NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:53

NRK - 29 Feb 20 kl. 09:29

Tyrkia og Russland enige

Russland sier de er enige med Tyrkia om å roe ned den spente situasjonen i Syria. Det skjer etter samtaler mellom partene som ble holdt i Tyrkias hovedstad Ankara..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Syria, Tyrkias, Ankara, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkiaog , Russland, enige
P4 - 05 Mar 20 kl. 18:42

Tyrkia og Russland enig om våpenhvile

Tyrkia og Russland har blitt enige om en våpenhvile i Syria fra midnatt i natt. Det opplyser nyhetsbyrået AFP. Urolighetene ved Idlib-provinsen i Syria har de siste ukene ført til en Urolighetene ved Idlib-provinsen i Syria har de siste ukene ført til stort antall flyktninger har forsøkt å nå Europa etter at Tyrkia åpnet grensene.

P4 - 07 Mar 20 kl. 12:08

Våpenhvile i Syria holder

Våpenhvilen i Idlib-provinsen i Syria respekteres foreløpig av begge parter. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tyrkia og Russland ble enige om å stanse krigføringen i Syria fra i går midnatt.

P4 - 12 Feb 20 kl. 12:27

Russland reagerer på Tyrkia

Russland beskylder Tyrkia for å bryte avtaler når Tyrkia angriper syriske og russiske styrker i Syria. En talsmann for Kreml sier Tyrkias angrep i Idlib-provinsen går utover avtalen om å nøytralisere opprørere og ikke kan aksepteres, melder Reuters. Tidligere i dag truet Tyrkias president med å angripe overalt i Syria om flere tyrkiske soldater blir såret, og han langet også ut mot Russland..

NRK - 06 Dec 19 kl. 16:52

OPEC og Russland enige om oljekutt

OPEC-landene og Russland er enige om å kutte oljeproduksjonen med ytterligere 500.000 fat per dag. Oljeprisen bykset opp etter nyheten.

NRK - 06 Mar 20 kl. 19:19

OPEC ikke enige om produksjonskutt

OPEC og samarbeidspartner Russland klarte ikke å bli enige om en avtale om å kutte oljeproduksjonen fredag. En avtale mellom landene i organisasjonen og Russland kunne bidratt til å bremse oljeprisfallet i forbindelse med koronaviruset, skriver AP..

P4 - 11 Mar 20 kl. 12:55

Vil at Russland presser Assad

Tyrkias president Recep Erdogan ber nå Russland legge press på Syria. Presidenten anklager Syria for brudd på våpenhvilen i Idlib-provinsen som ble inngått for å stanse krigføringen i Syria. Urolighetene i provinsen har de siste ukene ført til at et stort antall flyktninger har forsøkt å nå Europa etter at Tyrkia åpnet grensene.

VG - 24 Dec 19 kl. 21:27

Tyrkia ber Russland om våpenhvile i Idlib

Tyrkia er i samtaler med Russland om å få til en ny våpenhvile i Idlib-provinsen i Syria etter den siste tidens opptrapping av bombeangrep mot provinsen..

NRK - 13 Mar 20 kl. 21:38

Mulig våpenhvile i syriske Idlib

Tyrkia og Russland, som støtter hver sin side i konflikten i Syria, har blitt enige om detaljene i våpenhvilen for den krigsherjede syriske Idlib-provinsen. Det opplyser den tyrkiske forsvarsministeren Hulusi Akar til nyhetsbyrået Anadolu..

NRK - 19 Nov 19 kl. 00:51

Tyrkia truer med nye angrep i Syria

Tyrkia mener USA og Russland ikke holder seg til våpenhvileavtalen nord i Syria Med mindre kurdiske militssoldater forlater grenseområdet nordøst i Syria, vil Tyrkia starte nye angrep i området, advarte utenriksminister Mevlüt Çavusoglu mandag..

P4 - 06 Dec 19 kl. 17:18

Enige om oljekutt

OPEC-landene og Russland er enige om å kutte oljeproduksjonen. Produksjonen skal kuttes med 500 000 fat per dag. Og prisen på nordsjøolje steg over to prosent da beslutningen ble presentert i dag, melder NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Legger fram ny krisepakke nå

NRK - 45 minutter siden

37 færre pasienter på sykehus i dag

277 pasienter får behandling for koronavirus på norske sykehus tirsdag. Det er 37 færre pasienter enn dagen før. 78 av dem får respiratorbehandling.

NRK - 30 minutter siden

Mann tiltalt for drap i Drammen

En mann i slutten av 30-årene er tiltalt for å ha drept onkelen sin i Kinogarasjen på Bragernes i Drammen 22. oktober i fjor. Mannen er tiltalt for forsettlig drap på onkelen i 50-årene, melder Drammens Tidende..

NRK - 30 minutter siden

Mange kjæledyr døde i Pakistan

Hundrevis av innestengte katter, hunder og kaniner har dødd etter at de ble forlatt på et marked der det ble solgt kjæledyr i Karachi. Dyreaktivister har nå greid å redde dyr som har overlevd de to ukene som har gått siden markedet ble koronastengt..

NRK - 45 minutter siden

37 færre koronapasienter på sykehus

277 pasienter får behandling for koronavirus på norske sykehus tirsdag. Det er 37 færre pasienter enn dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

Eksdiktator får koronapermisjon

Tsjads eksdiktator Hissène Habré, som soner livstid for forbrytelser mot menneskeheten, har fått to måneders koronapermisjon fra fengselet. Mandag innvilget en domstol i Dakar ham permisjon fra fengselet, med henvisning til «hans alder og sårbarhet»..

NRK - 45 minutter siden

Dødstallet stiger igjen i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 743 det siste døgnet, og er dermed på vei opp igjen etter to dager med nedgang. Til sammen 140.510 har fått påvist koronavirus i Spania, og av disse er 13.

NRK - 45 minutter siden

39 færre innleggelser av koronasyke

277 pasienter har blitt lagt inn på norske sykehus med koronavirus det siste døgnet. Det er 39 færre pasienter dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 45 minutter siden

60 prosent færre SAS-passasjerer

Passasjertallet faller kraftig for SAS under koronautbruddet. I mars reiste 995.000 passasjerer med SAS.

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot misbruk av ordningen

Kompensasjonsordningen for bedriftene er en tillitserklæring som de må vise seg verdige til, mener NHO. – Ingen må misbruke ordningen, både av hensyn til fellesskapet og til alle bedrifter som trenger ordningen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt