NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 10:43

NRK - 13 Mar 18 kl. 09:55

Tyrkia skal ha omringet kurdisk by

Tyrkisk militær sier de har omringet den kurdiskkontrollerte byen Afrin i Nord-Syria..
Les mer på NRK


Les mer om:
Afrin, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, skalha , omringet, kurdiskby
NRK - 18 Feb 18 kl. 02:04

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

Klartale - 06 Jul 18 kl. 11:06

Kurdisk kvinne fengslet

En kurdisk kvinne ble utvist fra Norge. Nå er hun fengslet i Tyrkia..

NRK - 09 Sep 18 kl. 11:49

Iran angrep kurdisk base

Irans revolusjonsgarde hevder de sto bak angrepet mot en kurdisk militsgruppe i Irak. Elleve personer ble drept og flere skal være såret i angrepet..

P4 - 26 Jan 18 kl. 17:48

Truer med opptrapping av krig

Tyrkias president Recep Erdogan truer med å trappe opp den tyrkiske krigføringen mot kurdisk milits i Syria. For en uke siden startet Tyrkia en militæroffensiv nordvest i landet for å drive ut YPG-militsen av området. Tyrkia mener militsen er PKK-geriljaens syriske avlegger og har satt begge disse på sin terrorliste..

VG - 06 Jul 18 kl. 15:04

Kurdisk PKK-soldat uttransportert fra Norge – fengslet i Tyrkia

ISTANBUL/OSLO (VG) Gülizar Tasdemir (42) søkte om beskyttelse i Norge fordi hun fryktet forfølgelse i Tyrkia. Nå er hun arrestert og terrortiltalt i hjemlandet..

VG - 06 Jul 18 kl. 15:04

Kurdisk PKK-soldat utvist fra Norge – fengslet i Tyrkia

ISTANBUL/OSLO (VG) Gülizar Tasdemir (42) søkte om beskyttelse i Norge fordi hun fryktet forfølgelse i Tyrkia. Nå er hun arrestert og terrortiltalt i hjemlandet..

NRK - 19 Jun 18 kl. 18:17

Vil stoppe fly til Tyrkia

Seantet i Washington DC vedtok mandag kveld å stanse overføringen av F-35-fly til Tyrkia, og at Pentagon skal lage en plan for å fjerne Tyrkia fra kampflyprogrammet som også Norge er en del av. USA og Tyrkia har fått et stadig mer anstrengt forhold..

P4 - 10 Mar 18 kl. 15:10

Erdogan etterlyser NATOs støtte

Tyrkias president Recep Erdogan etterlyser NATO-støtte til landets krigføring mot kurdisk milits i Syria. Den tyrkiske presidenten anklager NATO for dobbeltmoral og viser til at Tyrkia bidrar med styrker når forsvarsalliansen ber om det. Når Tyrkia ber om støtte, får de det derimot ikke, sier han.

NRK - 27 Jan 18 kl. 14:01

Ber USA komme seg ut av Manbij nå

Tyrkia oppfordrer USA til å «umiddelbart» trekke seg ut av den syriske byen Manbij, der tyrkerne har varslet militæroffensiv for mot kurdisk milits. Advarselen kom lørdag ettermiddag..

NRK - 23 Nov 17 kl. 13:13

Tyrkia godtar ikke Assad-styre

Tyrkia fastholder sin motstand mot at Syrias president Bashar al-Assad skal få beholde makten, ifølge en talsmann for det tyrkiske regjeringspartiet AKP. Dette skal ha blitt tydelig kommunisert på toppmøtet for Tyrkia, Iran og Russland i Sotsji onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Idrettsstyret ut mot WADA-vedtak

– Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité støtter verken WADAs vedtak eller oppmykingen av WADAs opprinnelige vilkår for RUSADAs gjeninntreden som nasjonalt russisk antidopingbyrå, skriver Idrettsstyret i en pressemelding fredag..

NRK - 1 time siden

86 døde i ferjeforlis i Tanzania

Så langt er 86 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Så mange som 200 passasjerer kan ha vært om bord da ferjen kantret.

NRK - 10 minutter siden

Britene etterforsker Danske Bank

Britisk økokrim har innledet etterforskning av Danske Bank fordi de mistenker at britiskregistrerte selskaper kan ha vært involvert, skriver Financial Times. Mistanken er at hvitvaskede penger har gått både til og fra Storbritannia via Danske Bank..

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt ikke i stand til avhør

Den siktede i drapssaken i Trondheim har ennå ikke forklart seg, skriver politiet i en pressemelding. De gjør fortløpende vurderinger om når han er i stand til avhør. Siktede er innlagt på sykehus – han ble skutt av politiet under pågripelsen..

NRK - 15 minutter siden

Kina slår tilbake på USA-sanksjoner

– USA må trekke tilbake sanksjonene de har pålagt en kinesisk militærorganisasjon for å kjøpe russiske våpen eller "ta konsekvensene", sier en talsmann for Kinas utenriksdepartement, ifølge AFP. USA mener kjøpene strider mot sanksjonene mot Russland..

NRK - 1 time siden

Nytt fylkesvåpen klart

Juryen har valgt reklamebyrået Ferskvanns forslag som nytt fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune. Fylkesvåpenet skal behandles politisk på fylkestingene i Hedmark og Oppland søndag..

NRK - 1 time siden

79 døde i ferjeforlis i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Så mange som 200 passasjerer kan ha vært om bord da ferjen kantret.

NRK - 1 time siden

Nødnett var nede under stormen

Da stormen herjet som verst natt til torsdag, streiket både strømnett, mobilnett og nødnett på værutsatte Strynefjellet. Årsaken er ukjent. Det gjorde at fjellovergangen ble stengt fordi bilister ikke hadde noen mulighet til å melde fra om ulykker..

NRK - 1 time siden

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..

NRK - 1 time siden

79 døde i ferjeulykke i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Flere enn 400 passasjerer var om bord da ferjen kantret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt