NRK > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 14:38

NRK - 29 feb. 20 kl. 09:29

Tyrkia og Russland enige

Russland sier de er enige med Tyrkia om å roe ned den spente situasjonen i Syria. Det skjer etter samtaler mellom partene som ble holdt i Tyrkias hovedstad Ankara..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Syria, Tyrkias, Ankara, Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tyrkiaog , Russland, enige
P4 - 05 mars 20 kl. 18:42

Tyrkia og Russland enig om våpenhvile

Tyrkia og Russland har blitt enige om en våpenhvile i Syria fra midnatt i natt. Det opplyser nyhetsbyrået AFP. Urolighetene ved Idlib-provinsen i Syria har de siste ukene ført til en Urolighetene ved Idlib-provinsen i Syria har de siste ukene ført til stort antall flyktninger har forsøkt å nå Europa etter at Tyrkia åpnet grensene.

P4 - 07 mars 20 kl. 12:08

Våpenhvile i Syria holder

Våpenhvilen i Idlib-provinsen i Syria respekteres foreløpig av begge parter. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tyrkia og Russland ble enige om å stanse krigføringen i Syria fra i går midnatt.

P4 - 12 feb. 20 kl. 12:27

Russland reagerer på Tyrkia

Russland beskylder Tyrkia for å bryte avtaler når Tyrkia angriper syriske og russiske styrker i Syria. En talsmann for Kreml sier Tyrkias angrep i Idlib-provinsen går utover avtalen om å nøytralisere opprørere og ikke kan aksepteres, melder Reuters. Tidligere i dag truet Tyrkias president med å angripe overalt i Syria om flere tyrkiske soldater blir såret, og han langet også ut mot Russland..

NRK - 06 des. 19 kl. 16:52

OPEC og Russland enige om oljekutt

OPEC-landene og Russland er enige om å kutte oljeproduksjonen med ytterligere 500.000 fat per dag. Oljeprisen bykset opp etter nyheten.

Aftenposten - 09 april 20 kl. 23:34

Opec-landene og Russland enige om kutt i oljeproduksjonen

Opec og Russland ble i et videomøte torsdag enige om et kutt i oljeproduksjonen på 10 millioner fat per dag i mai og juni..

NRK - 06 mars 20 kl. 19:19

OPEC ikke enige om produksjonskutt

OPEC og samarbeidspartner Russland klarte ikke å bli enige om en avtale om å kutte oljeproduksjonen fredag. En avtale mellom landene i organisasjonen og Russland kunne bidratt til å bremse oljeprisfallet i forbindelse med koronaviruset, skriver AP..

P4 - 11 mars 20 kl. 12:55

Vil at Russland presser Assad

Tyrkias president Recep Erdogan ber nå Russland legge press på Syria. Presidenten anklager Syria for brudd på våpenhvilen i Idlib-provinsen som ble inngått for å stanse krigføringen i Syria. Urolighetene i provinsen har de siste ukene ført til at et stort antall flyktninger har forsøkt å nå Europa etter at Tyrkia åpnet grensene.

VG - 24 des. 19 kl. 21:27

Tyrkia ber Russland om våpenhvile i Idlib

Tyrkia er i samtaler med Russland om å få til en ny våpenhvile i Idlib-provinsen i Syria etter den siste tidens opptrapping av bombeangrep mot provinsen..

Aftenposten - 09 april 20 kl. 23:34

Opec-landene og Russland enige om å kutte oljeproduksjonen med 10 millioner fat daglig

Opec og Russland ble i et videomøte torsdag enige om et kutt i oljeproduksjonen på 10 millioner fat per dag i mai og juni..

NRK - 13 mars 20 kl. 21:38

Mulig våpenhvile i syriske Idlib

Tyrkia og Russland, som støtter hver sin side i konflikten i Syria, har blitt enige om detaljene i våpenhvilen for den krigsherjede syriske Idlib-provinsen. Det opplyser den tyrkiske forsvarsministeren Hulusi Akar til nyhetsbyrået Anadolu..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Norwegian-ansatte permitteres

Minst 80 Norwegian-ansatte har fått beskjed om at de permitteres, bekrefter selskapet overfor Børsen. I slutten av juni hentet de 600 permitterte ansatte tilbake til jobb, men mindre etterspørsel enn forventet gjør at flere nå permitteres igjen..

NRK - 45 minutter siden

Fem innlagt med koronavirus

Onsdag er fem koronapasienter innlagt på norske sykehus, ned fra sju dagen før, ifølge Helsedirektoratet. Ingen får behandling i respirator. Fire av pasientene er lagt inn i Helse sør -øst, to av disse på Ahus.

NRK - 30 minutter siden

27 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 27 nye koronarelaterte dødsfall i Sverige, opplyser svenske myndigheter. Totalt har 5572 mennesker dødd av koronaviruset i landet..

NRK - 45 minutter siden

Mener læring vil komme i fremtiden

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier det ikke er tiden for å stille spørsmål rundt landets håndtering av koronaviruset nå. Han sier de vil lære av håndteringen senere, når pandemien har roet seg, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Til sjukehus etter arbeidsulykke

En arbeider var utsatt for en fallulykke i Skolebakken i Strand ved halv ett tiden. Personen var bevisst etter fallet, men er tatt med i ambulanse til Stavanger universitetssjukehus. Det er uvisst hvor skadd personen er..

NRK - 1 time siden

Jevnt valg i Nord-Makedonia

Nordmakedonerne går til urnene onsdag i det som spås å bli et jevnt valg på nasjonalforsamling, skriver NTB. Vinneren må håndtere pandemien og kommende EU-forhandlinger..

NRK - 1 time siden

E24: Norwegian saksøker Boeing

Flyselskapet Norwegian anklager Boeing for svindel og kontraktsbrudd, og sendte mandag inn et søksmål mot flyprodusenten, melder E24..

NRK - 1 time siden

Mye vann i vannmagasinene

Norske vannmagasiner var 8,6 prosent fulle ved utgangen av uke 28. Det er 8,5 prosentpoeng høyere enn medianen årene 2000-2019, ifølge NVE-statistikk. Det vil si at er mye vann i vannmagasinene så man kan produsere mere strøm og prisen blir lavere..

NRK - 1 time siden

19 unge anmeldt etter fest

Politiet har avsluttet etterforskningen av ungdommene som var til stede på en fest på Heimdal i Trøndelag 27. juni. 19 ungdommer i alderen 14-16 år er anmeldt etter at festdeltakerne skal ha vært aggressive mot politiet..

NRK - 1 time siden

Historisk lave strømpriser

Rekordmye snø i fjellet har ført til store mengder vann, og har drevet opp den hydrologiske balansen i år. Dette har ført til høy kraftproduksjon og historisk lave priser, melder NVE..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt