NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:31

NRK - 10 Oct 19 kl. 18:58

Tyrkia pågriper krigskritikere

21 personer er pågrepet etter at de kritiserte den tyrkiske invasjonen i Nord-Syria. Myndighetene har startet etterforskning av 78 personer som har kritisert militæroperasjonen på sosiale medier, ifølge det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Syria, Anadolu

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkia, pågriper, krigskritikere
NRK - 09 Jul 19 kl. 10:04

Tyrkia: Pågriper soldater

Tyrkisk politi begynte tirsdag å pågripe soldater over hele landet, mistenkt for å ha forbindelser til den islamske predikanten Fethullah Gülen som myndighetene mener sto bak kuppforsøket i 2016. Myndighetene har bedt om at 200 soldater pågripes..

NRK - 17 Jul 19 kl. 20:36

USA utestenger Tyrkia

USA har utestengt Tyrkia fra F-35-programmet etter at landet kjøpte rakettsystemet S-400 fra Russland. Det bekrefter USA overfor nyhetsbyrået AFP. USA har gjentatte ganger rådet Tyrkia til ikke å kjøpe systemet..

NRK - 04 Oct 19 kl. 15:31

Tyrkia diskuterte migranter med EU

Tyrkia hadde fredag et møte om migrantsituasjonen med EU og Tyskland. – De er innstilte på et bedre samarbeid, sa Tyrkias utenriksminister Mevlut Cavusoglu etter møtet. Tyrkia har bedt EU om støtte til å lage en trygg sone nordøst i Syria..

P4 - 11 Oct 19 kl. 17:35

Truer Tyrkia med sanksjoner

EU truer nå Tyrkia med sanksjoner hvis landet ikke avslutter sin militære offensiv i Nord-Syria. Samtidig advarer Pentagon Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen. Tyrkia har i dag utvidet angrepet i Syria til å gjelde byen Kobane, som ligger helt på grensen..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Utenriksministeren ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet. Lysbakken etterlyser sanksjoner mot Tyrkia.

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide oppfordrer Tyrkia til å vise tilbakeholdenhet..

NRK - 26 Sep 19 kl. 14:43

Norskkurdere løslatt i Tyrkia

To norske statsborgere med kurdisk bakgrunn er løslatt i Tyrkia, men får ikke forlate landet, opplyser UD til ABC Nyheter. Mennene var mistenkt for å ha forbindelser med Kurdistans arbeiderparti (PKK), som er forbudt i Tyrkia..

P4 - 17 Jul 19 kl. 20:54

USA utestenger Tyrkia

USA bekreftet nå at de har utestengt Tyrkia fra samarbeidet om de nye F-35 kampflyene etter at landet skaffet seg rakettsystemet S-400 fra Russland. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA har flere ganger rådet Tyrkia til å trekke seg fra en handelen om 400 luftvernmissiler fra Russland..

P4 - 09 Oct 19 kl. 18:35

Norge om Tyrkia

Norske myndigheter er svært bekymret over situasjonen etter at Tyrkia i dag gikk inn i Syria med militære styrker. Det uttaler forsvarsminister Ine Eriksen Søreide, melder NTB. Norge oppfordrer Tyrkia til å være tilbakeholdende i Nord-Syria.

P4 - 26 Sep 19 kl. 15:18

Norskkurdere løslatt i Tyrkia

De to norske statsborgerne som ble pågrepet i Tyrkia i for to måneder siden er løslatt. Men de får ikke forlate landet, opplyser Utenriksdepartementet til ABC Nyheter. Mennene var mistenkt for å ha forbindelser med Kurdistans arbeiderparti (PKK), som er forbudt i Tyrkia..

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:39

Krever at Tyrkia stopper offensiv

De europeiske medlemslandene i FNs sikkerhetsråd krever nå at Tyrkia stopper offensiven i Nord-Syria. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også USAs utsending til FN advarer Tyrkia om at invasjonen av Nord-Syria vil få konsekvenser, og at Tyrkia må forhindre at terrorgruppen IS nå styrker seg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 15 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 30 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 30 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 45 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 45 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt