USA komme seg ut av Manbij nå

Tyrkia oppfordrer USA til å «umiddelbart» trekke seg ut av den syriske byen Manbij, der tyrkerne har varslet militæroffensiv for mot kurdisk milits. Advarselen kom lørdag ettermiddag..

NRK - 23 Nov 17 kl. 13:13

Tyrkia godtar ikke Assad-styre

Tyrkia fastholder sin motstand mot at Syrias president Bashar al-Assad skal få beholde makten, ifølge en talsmann for det tyrkiske regjeringspartiet AKP. Dette skal ha blitt tydelig kommunisert på toppmøtet for Tyrkia, Iran og Russland i Sotsji onsdag..

Dagbladet - 18 Feb 18 kl. 14:44

Tre europeere drept i Nord-Syria etter å ha kjempet i kurdisk milits

Den kurdiske YPG-militsen opplyser at tre av militsens utenlandske medlemmer er drept i Syria, to av dem i enklaven Afrin, som er under angrep fra Tyrkia..

P4 - 05 Apr 18 kl. 15:04

Fire skal være drept i skyting i Tyrkia

Fire personer skal være skutt og drept ved et universitet i byen Eskisehir, vest i Tyrkia i dag. Det melder tyrkiske medier. Alle ofrene skal være ansatte ved universitetet.

NRK - 04 Jun 18 kl. 12:36

Kraftig inflasjon i Tyrkia

Inflasjonen i Tyrkia steg kraftig i mai. Prisstigningen over tolv månader var hele 12,15 prosent. Tala vert lagt fram av det statistiske sentralbyrået i Tyrkia få veker før det skal vere val på president og ny nasjonalforsamling i landet..

NRK - 11 Mar 18 kl. 17:36

Douma omringet av syriske styrker

Syriske regjeringsstyrker har omringet Douma som ligger i det opprørskontrollerte Øst-Ghouta ved Damaskus. det rapporterer en militær medieenhet fra Hizbollah som er allieret med det syriske regimet, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 45 minutter siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 1 time siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..

NRK - 3 timer siden

Erdogan leder foreløpig

Den sittende presidenten Recep Tayyip Erdogan leder med 56,5 prosent når mer enn halvparten av stemmene i presidentvalget er talt, ifølge AFP. Hovedutfordreren har så langt fått 28,8 prosent av stemmene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt